HondenPage baasje Sheila

De laatste reacties in het hondenforum

Sheila heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

Sheila heeft nog geen honden foto's toegevoegd

Verhalen van Sheila in het Dogboek

Sheila heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Sheila heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Sheila is nog geen lid van een club.

 

Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Sheila is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Sheila nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Sheila langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Sheila een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Sheila

Mijn naam is Sheila Overbeek. En ik fok Riesen Schnauzers p/z. Onze pups worden gefokt volgens de regels van de Nederlandse schnauzerclub. Gezondheid en karakter staan voorop. De ouders zijn getest op de heupen en ogen. Onze pups worden goed gesocialiseerd en opgevoed in huiselijke kring. Alle pups verlaten ons huis, ingeent, ontwormt, gechipt en met stamboom. Wilt u meer informatie of een plaats op de wachtlijst? Neem dan gerust contact met mij op.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Van Quada Presta' of bekijk alle Riesenschnauzer, peper en zout fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^