HondenPage baasje Rhianne + Falkor & Joy

Over Rhianne + Falkor & Joy

honden foto van Rhianne + Falkor & Joy Hallo,
wij zijn Rhianne(24), Erik(23), Falkor en Joy.


Sinds mei 2008 hebben wij ons eigen plekje in Lelystad gehad. Zo'n huisje was toch wel wat stillig en toen kregen wij te horen dat er in Hilversum een nestje van 4 pups in een doos in't bos was gevonden. Na lang discusiëren en op de laatste dag hebben wij besloten Falkor te nemen.

Geen verkeerde keus geweest en een heerlijk actieve hond. En eigenlijk nog wel het meest Rhianne d'r hondje.
Helaas doen we geen training o.i.d met hem. Maar dat betekend niet dat wij thuis stilzitten! '

Sinds Maart '09 is Joy bij ons.
Vanaf Januari '11 doe ik, Rhianne, de trainingen met Joy. Dit is erg leuk om te doen en we beginnen vanaf April ook met jachttraining. Hier genieten wij enorm van en versterkt onze band. Joy is een erg gevoelige hond en schrikt snel. Na te hebben gewerkt met een GT zijn wij een stuk wijzer geworden en is Joy een stuk stabieler. Wel zijn bij sommige momenten een terugval te zien, maar is deze wel af te leiden(zoals de verhuizing bv)

De combinatie Falkor & Joy is super leuk en wij gaan een hoop leuke tijden tegemoet met deze twee heerlijke honden!

Sinds juni zijn wij woonachtig in Almere, duuss zijn wij alles hier aan het ontdekken !

Liefs,
Rhianne, Erik en high 5 van Falkie en likje van Joy

Krabbels aan Rhianne + Falkor & Joy

honden page profiel Dorie, Falcor †, Atreyu en JaydeeDorie, Falcor †, Atreyu en Jaydee schreef om 13 december om 17:09
Hoi, wat leuk jou/jullie hond heet ook Falkor,Onze vorige hond heette ook Falcor. Alleen schreven wij het met een C zoals je ziet, maar het klinkt hetzelfde.hahaha
honden page profiel DD schreef om 02 juli om 08:20
Hoi, hoi, Vandaag doe ik examen bij Ankasa!! Zo direct dus, om half 10. Spannend!! Lijkt me leuk om een keer te gaan wandelen, zal goed zijn voor DJ. Ik heb les van Karin maar ik heb ook prive les van Martin, vanwege de trauma van DJ. DJ is een snelle leerling hoor, dus we gaan het wel redden straks!! Groetjes Angela en DJ.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef om 23 mei om 17:08
Klopt idd bij het oor heb je ook een hondenstrandje, ik moet eerlijk zeggen ben er zelf nog nooit geweest haha. Gefeliciteerd alvast met je nieuwe huisje :-)
honden page profiel DD schreef om 06 mei om 12:30
Hoi, hoi, Je vroeg hoe het bevalt bij Ankasa? Tja, moeilijk te zeggen omdat ik eigenlijk niet voor de lessen ga, maar omdat DJ een trauma heeft en op deze manier hoop ik hem daar vanaf te kunnen helpen. Alleen hij is de hele week in de war van de eerste les en ik denk dat hij te veel indrukken heeft gehad. Ik ga maandag wel weer hoor, maar zal het wel zeggen dat de aanpak toch niet je-van-het geweest is. Fijn weekend!!
honden page profiel LisaLisa schreef om 01 april om 22:43
:D:D:D Thnx wijffie ik moest ook echt lachen toen die er op sprong haha :p
honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja schreef om 28 maart om 11:36
dat had je goed gelezen ;) haha. ja ons meiske is groter dan ons menneke. En dat terwijl ze een teef is en net 1 jaar oud is. Ze is niet alleen groter maar ook forser. groetjes
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef om 06 maart om 23:38
idd net langs elkaar haha. Ja idd dat vind ik dus ook maargoed hun werken op een bepaalde manier en dat vind je goed of niet. Moet zeggen dat ik altijd vrij positief ben over Ankasa en M maar nu ben ik niet zo positief over M maar alleen over de rest van het team haha. Ik had om info gevraagd en dit ging allemaal een beetje raar en toen ik de info uiteindelijk van M kreeg klopte er geen bal van en omdat ik al lang met mijn eigen idee was gaan werken en dat hielp (joy kon niet alleen thuis blijven)heeft het probleem zich in 2 wkn zo goed als opgelost. Ik kon voor de vakantie niet komen, toen 2 weken vakantie en nu moet ik werken elke zaterdag waardoor het gewoon niet meer mogelijk is om te gaan.
honden page profiel kate & mijn rottie Hummerkate & mijn rottie Hummer schreef om 14 februari om 21:49
hoi, ff lekker door je foto's heen gelopen. ik moet ook nodig weer wat foto's maken en als ik dan de gekke plaatjes bij jullie zie wordt ik wel wat gemotiveerder om eraan te denken haha.
honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden schreef om 07 februari om 19:24
rare beesten die honden ;-) Kleine mandjes liggen het lekkerste
honden page profiel Ronald van Jocey en MatchyRonald van Jocey en Matchy schreef om 24 januari om 18:45
Ja het is een blitse wagen en hij rijdt lekker :-)
honden page profiel AnitaAnita schreef om 17 januari om 18:45
Hoi hoi! Allereerst BETERSCHAP voor Joy! (ik ken het, maar gelukkig niet uit ervaring.) Ik hoop dat je een goede plek vindt om te trainen, wat lastig toch om iets goeds te vinden... Die enthousiaste Falkor toch! : - ) Ik speur niet meer met Matchy. Heb ook trouwens nog gespeurd met Spike. Die vond het ook leuk. Het gaat goed met beide doggies, gelukkig maar. Groetjes, Anita. Knuf voor je beide kanjers.
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 01 januari om 20:22
Vanwege die mooie profielfoto keek ik even naar je andere foto´s, er zitten echt supermooie tussen, groetjes Arina
honden page profiel aadjeaadje schreef om 04 december om 15:53
lekkere late reactie!haha nee helaas voor mij gaat dat hem niet worden :( liefs
honden page profiel PetitPetit schreef om 20 november om 00:55
Hii Rhiann, misschien wil je je ook aanmelden bij het forum. Vandaag net in de lucht. Weinig leden,dus zoekende :p. Kom je je aanmelden? http://fourpawscafe.gratisforums.com/ XxLiefs.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 17 oktober om 20:55
ja ik plaats een bord in de tuin met. pas op doodlikkende en omverkwispelende alaskan malamute
honden page profiel KirstenKirsten schreef om 14 oktober om 08:15
zaterdag 23 oktober gaan we heen. het is voorbij emmeloord.. en heel dicht bij kuinre zelf. vanaf ons huis is het ong. een kwartier rijden.. (marknesse) bij de snuffelhoek staat een onderwerp.. als je meegaat en daaronder een reactie neerzet.. stuur ik nog een pb met tijd en het preciese adres. groetjes.
honden page profiel KirstenKirsten schreef om 11 oktober om 17:19
hoihoi hebben jullie ook zin om mee te gaan met de rest uit flevoland.. naar het kuinderbos. we gaan daar dan zitten en de honden kunnen daar lekker rennen, zwemmen etc. een soort meeting! wandelen is natuurlijk ook mogelijk! maar als de meeste dat willen dan regel ik een bolderkar voor me pup! ik hoor het wel. groetjes kirsten.
honden page profiel PetitPetit schreef om 10 oktober om 15:23
Hé wat leuk!!
honden page profiel LisaLisa schreef om 01 oktober om 23:39
Oh haha dat dacht ik eigenlijk ook!! Nou heb je alsnog geaccepteerd hoor!!:).. Geen dank trouwens, vind haar echt een knapperd!!
honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja schreef om 29 september om 10:17
ik zal binnenkort weer eens wat foto's erbij gaan maken. Het is alweer ff geleden dat ik mijn fototoestel erbij heb gehad. Het gaat goed met beide hondjes. Al is de kleine soms echt een etterbakkie :D Ze is ook al bijna even groot als Jaro. (gaat snel he) Hoe gaat het met jou kanjer ? Groetjes
honden page profiel aadjeaadje schreef om 19 september om 14:38
das lief!haha misschien kan ik een auto regelen maar dat moet ik nog ff kijken ;)
honden page profiel aadjeaadje schreef om 16 september om 12:58
ik zal ff kijken ;)
honden page profiel Elize, Nikki, Wodka en Tommy Elize, Nikki, Wodka en Tommy schreef om 13 september om 17:11
Ja ze vonden het heerlijk, de hele garage meurde er naar ;-)
honden page profiel Elize, Nikki, Wodka en Tommy Elize, Nikki, Wodka en Tommy schreef om 10 september om 21:45
Hey wat leuk. Lees net dat doggybag van jullie is. Ik heb met koninginnedag nog wat bij jullie gekocht voor mijn hondjes want wij waren toen in Lelystad, wat leuk!!!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 05 september om 21:46
Jeetje wat heftig zeg! Ik moet in het tweede jaar al mijn P halen, om door te mogen. Heb nog 4 dingetjes die ik moet herkansen. Hoop dat dat wel gaat lukken, de school is erg rommelig en slecht georganiseerd! Om gek van te worden! Ik ga morgen een hoop vragen stellen, want ik weet gewoonweg niet waar te beginnen soms! Alles gaat maar op het laatste moment via het internet.. en zelfs de docenten weten niet waar ze aan toe zijn! Ik vond zelf groep 6 helemaal geweldig. Ook heb ik al voor de kleuters gestaan, ook erg leuk. Je bent daar echt 'juf' en je hoeft maar in je handen te klappen en ze gaan netjes zitten. Erg leuk allemaal. De focus ligt bij mij de komende perioden op het oudere kind, en 10 september krijg ik te horen waar ik dit jaar stage moet gaan lopen. Spannend! Bedankt voor je aanbod, als ik een vraagje heb zal ik zeker weten bij je aankloppen! Ik heb zelf SPW4 gedaan voor de Pabo. Vond het héérlijk zo in het werkveld. Heb je je al gespecialiseerd op het SPH? Waar zou je later graag willen gaan werken? Liefs!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 04 september om 21:44
Hé wat lief! Ik ben nu in mijn tweede jaar, aan de Hogeschool van Leiden. Nog geen idee wat het jaar gaat inhouden of met wat voor groep ik dit jaar ga werken! Ben onwijs benieuwd! Wat vond jij van de Pabo als opleiding? Ik vind juf zijn heerlijk, maar de opleiding echt ZO ...!! Liefs!
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 14 augustus om 21:34
hahaha, je krijgt een super super super super super dikke knuffel van beer!
honden page profiel Roxy , Bonky en DaisyRoxy , Bonky en Daisy schreef om 06 augustus om 10:37
Dankje jij hebt ook een stel leukerds zeg. Wat een lieve koppies
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 22 juli om 21:44
Hoi! Hoe gaat het met Falkor en Joy? Gaan ze ook lekker mee op vakantie? Misschien een beetje vroeg maar alsnog een fijne vakantie alavst! Groetjes van ons
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 28 juni om 16:29
Hoi Hoi... Yuca woont niet bij mij maar bij mijn vriend.. Maar daar ben ik praktisch iedere dag. Het is wel echt mijn hond maar ik heb zelf geen tuin dus dit leek mij praktischer. Het is eentje uit werklijnen dus ga lekker met hem schapendrijven straks ( zijn vader is europees kampioen) dus ben benieuwd.... Hopelijk gaat het met Falkor alweer wat beter.. Groetjes Niki
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 27 juni om 17:24
Hoi Hoi... Sinds gisteren hebben we gezinsuitbreiding gehad. Een border Collie met stamboom van nu 8 weken en 3 dagen. Foto's volgen nog...:D Wat vervelend joh voor Falkor met die Mechelaar... Hier hebben ze geen combisport...jammer lijkt me echt super om te doen! Groetjesssss
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 25 juni om 22:31
Hoi Rhianne, Hoe ist met jullie? Lukt combisport alweer? geen natte voetjes meer nu in dit weer he..:D Groetjes Niki
honden page profiel Rox & FarahRox & Farah schreef om 23 juni om 07:58
Hey! :) Thanks, die van jou mogen er ook zeker wezen! Vooral je Rottweiler, mooie glanzende kop en ziet er goed slank uit. toppie!
honden page profiel LisaLisa schreef om 14 juni om 09:42
Haaai! Nee ik denk het niet.. :( Als het de volgende keer iets minder kort dag is willen we zeker mee want t leek me wel heel leuk.. maareuh grote honden, die van mij zijn best klein haha.. als mensen ze zien (van hp bijvoorbeeld) zeggen ze altijd : ik dacht dat ze veel groter waren!! hahaha hou me op de hoogte als jullie weer gaan :)
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 26 mei om 21:22
Ahw dankje! Ik had net in je album een foto gezien van Joy toen ze 12 weken was, maar heb zelf het idee dat beer nog niet zo groot is (hij is 11 weken a.s. vrijdag) Of het gaat allemaal zo snel dat ik 't niet eens opmerk hahaha. Als je in de toekomst een nieuwe pup zou nemen, waar gaat je voorkeur dan naar uit? Gr van ons
honden page profiel JapjesJapjes schreef om 17 mei om 19:49
dank je wel gr marscha
honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja schreef om 09 mei om 11:12
jaaa klopt, dit is ons meissie Ronja. Mja niet alleen is het ons meissie, het is voornamelijk jaro zijn meissie ;) Jaro gedraagt zich echt als moeder :D
honden page profiel HankeHanke schreef om 27 april om 21:26
Oh sorry, Joy is een zij :)
honden page profiel HankeHanke schreef om 27 april om 21:25
De ene dag luistert hij perfect en de volgende dag heeft hij mega bananen. Dan kan ik ook geen telefoongesprek voeren, want dan springt hij steeds tegen je op. En het volgende moment gaat hij weer lief op z'n plaats liggen. En tijdens het wandelen kan hij ineens zijn eigen gang gaan, kun je blijven roepen :) Dus Joy kan er ook wat van? Proberen onder de commando's uit te komen hahahaha als hij dan net zo'n koppie trekt als Bo ;)
honden page profiel LisaLisa schreef om 24 april om 22:16
Dankje Rhianne :D.. Ben ook hartstikke trots op hem met zijn lekkere bekkie hahaha :D.. Hoe gaat het bij jou met de hondjes :D
honden page profiel HankeHanke schreef om 22 april om 18:21
Ik zie nu pas jullie krabbel! Joy is prachtig zeg, hoe gaat het met het puberen? Zo te zien is ze 3 mnd ouder dan Bo, ben benieuwd :) En Falkor ziet er ook schattig uit :) gr Hanke
honden page profiel lia lia schreef om 31 maart om 21:40
Hey meis, Ja vorige week zondag is Kayley in ons leven gekomen, een herplaatsertje. Ja niet te geloven toch. Morgen is ze 11 weekjes. Echt een scheetje, en zooo makkelijk. Simba geniet met volle teugen van haar en wij ook natuurlijk. Binnenkort maar weer wandeling plannen toch. Had het er al met "Mexx" Loes dus over gehad. Liefs Lia
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 28 maart om 17:42
Bedankt voor het compliment. Ik weet niet meer precies welke hondjes er op de foto op de wereld worden gezet, volgens mij is het de eerste uit Bamses tweede nestje en de eerste uit het nestje waar Brumma uit komt. Het zijn wel mijn handen op de foto ;-) Ik vind deze foto's ook zo mooi, de ene pup heeft al de samojedenlach en de andere zwaait.
