HondenPage baasje Hummer

Over Hummer

honden foto van Hummer Wij hebben Hummer (reu) eind december 2011 opgehaald uit het asiel. Hij was in juli 2011 in het asiel beland als zwerver, toen was hij ongeveer 1 jaar. We weten helemaal niets van zijn achtergrond. Behalve dat er een paar mislukte plaatsingen hebben plaatsgevonden waarbij hij een keer na 1 dag en eens na 3 weken is teruggebracht. Het is een kruising maar met wat precies, daar heeft iedereen een ander idee bij. Het blijft een leuk gespreksonderwerp!
Hummer moest erg wennen aan het huiselijke omgeving; hij was hyperactief, over enthousiast en had verlatingsangst.
Na een half jaar hebben we met elkaar een goede balans gevonden en Hummer helemaal relax en wij zijn stapeldol op hem. Hummer is een slimme, enthousiaste en lieve hond!
Een keer in de week gaan we naar de cursus waar we allerlei dingen leren. Ook gaat Hummer een paar dagen in de week naar dagopvang en kan daar heerlijk spelen met zijn (meestal) vriendinnetjes. Met de meeste mannen is het toch een beetje stoerdoennerei.
DNA onderzoek naar ras eigenschappen heeft opgeleverd: Boxer X Duitse herder/old english sheepdog/mix. Vader of moeder is zuiver Boxer, wie had dit vooraf kunnen bedenken....?
http://www.wisdompanel.co.uk/photos/search.html/name/hummer

Krabbels aan Hummer

honden page profiel paulienpaulien schreef om 19 oktober om 15:13
dat veel plezier zei ik de vorige keer ook al, zie ik. Nah ja.... Komt zeker omdat ik ook vaak plezier met die beesten heb en om ze moet lachen.
honden page profiel paulienpaulien schreef om 19 oktober om 15:12
Jeetje wat een verrassing heb je. Wel leuk om er nu iets meer over te weten. Nu kun je ook karaktertrekjes vergelijken enzo. Veel plezier met hummer
honden page profiel paulienpaulien schreef om 12 oktober om 10:39
Hallo Karin, Hummer lijkt inderdaad op Max. Wat een mooie hond. Als je facebook hebt kun je misschien ook een keer kijken op de facebookpagina labrador x rhodesian ridgeback. Daar staan nog meer hondjes zoals Max op. Veel plezier met Hummer.
honden page profiel Moos!Moos! schreef om 03 oktober om 22:01
Hoi Karin, bedankt voor je berichtje. Hummer is echt een mooierd! Qua kleuren lijken ze zeker op elkaar. Ik zou ook zeggen dat er een Labrador in Hummer zit...misschien met een andere dogachtige? Hij is in elk geval prachtig! Geniet van hem!
honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak schreef om 19 september om 16:26
Wat heerlijk dat Hummer bij jullie,een goed thuis heeft gevonden. En......,ik vind hem prachtig!Er zit zeker labrador in hem,dat zie ik aan zijn knappe koppie.Nog heel veel plezier samen.Groetjes van mij,en van Nak een poot.
honden page profiel MarindaMarinda schreef om 15 augustus om 09:13
Wat een schatje jullie Hummer! En wat fijn dat hij zo'n gouden mandje heeft gerkegen bij jullie, top! Dank je voor het compliment over ons Skytje, ik ben zelf ook helemaal weg van 'm, haha! Er gaat dagelijks inderdaad wel wat tijd inzitten. 6 à 7 ochtenden in de week wandelen we rond 6:30-7:00 een goed uur en daarna eten ze. Tussen 12 en 14 gaan ze mee voor een klein rondje, zo'n 10 minuutjes, dan om 16:00 weer eenzelfde klein rondje en eten en dan rond 21 nog een 20 minuutjes mee.. Na de ochtendwandeling worden ze rond een uur of 18 weer echt wat actiever en spelen we wat.. Voor de rest gaat er vooral veel, heel veel tijd in het knuffelen zitten, haha, dat doen ze liefst de hele dag door. Groetjes Marinda
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 08 augustus om 08:45
In dat geval, van harte welkom op het forum !!! Uit welk asiel komt Hummer ?
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 07 augustus om 13:02
Wat goed dat jullie Hummer hebben geadopteerd en hij het nu zo goed doet !! Vaak hebben mensen gewoon het geduld niet en dat is triest, want kijk wat een tophond Hummer ook weer is ! Hij is echt prachtig !!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Hummer heeft 110 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Hummer zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Hummer was voor het laatst online 10 jaar, 6 maanden, 3 weken, 3 dagen, 15 uur, 12 minuten, 30 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^