HondenPage baasje SabrinaV

De laatste reacties in het hondenforum

SabrinaV heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Dit ben ik met Ayumi, Jumper en Januja op onze favoriete hangplek!

Verhalen van SabrinaV in het Dogboek

SabrinaV heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Start Canicrosswedstrijd! Het jongetje met zijn hond is zo grappig op de achtergrond! Terwijl het onderwerp er ook heel mooi opstaat!

Clubs

SabrinaV is nog geen lid van een club.

 

Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van SabrinaV is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we SabrinaV nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra SabrinaV langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat SabrinaV een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van SabrinaV

Wij zijn een kleine fokker en hebben als kennelnaam "of Shadasa". Onze honden zijn ons zeer dierbaar, ze leven bij ons in huis en zijn een deel van het gezin. Bij het fokken letten we uiteraard zeer goed op de gezondheid, de bloedlijnen worden uitgeplozen, de bouw en het het type moeten aan onze eisen voldoen en die van de rasvereniging. Echter waar wij vooral enorm veel waarde aan hechten is het karakter, we willen graag dat de pupjes een allround maatje zullen zijn voor zowel families als de sportieve baasjes. Een maatje voor het leven zoals onze honden voor ons zijn! De pups zullen bij ons in huis opgroeien en goed gesocialiseerd worden, zowel met mensen en dieren. Ze gaan mee naar de dierenarts, ons weiland met paarden en schapen, het winkelcentrum, in de buurt wandelen, naar water en bos etc. De pupjes worden verkocht met een FCI-stamboom, paspoort, gezondheidsverklaring van de dierenarts, puppypakket en een koopovereenkomst. Ook zullen we met 7 weken een puppytest laten doen door deskundige testers. Uiteraard worden de pupjes gechipt, ingeënt en ontwormt.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'of Shadasa' of bekijk alle Zwitserse Witte Herdershond fokkers
Zwitserse Witte Herdershond fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^