honden page profiel Triggered by the herdTriggered by the herd schreef om 15 maart om 18:46
Thxxx voor je krabbel! Jij hebt ook een leuk tweetal zeg! Heb wel een zwak voor rotties hoor! hihihi
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 13 maart om 08:34
Aaaaah das balen ja.. Zo had ik ook ooit eens een deel van mijn bestelling - wat niet leverbaar was - in kalkoenvleugels gekregen.. Heb nu nog steeds over, had er geloof ik wel 15, hahahaha ;-) Orgaanvlees kun je mss doen; runderhart, kippenlever en kippenniertjes uit de supermarkt. Had ik ook gedaan toen mijn 'orgaanpakket gevogelte' er niet bij was.. Succes ;-) Oja, kuiken reken ik inderdaad als eitje. Vind het teveel dooier om als compleet te rekenen. Groetjes!
honden page profiel Sandra/ThembaSandra/Themba schreef om 10 maart om 19:36
Hai Rhianne, Bedankt voor je krabbel! Themba is een knuffelkont:-) Jullie hebben ook mooie hondjes, leuke foto's ook! Lieve groet Sandra en high 5 Themba
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 21 februari om 12:45
rhianne wat heb je een prachtige profiel foto zeg heerlijk hoe die er bij zit liefs joke
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 20 februari om 12:25
Thnx! En Joy ligt echt als een meisje; "giebel, hihi" pubertje O-)
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 16 februari om 19:53
Haha blijft schitterend die foto van Joy..
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 14 februari om 19:42
Ja hopen dat ze het leest.. Misschien weet zij wel waarmee haar hondje gekruisd is..dan weet je misschien ongeveer de rassen van Falkor...!!! Maar wat een schatje ook he...Ben benieuwd of ze reageert..hoop het wel..
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 14 februari om 17:51
Hoi, http://www.hondenpage.com/baasjes/4496/Thea.php Profiel van die vrouw, ik vind hem er wel op lijken hoor...:D
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 13 februari om 21:26
Hoiiiiii Je zult morgen wel Combi-sport hebben...(denk ik) Hoop dat jullie prinsje een beetje meewerkt.. Ik kwam vandaag iemand op het forum tegen die precies zo'n hondje had als Falkor. Uit een oud topic trouwens maar 2 druppels water... Net zo schattig...
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 09 februari om 19:26
haah wa grappig zeg !
honden page profiel AnitaAnita schreef om 07 februari om 18:18
Bedankt voor de krabbel! Ik vind het ook wel een leuke foto. De nieuwste foto's bij jullie zijn ook leuk! : - ) Fijne week gewenst! GROETJES, Anita.
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 30 januari om 17:14
Het gaat super goed! Daan en Yila hebben elkaar gevonden hoor.. Wat een tuttenbellen.. Hebben donderdag voor de 2e keer met 2 hondjes gewandeld.. Nou, elke hond die we tegenkwamen gingen ze zij-aan-zij benaderen.. Dus veel op stap met Yila en Daan apart :-) Verder wordt het met de dag minder vermoeiend om Yila op te voeden. Ik begrijp haar beter, zij mij. Dus we komen er wel! Al is Yila opvoeden heel wat anders (zwaarder) dan Daantje opvoeden. Ik 'durf' nog niet met een groep te gaan wandelen. Wil eerst nog meer goede ervaringen met Yila alleen op stap. Ze is een zelfstandig dametje, eerst even werken aan de 1op1 band en dan voegen we 'storende' factoren bij ;-) Liefs
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 12 januari om 10:57
Pffff.. Huis puppy-proof maken valt nog niet mee O-) Overal zie ik ineens gevaren.. Ik zal binnenkort - als puppie gewend is aan ons, beetje binding heeft - even contact opnemen voor een datum :-D Leuk leuk leuk :-D Liefs
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 11 januari om 13:14
rhianne, voor bamse is het super weer. die is in haar element.
honden page profiel LisaLisa schreef om 10 januari om 15:59
Nee hij bijt nergens in haha.. nog nooit gedaan ook :D gelukkig maar :P.. jullie doen een speciale training toch samen? is het leuk?
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 09 januari om 13:16
Dankjwel voor je compliment. Lief van je. Liefs, Wilma
honden page profiel LisaLisa schreef om 08 januari om 10:54
Haai haai! :D Lief dat je het vraagt! Heel goed hoor, het is al een echte vent aan het worden :D.. steeds ondeugender dat ook :P.. En hij is druk aan het wisselen.. heel schattig maar oef wat stinkt die uit zijn bekkie hahaha :D Hoe is het met joy en falkor?
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 07 januari om 21:05
Hoiii Ja kheb een mail gekrgen van iemand die de doorslag gaf...hopelijk kom ik dat mens niet teveel tegen hier want dan erger ik mij weer.... Haha....
honden page profiel •• Ellun en Evi •••• Ellun en Evi •• schreef om 06 januari om 15:52
Hey! Zag het berichtje nu pas :) Bedankt voor het compliment! Ze is ook een mooi beest! Superondeugend, maar zo superlief! Ben heel benieuwd wat dat wordt als ze groot is! (schiet nog niet erg op, maar zal vast goedkomen!) Jullie hebben ook leuke hondjes, zeg! Heb even vluchtig de foto's bekeken, maar is wel een leuk span volgens mij! Groetjes Ellen
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 29 december om 12:18
Haha hij is ind. groot aan het worden..Bijna niet bij te houden..maar een schat is het hoor...xxx
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 21 december om 10:37
Hihi, voor Daan komt de sneeuw zo hoog dat ze niet kan LOPEN, die moet telkens SPRINGEN! Heel vermoeiend. Als ze wat moe werd, ging ze achter ons in ons spoor lopen. Ze geniet volop! Maar het is wel welletjes geweest. Enorm blaffen en bijten in riem/laars, dus geen lange wandelingen. We ouwehoeren wel wat in de tuin voor een plas en poep ;-) En verder lekker warm binnen zitten met leerwerk O-) Liefs!
honden page profiel Haike & AchaHaike & Acha schreef om 20 december om 21:27
Mooie profielfoto hoor!!!
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 20 december om 18:18
Wat een mooie foto van Falkor en Joy! Echt heel mooi! Dat contrast tegen de witte wereld.. Liefs
honden page profiel *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )*~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer ) schreef om 18 december om 09:47
Nou, mn favoriete luchtje is het niet nee. Maar Mila moet m nog krijgen hoor!
honden page profiel KakMadameKakMadame schreef om 14 december om 12:00
hal Rhianne, het gaat super goed mwst Bandit. Hij is in een test fase. Maar erg leuk:D. Verder leert hij erg veel bij. Hoe gaat het met Falkor en Joy? Groetjes.
honden page profiel Lisa & doggsLisa & doggs schreef om 05 december om 13:51
ja dank je die van jullie mogen er ook zijn
honden page profiel AnitaAnita schreef om 04 december om 23:18
Hoi luitjes! Hier alles prima met broer en zus. Ze vinden elkaar nu Matchy loops is erg lief! : - ) Ik ben aardig opgeknapt, was een beetje ziekjes. We zijn er al lekker op uit geweest met de auto en het bevalt ons 4tjes erg goed. Hoe is het met jullie? Ik zag wat minder berichtjes op het forum de laatste tijd, nu weer wat meer; leuk! Fijn weekend gewenst, liefs Anita. Knuffel van Spike en Matchy.
