HondenPage baasje Jonas

Over Jonas

Beste allemaal,

Ik ben Jonas en de trotse eigenaar van onze lieve kleine Boxer Tess van 4,5 jaar. Ben benieuwd wat er allemaal op het forum voorbij komt.

Groetjes Jonas

update: lang geleden alweer, Tess is inmiddels 7 (2007) en het nodige meegemaakt, baarmoeder en knobbeltje verwijderd maar het lijkt nu allemaal goed. Ze is  erg druk nog steeds zoals de meeste Boxers maar wel lief.

Krabbels aan Jonas

honden page profiel JonasJonas schreef om 10 oktober om 22:54
Ik zie Tess nog staan. Ze is vorig jaar overleden.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 09 juli om 13:06
Ach wat een mooie Boxer dame !! Dat kopje is om voor te smelten !! Waar woon je ergens ? Ik zag namelijk je vraag i.v.m. een herplaatser voor je buurman en ik ga wekelijks wandelen met de hondjes van het asiel, ook daar zitten lieverds die voor je buurman wel heel goede maatjes zouden zijn, vandaar dat ik het vraag ! Dikke knuffel voor Tess !!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jonas heeft 27 ontvangen.

Berichten en online status
Jonas was voor het laatst online 4 jaar, 6 maanden, 2 weken, 1 dagen, 8 uur, 49 minuten, 56 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^