HondenPage baasje HuHu

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

HuHu heeft nog geen honden foto's toegevoegd

Verhalen van HuHu in het Dogboek

HuHu heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Haha, even goed kijken! De foto is qua kwaliteit ontzettend slecht, de pose des te grappiger. Hunter is hier 10.

Genietend van een dutje op/tussen de bank. Zittend op de bank, met zijn kop tussen de rugkussens geklemd zeker een uur zo geslapen. Haha, en zie je ook die palmboom op ..ehh.. achter zijn kop?
Geen Beschrijving Hunter, hier 10 jaar. Luiheid ten top
Ouderdoms wijsheid of ouderdoms luiheid? Geen Beschrijving Geen Beschrijving Dit is hunter. We hebben hem uit het asiel gehaald nadat hij vanwege scheiding nergens meer terecht kon. Nou, wij zijn helemáál verliefd op hem.
Met zijn wolvenlook valt hij in het bos nauwelijks op. 
Hier is hij aan het vissen. Is het geen plaatje? Tja, wat valt er te zeggen. Is ie niet prachtig? Hunter is een kruising Husky-Herder van 10, en weet precies hoe hij mooi moet kijken Ook mag mijn andere schoonheid niet ontbreken in deze wedstrijd. Dit is Desna, een Alaskan Malamute. Ook hij weet hoe hij harten moet stelen met zijn schattige kop Hunter geniet hier in het zonnetje op de tuintrap van zijn oude dag.. Beter dan zo'n asielkennel!

Clubs

HuHu is lid van de volgende club(s):
Sledehonden
De rottie club
De kruisingen club

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^