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 04 december om 21:23
Soms heb ik ook wel donderdag/vrijdag vrij...Maar moet dan ook even kijken wanneer mijn vriend kan..Maar tis wel te hopen dat het lukt he haha.. Maar ja met een beetje geluk is mijn vriend een blijvertje en kom ik vaker naar Zeewolde dus moet goed komen..:D En anders moeten we gewoon een keertje een avondje afspreken..
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 04 december om 20:59
Heey, Kun jij alleen in het weekend? Kben zelden een weekend vrij.. Maar kan zomaar dat ik in Januari per toeval wel eentje vrij ben..Krijg mijn rooster over een week of 2 dan kan ik iets laten weten.. Groetjes Niki
honden page profiel KakMadameKakMadame schreef om 29 november om 23:21
Jawel he, Bandit vond het ook geweldig zoals je kan zien. Groeten.
honden page profiel MirjamMirjam schreef om 25 november om 15:04
Misschien leuk om eens samen te gaan wandelen? Ben nooit zo'n held in onbekende omgeving, vooral ook omdat Diesel nog niet zo goed luisterd... Groetjes Mirjam
honden page profiel MirjamMirjam schreef om 23 november om 20:11
Nee we wonen niet in Lelystad, maar in de Noordoostpolder. We gaan naar de hondenschool in Lelystad. Weet jij nog leuke losloop routes in Lelystad/Swifterbant/Dronten waar de honden ver van wegen en fietspaden kunnen ravotten? Groetjes!
honden page profiel Judith & Sam & RoosJudith & Sam & Roos schreef om 23 november om 10:41
ja we wisten na 2 dagen eigenlijk wel dat we Sam wilden houden! Ze worden echt steeds betere vriendjes. Sam heeft nog wat moeite met in de bench zitten en gisteren heeft hij geiten bijeengedreven (oeps) maar verder gaat het hartstikke goed :)
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 17 november om 09:33
Dankjewel.. Schattig was hij he...nu al iets minder hoor..
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 16 november om 00:51
Twee varkens bij elkaar ;)...
honden page profiel Judith & Sam & RoosJudith & Sam & Roos schreef om 13 november om 14:20
haihai! Ja het gaat hartstikke goed! Roos is over haar ergste jaloezie heen en af en toe mag Sam ook al op een bot kluiven van haar. Alhoewel ze natuurlijk wel eerst zelf de lekkerste eruit kiest ;) Sam is wel erg onstuimig en zoooo blij als je thuis komt dat ik er wat blauwe plekken van heb, maar dat zal nog wel afnemen. Hoe is het met jouw twee knapperds?
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 08 november om 15:29
Helemaal top die naam! Kun je ook zo lekker warm onder zijn oor slapen?! ;) Wat heb je trouwens een leuke honden! gaaf!
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 06 november om 08:38
Scroll,scroll,scroll....Jai is net zo popijopi as ikkuh:p:p...Ik ga ff je PBtje lezen...Kussie vr jou
honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja schreef om 05 november om 10:29
Oeps.. sorry zag het nu pas ;) maar bedankt voor de felicitaties :D We zijn nog in afwachting van het zusje ;) we willen haar bij dezelfde fokker halen als waar Jaro vandaan komt, dus dan moet he geluk hebben als er genoeg teefjes worden geboren ;) We waren de laatste keer 3e op de lijst en er waren er maar 2 geboren.. dus helaas pindakaas.. We moeten dus op het volgende nestje wachten :( Lieve groetjes
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 04 november om 12:17
Scroll,scroll,scroll, JIJ HEBT NET ZOVEEL KRABBELS ALS IK :p:p...En ja het gaat wat beter met Beau, we krijgen morgen Esther hier ben daar erg blij mee, ff afwachten wat ze gaat zeggen. En nee de tips hier, pfff hou op, mja dat was te verwachten!! En ja heh ik vin Beau ook echt super mooi worden, ik vind wel dat hij zo breed is als een Rottie, en het karakter is echt nog een mix, zeer eigenwijs(Labbie), maar zeer leergierig(Rottie)...En oo ik ben ook zooo benieuwd hoe hij wordt strax:D...Hoe is het met jou dan...Zie je steeds op MSN on komen, ma ben altijd zo druk de laatste tijd met PSP en zooooo slecht, hahaha. Kusje en knuff Marije
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 01 november om 14:43
dankjewelll maar ik weet nog niet zeker of ik hem krijg dat ligt aan mijn pa en ma ;}
honden page profiel wegweg schreef om 31 oktober om 15:31
hoi,vind der gewoon apart,met die kleurencombi,zie je niet vaak, mijn dulcy had echt de black and tan kleuren,met giga kop,ze dachten dat ze een kleine reu was,o,ze was zo een pracht beest,onvergetelijk,en lief, geniet van je honden,leuk stel,xxx bruco is zeker een malle combi,maar zo ontzettend lief,en gek,maf liefs mag en bruco
honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja schreef om 31 oktober om 09:18
Jaro is gevleid :D veel mensen denken dat het nog een hele jonge hond is.. zijn streken heeft hij erwel naar ;) Lieve groetjes ons
honden page profiel wegweg schreef om 30 oktober om 22:14
Hoi Hoi, Leuk koppel hebben jullie,vraagje wat zit er nog meer voor ras in joy het is niet als de allerdaagse rottweiler, black and tan,er zit gestroomd in net als bij een boxer en mastiff,ben benieuwd,erg leuke lieve foto's,herken van joy mijn eigen rottweiler toen ze zo een slungel pubber was,ik heb van der genoten helaas te kort, groetjes mag en bruco
honden page profiel lolalola schreef om 28 oktober om 14:04
hallo voor je vraagt of ik dom ben kijk ff op mijn profiel foto da's de liefste rotweiler van allemaal ja en ik wil gewoon ff de reactie van andere peilen dus vandaar !groetjes lola
honden page profiel CiscaCisca schreef om 27 oktober om 21:01
Hoi, bedankt voor je krabbel. Ik heb je foto's eens bekeken. Wat een schatjes. En die lik aanval komt mij heel bekend voor. Groetjes Cisca
honden page profiel DeniseDenise schreef om 25 oktober om 11:13
Thanks! Ik wilde nog even zeggen dat ik Falkor en Joy zo een leuk stel vind ,volgens mij beleven jullie er beide veel plezier aan. Heb genoten van je filmpje van Joy met haar stokje. Groetjes Denise en high five van Chica.
honden page profiel ingeinge schreef om 24 oktober om 19:59
dankjewel!!! Ben ook heel trots op m'n krijgertje.. ;-) :-D Hihi.. Groetjes!
