HondenPage baasje Bo

Over Bo

honden foto van Bo Hallo, ik ben Bo.
Ik heb een nieuwe avatar gekregen, jammer dat je m'n penning niet kan zien, want daar ben ik trots op.Op de avatar ben ik nu 8 jaren oud. Ik heb 7 jaar lang bij een lief vrouwtje gewoond, die heel erg gek met me was, ze heeft 2 kindjes met wie ik het ook heel goed heb kunnen vinden. Nu zijn er bij het vrouwtje in huis niet zulke leuke dingen gebeurd, waardoor ze veel moest verhuizen daardoor kon ze niet zoveel aandacht meer aan me besteden. Nu ken ik mijn huidige baasje ook al 8 jaar, want hij liet me uit als mijn eerste baasje moest werken en liet me drie keer op een dag uit toen m'n eerste baasje zwanger was, dus we kennen elkaar goed. Mijn baasje is een gepensioneerd grafisch tekenaar en hij heeft de tijd voor me, en ..... ik zie m'n eerste baasje nu heel vaak terug want dat is z'n dochter, en als ze me ziet, en haar kindjes begint ze weer te lachen, zo zijn we toch nog weer een beetje gelukkig. Als je meer over me wilt weten mag je rustig vragen.
M.vr.gr. Bo

Krabbels aan Bo

honden page profiel BoBo schreef om 24 december om 10:41
Alweer een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen. Het is nu bijna Kerstmis en heerlijke geuren van beenham en rollade kriebelen in m'n neus. M'n baasje is druk bezig met de voorbereidingen. Morgen komt er heeeel veel bezoek en dan eten ze alles weer op. Zo af en toe valt er wel es een stukje van de tafel en .... (sssttt..) dan pik ik dat lekker binnen.
honden page profiel BoBo schreef om 28 augustus om 10:34
Ben weer naar de kapper geweest, gewassen, geknipt en m'n nagels verzorgd. Voel me nu ook sterker worden door het goeie voer wat ik krijg. Als er visite komt bij m'n baasje willen ze me vaak grote mensensnoepjes geven, maar dat gebeurd niet want dan begint m'n baasje heel gevaarlijk te grommen.
honden page profiel VivianeViviane schreef om 10 augustus om 09:13
hey boke,wat ben ik blij voor je dat alles voor je goed gekomen is,en je je oude baasjes terug ziet wat fijn voor je,je bent uiteindelijk dan toch met je gat in de boter gevallen.Wij gaan binnekort op reis naar italie,vrouwmens heeft speciaal een camping genomen voor ons zodat we buiten kunnen zitten.Groetjes en tot nog eens
honden page profiel BoBo schreef om 05 augustus om 17:48
Beetje hondenweer om er door te gaan, maar ja, als je moet poepen dan moet je wat he?
honden page profiel BoBo schreef om 04 augustus om 22:51
Ik ben echt wel een flinkerd, vanavond kwam ik een egel tegen en die dook voor me in elkaar.
honden page profiel BoBo schreef om 04 augustus om 07:49
Vanmorgen weer met baasje uitgeweest, gelukkig regende het niet. Toen we thuis kwamen heb ik m'n bakje Royal Canin in een keer leeg gegeten. Kom ..... ik ga nog maar even slapen.
honden page profiel BoBo schreef om 03 augustus om 17:54
Baasje en z'n vrouwtje hebben net gegeten, nu laat vrouwtje mij uit, ze vindt mij ook erg lief.
honden page profiel BoBo schreef om 03 augustus om 09:42
Vanmorgen 7.00 uitgelaten het regende en ben geen hond tegengekomen.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Bo heeft 45 ontvangen.

Berichten en online status
Bo was voor het laatst online 9 jaar, 5 maanden, 2 weken, 6 dagen, 19 uur, 55 minuten, 42 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^