HondenPage baasje Toby

Over Toby

honden foto van Toby Hallo allemaal!

Mijn naam is Toby en ik ben pas 9 maanden oud geworden. Mijn papa en mama zijn een sheltie en een keeshond vandaar dat ik zo mooi ben. Helaas is mijn papa of mama ziek en ben ik het ook. Een nier doet het niet zo goed en volgens de dieren dokter waren mijn waardes ook te hoog.
Maar mijn lieve baasjes zorgen heel goed voor mij en zorgen dat ik mijn gezonde brokjes doe opeten zodat ik heel sterk wordt!

Ik vind het ook steeds leuker om met mijn vriendjes in de buurt te spelen. Samen door een plas water rennen en dan elkaars stok afpakken vindt ik nog steeds het allerleukst! Maar ik vind het ook leuk om voor mijn baasjes iets te doen. Heel vaak als we gaan oversteken dan zegt mijn baasje: "zit" tegen mij en dan weet ik wat ik moet doen. Als ik dan op mijn kont ga zitten en haar aankijk, krijg ik een lieve aai of lekkere brokjes (uit mijn eigen bak want die lust ik nu heel graag)!

En als de dag voorbij is, lig ik het liefst in mijn mand. Ik heb een hele mooie mand met een super zachte kussen en mijn dino vriendje ligt daar ook met al mijn andere speeltjes.
Mijn baasje vind het heel schattig als ik lig te slapen want dan kan ze me heel goed knuffelen en dat vindt ik heel erg lief van haar.

Nu weet je al een beetje wie ik ben. Oh ja, en op een van de foto's die mijn baasjes gemaakt heeft, daar sta ik met mijn allerliefste dino op! Kijk maar eens hoe mooi!! Een dikke zachte poot van mij!

Krabbels aan Toby

honden page profiel Toby <3Toby <3 schreef om 02 augustus om 13:53
nog een Toby, wel een beetje groter precies :D
honden page profiel TobyToby schreef om 31 juli om 15:02
dank je!
honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie schreef om 28 juli om 19:01
Hoi, wat een mooie hond is Toby, echt prachtig.
honden page profiel hildehilde schreef om 26 juli om 00:09
Dank je voor je lieve krabbel Grtjes hile
honden page profiel hildehilde schreef om 25 juli om 23:37
Hoi ja was me alles ben er elke dag mee bezig het idee kan hem nooit meer vasthouden ben er ook kapot van is nog zo vers 8 juli overleden verschrikkelijk gewoon Grtjes hilde
honden page profiel FoxjeFoxje schreef om 25 juli om 22:48
Ja, die naam hadden we goed bedacht, zonder dat we het wisten. Hij is net zo ondeugend als'ie kijkt!
honden page profiel FoxjeFoxje schreef om 23 juli om 22:00
Hi Toby gelukkig ben je al weer aardig opgeknapt en heeft je baasje die rotdierenarts eens goed de waarheid verteld. Haha, wat zal die zich opgelaten hebben gevoeld, goed gedaan hoor. Kan me voorstellen dat je vecht hoor, voor zo'n lief hondje met z'n knappe koppie

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Toby heeft 85 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Toby zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Toby was voor het laatst online 8 jaar, 1 weken, 22 uur, 11 minuten, 9 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^