honden page profiel G & M G & M schreef om 23 oktober om 11:33
tjee wat heb je veel krabbels hier.. maare jaaaaa leuke foto he?! alleen is mylo niet zo groot als zijn papa :-( hahahah :P
honden page profiel Judith & Sam & RoosJudith & Sam & Roos schreef om 22 oktober om 10:50
Falkor is erg fotogeniek blijkt uit onze collectie! Helaas is Joy te snel dus daar hebben we alleen wat vage foto's van. Ik ga ook ff jullie foto's waar Roos op staat jatten ;) xx
honden page profiel Judith & Sam & RoosJudith & Sam & Roos schreef om 20 oktober om 16:11
Hahaha ja nu weet iedereen ook dat Roos even ondeugend is als ze er uit ziet! Was een gezellige wandeling, maar wel druk dus ik heb eigenlijk met niemand echt kunnen kletsen. Roos vond het trouwens prachtig om met t baasje van Joy en Falkor met stokken te spelen....hihi liefs
honden page profiel aadjeaadje schreef om 18 oktober om 21:08
ja viel mee met de chagerijnigheid!!haha heb een hele gezellige verjaardag gehad gelukkig! liefs
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 15 oktober om 20:05
Hai Rhiann...ok dan hoop ik wel dat me inet er niet weer af ligt!!! Dan spreken we eklaar van het weekend ff...Leuk!!!! Liefs en Xx
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 14 oktober om 17:54
heei :D ja ik heb al in het topic gevraagd of iemand me daar kan oppikken (: liefs en misschien zie ik je daar! :D Uma
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 14 oktober om 17:37
neee.... misschien kan iemand me ophalen van het station in utrecht. dan kom ik met de trein ofzo. en weet jij hoelaat het is?? liefs, Uma :D
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 14 oktober om 16:57
Hahhah ging lkkr Rhiann. Maar idd nu had ik het antw op mijn vraag. He maar je bent niet zoveel op MSN of wel? Kus
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 13 oktober om 22:20
Las net pas je krabbel: Rhianne Rhianna, en nu ma hopen op mooi weer:p.Kus
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 13 oktober om 21:08
Jaaaaaaaa <3 u ...Vin het ech super dat j mee gaat....En van wie is die Rottie dan??? Kus
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 11 oktober om 21:22
Jaaaaa, heb er zin in!! Ben benieuwd hoe het met Bodhi zal gaan... Hij mag niet heel lang lopen, maar de hele tijd in de kar is ook niets... ;)
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 11 oktober om 20:13
Awh rhianne, je maakt het wel moeilijk, maar het vervoer is echt k*t. En idd op HP is het te verslavend. Maar als je ons kan halen op CS utrech, willen we wel eens nadenken:p;).En ja wat een Qtii he, hij is ONTDEUGEND!!!Hahaha.Maar het aanbod staat dan nog steeds vh tillen:p. Liefs laat me ff weten...Stuur je zo ff PB!!
honden page profiel LisaLisa schreef om 11 oktober om 19:22
Haha heel herkenbaar he! :D Cheeko heeft het wel droog gehouden maar niet stil haha.. om 4 uur is hij er uit gegaan na luidruchtig gepiep en om half 7 weer.. Geplast en gepoept.. hij begint het in iedergeval wel een beetje zelf aan te geven gelukkig !!
honden page profiel LisaLisa schreef om 10 oktober om 22:18
Leuke foto's van Falkor en zijn kong, zo heb ik er ook 1000 van boebie!! haha blijft leuk he.. cheeko heeft er ook 1 maar die snapt het nog niet helemaal + boebie pakt die van hem er ook bij als ze met die van haar klaar is haha :D (is bijna niet tegen te gaan joh :P)
honden page profiel .. schreef om 10 oktober om 16:00
Hoi, Ik ben ook zo gek op die foto.Zo lief. Heb er echt geluk mee dat mijn vriend fotografeerd.Groetjes Marianne
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 08 oktober om 10:43
Hai Rhianne, hahhaha grappig, alleen gesmolten kaas. Ben blij dat Beau nog te jong is om kieskeurig te zijn, alhoewel het me wel verbaasde dat hij alle groentes gewoon op eet. En ja die wubba doet het goed, we hadden hem bij zooplus besteld, en Beau is er bereblij mee. Loopt voortdurend met dat ding door de kamer te sjouwen!! Liefs
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 07 oktober om 20:20
Rhianne, ohhh ik ben een naaperd!!! Jouw Falkor en zijn KONG, en mijn Beau en zijn KONG, bekijk, en vergelijk. heb je trouwens ook zo'n Wubba(KONG)? Die is leuk en een echte aanrader:D. Liefs ps: heb je PBtje gestuurd!
honden page profiel lia lia schreef om 06 oktober om 11:47
Hoi hoi, Komt voor Falkor ook beter uit he na de operatie. Heeft ie wat meer tijd om te herstellen. Laten we maar weer duimen voor goed weer net zoals afgelopen zondag. Morgen ga ik weer naar Zutphen naar mn dochter en kleinzoon. Jammer genoeg kan ik hem niet elke dag zien, is te ver he. Maar foto's heb ik al zoveel hahaha spreek je Groetjes Lia
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 04 oktober om 20:14
hahahah, dat mag jij Rhianne, maar dan delen we de verliefdheid ok:p. Liefs
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 04 oktober om 19:49
Dank je wel :). Met Bodhi gaat het goed hoor, het is wel een erg druk mannetje boordevol energie. Hebben we onze handen vol aan! :)
honden page profiel Vanessa BrugmanVanessa Brugman schreef om 04 oktober om 16:29
Wat grappig!je zou er bijna zelf in gaan liggen in dat mandje zo heerlijk zacht hahahah Groetjes
honden page profiel AnitaAnita schreef om 02 oktober om 19:17
Hee!! Alles goed hier hoor! Ik heb meteen even gekeken naar wat je bedoelde,; gegoogled. En ja hoor, ze lijkt er idd op! : - ) Met jullie ook alles goed? Hoe gaat het met de cursussen? Fijn weekend gewenst, Anita, Spike en Matchy.
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 01 oktober om 22:30
Haha Als jij mij kan garanderen dat er net zo'n knapperd als Falkor uitkomt graag...Groetjes.s..
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 01 oktober om 18:38
Oo oo Rhianne, en was je op tijd dan, of niet? Zou ook iets vr mij geweest zijn trouwens:p.
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 29 september om 20:01
Ohh Rhianne, kvat m nu hahhaaha. Hoe blond, ma idd. de meest simpele dingetjes vergeet je snel. Zal het in mijn hoofd houden;). En ja we gaan ook naar Utrech. Heb daar wel zin in. Maar ben ad andere kant wel bang dat Beau toch een beetje te`jong kan zijn.
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 29 september om 19:28
Oo oo Rhianne snap het deel vd parasol niet helemaal(bloos). X
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 29 september om 19:28
Oo oo Rhianne snap het deel vd parasol niet helemaal(bloos). X
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 29 september om 10:41
Hhahaha, ja idd. leuk en lastig om beiden t socialiseren, maar heb er onwijs veel zin in: ). En ik denk als ik naar Beautje kijk dat hij ook enigszins onderdanig zal zijn. Overal zie ik m zijn oortjes naar achter doen, en de mensen waar hij geboren is zeggen ook, hij houd van spelen, maar is zeer zeker niet dominant! En ik zag dat jullie ook naar Utrecht gaan, leuk joh, wij ook! Hoe gaan jullie dan? Wij met de trein, dus das een hele rit. En we moeten nog ff uitkijken naar hoe we va het CS zullen gaan. Liefs
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 28 september om 19:12
Hallo Rhianne, ja zeer zeker gaan wij ook naar puppycursus:D. Het lijkt me ten eerste erg leuk om te doen, ten tweede erg zinvol qua luisteren,en socialiseren, en ten derde ook voor ons goed, omdat we nog niet echt veel mensen kennen hier in het dorp, en het dus ook voor ons socialiseren zal zijn:p. Ga je ook een vervolg doen? Wij zijn dat ah overwegen, denk dat dat ook afhankelijk zal zijn van hoe Beau er dan voor staat. Jullie hond lijkt me ook echt een deugniet, Falkor ook trouwens hahaha. Heb je geen enkel idee van wat Falkor voor kruising is? Liefs X Marije
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 27 september om 16:40
Hai Rhianne, ja Beau is ook wel een lieverd idd. Maar het duurt nog zoo lang als je wacht voor dat ie er is. Hoe is jullie Joy dan, qua karakter? Ben zo benieuwd hoe Beau zal worden, tot nog toe heb ik gehoord dat hij niet het dominantste is en erg graag speelt. Dus dat zijn positieve vooruitzichten:D. En heb je ook pupcursus gfedaan? Liefs M
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 27 september om 12:05
Hai, moest ff kwijt dat ik je hondjes erg mooi vind! We krijgen zelf in Okt. ook een pup, kruising Labrador/Rottweiler. Liefs Marije
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 19 september om 13:57
Haha hoezo waren er meerdere geband? heb de afgelopen weken niet iedere dag meegelezen, dus best een hoop gemist..:D
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 17 september om 11:29
Hoiiii Late reactie...ik was geband voor 1 maand dus kon niet eerder reageren. Met Lucky gaat het heel goed, in ieder geval ik mail maar hoor niets meer... De laatste keer was anderhalve maand geleden ofzo en heb geen reactie meer mogen ontvangen. erg jammer dus. Heb toen nog foto's gekregen en ze scheren of trimmen haar niet, haar vacht is dus ontzettend lang, ik herkende haar niet meer zo lelijk.. Maar ja....moet eraan dat het mijn hond niet meer is. Hoe ist met jou?
