HondenPage baasje Rob

Over Rob

honden foto van Rob Ik ben Rob, hallo allemaal.

Sinds een maand of 9 heb ik weer een mechelaar,nu is hij inmiddels 1 jaar, stamt af vanuit de KNPV lijn, moeder is een boerderij mechelaar.
Naast dat ik veel met de mechelaar bezig ben, trainen ed, houdt ik mij ook veel bezig met de politiek, www.WILnu.nu.
Ook daar gaat veel tijd inzitten.
Kortom, ik kom tijd te kort, maar ben wel veel met de hond bezig, zoek nog wel een club waar ik verder kan met trainen, geen KNPV, maar meer Bond voor de diensthond.
Qua clubs ben ik al bij een paar wezen kijken, hoofdzakelijk KNPV, daar gekeken, maar nee, dat is nu net niks voor mij, te fanatiek, wil niet zeggen dat deze clubs verkeerd zijn, juist niet, maar wil op een normale manier mijn hod op kunnen leiden en dat hoeft bij mij echt niet binnen een paar weken/maand, heb geen haast, leer hem zelf al veel aan en dat allemaal spelenderwijs, dier plezier, ik plezier.

Krabbels aan Rob

honden page profiel HollandsMecheltje.HollandsMecheltje. schreef om 20 augustus om 17:01
Hee wat leuk Nog iemand die knpv traint :) Bij welke clubs ben je al wezen kijken ? IK zit met vervoer waardoor ik niet met mijn teefje kan trainen Heb je ook Foto`s van je mechel Groetjes Sandra en Poot van Hope ;)
honden page profiel RobRob schreef om 20 augustus om 11:36
http://www.telegraaf.nl/buitenland/12736585/__Foto_hartverscheurend__.html?fb_action_ids=450322198342022&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366
honden page profiel RobRob schreef om 20 augustus om 11:35
http://www.telegraaf.nl/buitenland/12767331/__Man_bindt_honden_aan_rails__.html

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Rob heeft 40 ontvangen.

Berichten en online status
Rob was voor het laatst online 11 jaar, 8 maanden, 4 dagen, 7 uur, 18 minuten, 7 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^