HondenPage baasje Gerda

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

Gerda heeft nog geen honden foto's toegevoegd

Verhalen van Gerda in het Dogboek

Gerda heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Gerda heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Gerda is nog geen lid van een club.

 

Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Gerda is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Gerda nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Gerda langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Gerda een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Gerda

Wij zijn een kleinschalige fokker van de Oudduitse Herder. De pups worden in huis geboren en groeien daar ook 8 weken lang op. Ook doen we zoveel mogelijk aan het socialiseren van de pups. De ODH is voor veel doeleinden geschikt. Bijv. vele sporten maar ook zeker als huishond. Wij zelf fokken de DDR-lijn(werklijn) omdat deze mij qua bouw, kleur en karakter erg aanspreken. Chico heeft net haar laatste nestje gehad en nu mag ik met Aicira gaan fokken. Mijn honden zijn HD en ED-vrij en Aicira haar rug is ook gerontgend en vrij van bemerkingen.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'van 't Hogeland' of bekijk alle Oud Duitse Herdershond fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^