honden page profiel aadjeaadje schreef om 14 september om 13:19
de eene keer gaat het wat beter dan de andere keer maar...... we blijven eraan werken ;)
honden page profiel AnitaAnita schreef om 13 september om 22:42
Hoi! Bedankt voor de krabbel! : - ) Matchy groeit idd goed, ik zag het niet zo maar ben er op gaan letten toen iemand van het forum het schreef, ik weet niet meer wie. Ik zal eens een foto maken, want ik heb er ook nog 1 van het begin. Ze was maar 50 gram aangekomen, maar dus wel in de hoogte gegroeid. Hoe is het met jullie dan? Een drukke week voor de boeg? Hoe ziet jullie week er ongeveer uit? Fijne week gewenst en een dikke knuffel jullie lieverds Falkor en Joy! Groetjes, Anita.
honden page profiel Danielle, Djano, Mika & JessyDanielle, Djano, Mika & Jessy schreef om 08 september om 01:42
heej ja klopt!! Djano en joy willen altijd even spelen! Zie je zaterdag weer Groetjes Danielle en Djano
honden page profiel .. schreef om 06 september om 18:01
hahaha dankjewel! heb een beetje geknipt en geplakt en uitvergroot, want vond t ook n leuke foto! Liefs
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 06 september om 12:58
Dank je wel voor het compliment. Dit was het jarig Jobje, maar één dag na haar verjaardag. Dit weekend was er een rock'n roll gebeuren hier en we zijn er met de honden, met allemaal een strik in, naar toe geweest. Was een groot succes, ze zijn wat keren gefilmd en gefotografeerd. Groetjes, Nienke
honden page profiel lia lia schreef om 31 augustus om 20:50
Hoi hoi, Zo hehe ff uitpuffen, weekend weggeweest he en maar hopen dat mn kleinzoon nog niet werd geboren. Ik had dat wkndje echt ff nodig. En nee, nog geen baby. Maar verloskundige zei ook dat ze op knappen staat hahaha. Ik heb een kraammand gemaakt die boordevol zit maar kon het niet laten op het reggaefestival een rompertje te kopen met daarop Reggaebaby. Vond m zo stoer joh. Dus nu maar afwachten en telefoons snachts mee naar bed Groetjes Lia
honden page profiel AnitaAnita schreef om 25 augustus om 10:09
Hoi Rhianne en Erik!! Bedankt voor jullie leuke krabbel! Hier gaat alles goed, vandaag is het een week geleden dat we Matchy hebben opgehaald. Het is al heel vertrouwd en SPike en Matchy zijn gek op elkaar. Het is zeker wat drukker, 2 honden en dan ook nog een pup die niks heeft geleerd... ; - ) Ik zal weer eens wat foto's plaatsen, OK?! Bij jullie alles goed met jullie en de doggies? Ik hoop dat alles goed gaat! Beginnen er weer cursussen voor jullie, of niet? Ik hoor graag van jullie! Groetjes, Anita. Pootje van Spike en Matchy.
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 19 augustus om 09:30
hoihoi neej vandaag vanavond om 9 uur lekker laat en hopen dat het dan al wat koeler is !! XD
honden page profiel DootjuuhDootjuuh schreef om 15 augustus om 15:41
Ja ik ken dr weer op! is goed gaan we gauw wat af spreken!! liefs(K)
honden page profiel lia lia schreef om 10 augustus om 21:12
He je krabbel te laat gezien, ik hoop in ieder geval dat jullie een leuke week hebben met mooi weer. Ik denk dat de 30e moeilijk gaat worden, aangezien ik dat weekend in Zoetermeer ben. Tenminste als mijn dochter niet bevalt, die is de 9e sept. uitgerekend en als alles goed gaat, ben ik bij de bevalling. Dus het is allemaal even afwachten voor mij. Geniet van de vakantie en spreek je als je terug bent. Groetjes Lia
honden page profiel MexxMexx schreef om 09 augustus om 11:42
Dankje wel :-D Ik moet de huishond site wel nodig weer eens bijwerken :-D
honden page profiel .. schreef om 08 augustus om 14:52
dankjewel! heel erg leuk om te horen! en weet je, ik doe het zó graag. ik heb zelf geen hond, dus moet ik het zo maar op zien te lossen. en dat lukt aardig moet ik zeggen! bedankt voor je compliment! leuke fotos heb je op je profiel! Liefs, iris
honden page profiel Joyce, Kaily&ZoëyJoyce, Kaily&Zoëy schreef om 02 augustus om 16:14
Haha ja ze was de poes aan het wassen;) Ziet er grapig uit, alleen gaat het er soms wat te hard aan toe. Groetjes Joyce
honden page profiel lia lia schreef om 25 juli om 10:32
Hoi hoi, dat is een nadeel van een wit hondje he, je ziet altijd dt ze vies zijn. Net terug van puppycursus en hij ziet er echt niet uit, maar daar ben ik gelukkig heel makkelijk in. Een hond moet een hond kunnen zijn toch? Enne die plantenbak, daar heb ik maar ff niets meer ingedaan en de bovenkant afgedekt. Simba is nl een echte boef hahaha Groetjes Lia
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 18 juli om 01:53
Dank je voor je compliment over de profielfoto (die nu overigens even vervangen is ... omdat Rowan de vraag maar raak hond is) ... ik ben op die drie boefjes foto ook best trots. Eindelijk een leuke en lieve foto van alle 3 onze kanjers. Liefs Hetty
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 07 juli om 15:32
jaaa Rhianne, Rebbel had een zeehond kunnen zijn,ze is een echte waterrat "mijn engeltje" We genieten elke dag :-) Liefs Thea en knuffel Rebbel
honden page profiel G & M G & M schreef om 06 juli om 14:02
:-D
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 04 juli om 02:53
Thanks voor het compliment.. Moet je eens op mijn fotopagina kijken daar staat dat prethoofd - van Sterre - naast een teleurgesteld gezichtje van haar - het lijkt wel een andere hond... ;) Jullie hondjes doe het prima samen hé.. Joy wordt al een hele knaap... Liefs, Ilja
honden page profiel schreef om 03 juli om 14:42
Oke cool, waar kan ik die kaartjes bestellen??
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 30 juni om 21:57
Bedoelde je de foto van Brumma's oog? Die is mooi hé? Dat oog is ook mooi, dat beestje heeft toch een wimpers! Gordijnen zijn het. Groetjes, Nienke
honden page profiel nnatasjaannatasjaa schreef om 30 juni om 11:28
heej erg late reactie maar hectische tijd gehad in de fam.. dus ben erg weinig op het forum aanwezig geweest!! Sky word erg groot nu haha en lomp;) Maar Joy word ook al groot nu of niet!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 29 juni om 21:11
Wat een knappe hond! Echt heel leuk! Kruisingen zijn altijd gaaf, weet je waarom? Omdat er zo geen tweede is van Falkor! ;)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 27 juni om 21:35
Bedankt zeg! Wat een lieve reactie! Ik ben erg trots op Bram en z'n guitige koppie! Het is een heerlijke hond! Jij hebt ook prachtige honden. Ik ben gek op rotweilers, zo trouw en lief. Heerlijke honden! Is Falkor een kruising met een labrador? Erg leuk! Pootje van Bram, en veel liefs van mij!
honden page profiel NynkeNynke schreef om 25 juni om 09:13
Hee!! Ja ik heb je pbtje ontvangen hoor;) Je staat al in me telefoon;) Chick en Qeeuny blijven bij de opassers.. Ze hebben allebeide eentje.. Onze ene zus neemt Queeny.. En me andere zus neemt Chicky hahah! Omdat Queeny de katten van me ene zus terroriseerd moet het even zo.. En zonder hun hebben we even wat meer aandacht voor Tyson.. Dat zal nog wat worden:P See you saturdayyyyyy!! Liefs!
honden page profiel NynkeNynke schreef om 22 juni om 20:53
hahaha maak je borst maar nat! Want het zou echt mooi weer worden!! donderdag hadden ze het over 24 graden! Maarre maar goed ook dat ze niet al te druk zijn dan! Zijn al genoeg indrukken! Zal ik je anders in een pb mijn telefoon nummer even geven? dan weten we waar we elkaar kunnen treffen:D HEB ER ZO ZIN in he!!! Vroeg erin en vroeg uit de veren! als dat maar goed gaat.. Ik slaap nooit voor 12en!
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 22 juni om 12:40
Hoiii Kan er niets aan doen maar ben helemaal verliefd op hem..vanaf het eerste moment dat ik zn foto zag..:P
honden page profiel schreef om 22 juni om 07:26
Nou hoop wel dat je hem de goede kant op hebt gegooid, want hier is nog steeds geen shirt uit de lucht komen vallen. :( snik snik maar we wachten nog maar even af, Liefs natascha
honden page profiel lia lia schreef om 18 juni om 16:33
Hee meis, Het is binnen en heb ff lekker na zitten genieten met de foto's. Word straks weer eens tijd om weer een hondenmeeting te organiseren (zonder verdwalen het liefst) Maar ja, vakantietijd nu dus zal wel iets moeilijker worden. Groetjes Lia
honden page profiel lia lia schreef om 16 juni om 12:31
Oke meis, dan zie ik het vanzelf wel verschijnen. Ik zal toch eens vragen of het mogelijk is dat je ook kan zien als je hier een krabbel hebt. Ik vergeet het n.l. snel om te kijken. Maar ik ben benieuwd naar de foto's. In ieder geval bedankt. Lia
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 14 juni om 09:56
Is Falkor dan ook zo'n 'kleintje'? Ben nu wel erg benieuwd hoor, haha, op de foto's lijkt hij veel groter dan Daantje. Gaan we na de zomervakantie nog een meeting doen - is Daantje's loopsheid sowieso achter de rug. Lijkt me leuk! :-D
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 13 juni om 11:02
Hej! Ja idd jammer van de wandeling. Was voor Daantje's zelfvertrouwen wel weer goed geweest. Want ze is momenteel weer voor alle honden schrikkerig.. :-( (misschien een naderende loopsheid?). In ieder geval heeft ze niet meer van de benauwdheids aanvalletjes, dat was echt heel zielig.. Maar waar wonen jullie? Anders doen we binnenkort nog een meeting :-) Liefs Marit
honden page profiel NynkeNynke schreef om 12 juni om 23:20
Ja woow... We moeten er wel vroeg uit zeg.. Eerst Tyson zijn nodige adreline eruit laten rennen.. Dus ik vrees dat we er om 5 uur al uit moeten.. Hebben we tot 6 uur de tijd hem uit te laten.. En dan kunnen we rustig die kant op. Dan heeft Tyson ook even een kans om te wennen! Wel spannend kan niet wachten!! Werd eens tijd die bevestiging zeg! Tjonge! haha Liefs, Nynke
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 08 juni om 16:53
Oooohh wat jammer om te horen, ik hoop dat alles nog goed komt met de BD,en JA ik vind ze ook geweldig :-) groetjes Thea
honden page profiel MexxMexx schreef om 08 juni om 11:55
Dankje! Falkor was ook een heerlijke donder. En wat een energie :-D
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 07 juni om 12:23
Hoi Rhianne, wat leuk zeg,is het een teefje of een reu, hoeveel mnd. is de bd nu?Ze zijn lief he :-) liefs Thea
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 03 juni om 20:17
hallo Rhianne, bedankt voor het compliment! (: heel veel mensen weten niet dat ik 14 ben. als ze me horen praten, of mijn berichtjes lezen. ik hoop dat ik later een goede hondenbaas zal worden! (: groetjes, Uma ps.wat een leuke honden hebt u! die rotweiller pup is echt heel schattig!
honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie schreef om 27 mei om 12:48
Hi, Thanx voor je krabbel. Maaraaah, mijn hond heet Esha (ik heet Mischa-of bedoel je dat ik zo'n schattig koopie heb;-) ) Misschien toch nog tot zondag, Groetjes, Mischa
honden page profiel lia lia schreef om 26 mei om 19:59
Owwww wat erg, ik dacht dat ik bij mijn berichten zou zien als ik een krabbel had. Niet dus, heb nooit gekeken naar mijn krabbels hahaha slim he. Maar wil mijn stiefhondje Falkor graag zien. Weet zeker dat Simba heerlijk wil spelen met hem. Het word mijn 1e hondenmeeting en ik heb er heel veel zin in. Groetjes Lia en Simbaatje
honden page profiel PaulinaPaulina schreef om 22 mei om 09:43
Alles gaat prima hier ;) en er is nog 1 teefje beschikbaar, (die op mijn profielfoto) Grtz ;)
honden page profiel DeniseDenise schreef om 21 mei om 08:50
Ja ik vind Falkor gewoon echt een lekker kopje hebben hou van dat soort hondenkopjes haha. Ja ik heb je foto's eens gekeken maar Joy gaat Falkor al te boven he! Gaat hard he het groeien van een pup, hoe oud is je kleine meid nu? Ja hoor we zijn al gelukkig weer bekomen van de schrik maar als het de volgende keer weer gebeurd ga ik met dat meisje haar ouders praten denk ik. Dank je wel voor het compliment over de foto's blij dat je er zo van kan genieten. En inderdaad we hebben het onwijs leuk met haar, mijn vriend werkt hele dagen maar Chica en ik zijn hele dagen samen, twee handen op een buik. Jullie zullen vast ook genieten van jullie doerakken. Liefs Denise en Chica
honden page profiel NathalieNathalie schreef om 19 mei om 15:34
Hey, ik was even benieuwd hoe het met Falkor is nu?? Kale plekken al bijna verdwenen nu? Groetjes, Nathalie
honden page profiel nnatasjaannatasjaa schreef om 19 mei om 09:08
Heej tijd vliegt echt om he! We zaten gisteren eens terug te rekenen en we hebben sky alweer 8weken hier wonen:D het was echt zo`n kleintje maar word nu toch al wel een hele hond! Ik ga 7 juni ook mee met de wandeling vind het wel erg leuk om iedereen hier te ontmoeten":D voor sky natuurlijk ook wel super al die honden om mee te ravotten!
honden page profiel DeniseDenise schreef om 17 mei om 09:29
Dank je wel! Haha is wel een grappige foto inderdaad. Wat groeit Joy zeg! En ik vind Falkor zo een lekker boevenkoppetje hebben. Groetjes Denise en Chica
honden page profiel NynkeNynke schreef om 12 mei om 14:40
Hoooi! sorry lees je krabbel nu pas zeg.. maar die Animal fair is inderdaad aankomende zaterdag.. Maar wat jij gaat doen is ook erg dankbaar.. Respect voor hoor:d Ik heb ook een tijdje vrijwilligerswerk gedaan bij het Click met verstandelijke gehandicapten... Werkelijk je lacht je dood met ze soms hoor.. En de uitstapjes die je met ze kan maken is echt uber gezellig!! En ze hebben het voordeel dat ze overal voorang hebben hihih.. De pups zijn allemaal weg! Vanmiddag wordt de laaste opgehaald. En die blijft ook bij kenissen. Dus de rust is weder gekeerd.. Maar ik mis ze echt ontzettend.. Maak me zelfs een beetje zorgen over hoe het nu met ze gaat! Maar na al die mailtjes, foto's en leuke verhalen nemen de zorgen gelukkig snel weer af. Ik zal zaterdag even een paar leuke foto's maken! Dan zet ik ze wel even op de site:D Liefs, Nynke
honden page profiel G & M G & M schreef om 12 mei om 12:27
gefeliciteerd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
honden page profiel AnitaAnita schreef om 09 mei om 19:03
Hoi Rhianne, Erik, Falkor en Joy! Even een krabbel van Spike en mij. We willen jullie even laten dat de nieuwe foto's van jullie erg leuk en mooi zijn! Alles goed met jullie? We hopen het! Hier gaat alles z'n gangetje. Groetjes van mij en een knuffel van Spike.
honden page profiel NynkeNynke schreef om 08 mei om 00:14
Hallo. Nee het is nog niet stil in huis er zijn er nog 3, wegens omstandigheden zijn er twee pups over. Met chico gaat het echt geweldig ik merk echt aan hem dat hij gelukkig is! en ben er zo blij mee even oversteken en je weet hoe het hem vergaat. Ook zijn we inmiddels al aardig bevriend geraakt:D Groetjes
honden page profiel PaulinaPaulina schreef om 03 mei om 11:56
heej alles gaat goed!!! ze worden steeds dikker en groter..alles gaat prima!!nog een fijne dag verder!
honden page profiel nnatasjaannatasjaa schreef om 01 mei om 09:07
Heej Sky is nu ook alweer 13 weekjes, vind wel dat de tijd echt heel snel gaat, toen ie hier kwam was hij de helft van wat hij nu is haha! maar wel leuk want nu kan hij lekker los wandelen, en word erg ondeugend! Joy & Falkor zijn ook mooie honden, vind die foto dat Falkor bij die *(tafelpoot?) ligt met van die heel lieve ogen erg leuk!!
honden page profiel G & M G & M schreef om 29 april om 12:00
oooohwww. oke!!!! erg benieuwd hoe die er uit zag! of naja ziet!! ;-) mylo is wel een beetje beroemd he met zn eigen hyves enzo ? hahahaha
honden page profiel NynkeNynke schreef om 27 april om 13:48
Hai!! Hihih dat ontbijtje op bed nog net niet. Wel ontzettend veel knuffeltjes gehad van allemaal! hihih. Maar was een rustige dag. Niks geks gedaan:P Heb je de animal fair in Lwd gelezen? Mischien ook leuk om daarheen te gaan! Liefs, Nynke
honden page profiel schreef om 24 april om 13:20
Graag gedaan hoor :) Was ook wel te zien dat Falkor het een leuk spelletje vond, ach kan je het eens afwisselen he, liefs natascha en geef Falkor een knuffel
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 24 april om 08:36
Wij zijn hier :-),we komen zo af en toe een kijkje nemen ;-)liefs wij
honden page profiel MirandaMiranda schreef om 22 april om 18:29
Ik zag jouw Falkor en ik dacht meteen aan een kruising Schnautzer en een labrador. Leuk beestje!
honden page profiel NathalieNathalie schreef om 17 april om 14:05
Ja, je kan elkaar beter helpen en adviseren, dan kunnen we de ervaringen later weer uitwisselen met anderen, 2 weten meer dan 1 :D Tot snel weer! Liefs, Nathalie
honden page profiel NathalieNathalie schreef om 14 april om 08:56
Hey, dat is zeker fijn!! Trekken de kale plekken al een beetje weg? Succes ermee nog en we houden contact!Liefs, Nathalie
honden page profiel rosannerosanne schreef om 08 april om 19:11
Hee ja bij ons gaat het goed hoor. Puk is wel een beetje de baas. Want als we eten geven begint hij als eerst te eten. En dan betekend dat hij de baas. hebben we ook maar 'gelezen'. Haha. Verder liggen ze al lekker bij elkaar overdag. snachts hebben ze allebei hun eigen bench. Wel een gedoe als we een nachtje ofzo weg gegaan. Gelijk 2 benchen enz meenemen. maar ja het is wel beter hebben ze snachts wel hun rust :-) Zitten jullie ook op puppycurses?
honden page profiel rosannerosanne schreef om 07 april om 11:37
en kunnen je hondjes goed samen zijn??
honden page profiel NynkeNynke schreef om 04 april om 14:18
Ja ben natuurlijk Trots op Tyson.. Alleen jammer dat hij soms te Enhousiast reageerd.. Maar daar wordt op getraind! Mischien toch een castratie overwegen.. (liever niet!) Wij waren met hem al begonnen toen hij ongeveer 3 maanden was.. Zo leerde hij gelijk mee dat het niet de bedoeling was dat ie moest doorbijten;) Hij pakt ook geen stokken op zo dik als een arm.. Heel gek! Als je zegt vast op het commando je arm te pakken dan doet hij dit maar wel met kleren aan. ALleen als je het commando vast zegt met ontblote armen.. Pakt ie het wel maar laat meteen los!! Hij weet precies wat wel en niet de bedoeling is.. Das wel cool:d Succes ermee!! Maar ben vooral zo trots op Chico dat hij zo slim was het water in te plonsen! T ging zomaar uit het niets.. Zelfs ik voorzag het niet! En die sharpei kijken.. HAHA echt van /HUH?? Liefs!!
honden page profiel G & M G & M schreef om 01 april om 06:24
hahaha, ja hij is eigenlijk van me vriend hoor heeft tie al vanaf vorig jaar maar klok is weer vooruit he dan mogen we weer, ik ga nog moterrijles nemen maar dat duurt nog even, heb wel zelf een helm en jas + handschoenen alleen nog een broek hahah! tja hij wou 3 schatjes op de foto!! hahahahaha
honden page profiel NynkeNynke schreef om 25 maart om 15:22
Hahah jij blij dat je voor Rodi heb gekozen! Smuldier is echt ranzig en t stinkt.. De rodi schijven zien er een stuk smakelijker uit:p Maar ja je moet wat over hebben voor je schatjes he.. Ben er zeer tevreden over! Ze komen er heel mooi ook van in het vacht!! Alleen het nadeel is dat je een grote vriezer moet hebben:(
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 20 maart om 21:59
Het is er idd. héél mooi, het is in Kaatsheuvel.liefs Thea/Rebbel
honden page profiel NynkeNynke schreef om 20 maart om 14:33
Hahah nou teefje oranje heeft ons hartje gestolen! Dat is pas een snoepje.. de laaste van het nest! Maar die blijft lekker hier! hahah Zal binnekort even een foto van ze maken! Alle lieve snoetjes op een rij!
honden page profiel aadjeaadje schreef om 16 maart om 18:06
bedankt
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 15 maart om 03:55
*bloos-bloos* Dankje voor je lieve krabbel hoor. Vond het verassend dat je me complimenteerde hoe ik met mijn honden maar kon me niet voor de geest halen waar ik dat opgeschreven heb. Ja, ongelofelijk zeg.. ze hebben dezelfde geboortedag. De mijne zijn wel een beetje uitgegroeid tot monsters ;) De jouwe zal ook wel zo'n typisch eigenwijze rammetje zijn! Een dikke knuffel voor je lieve Falkor!
honden page profiel NynkeNynke schreef om 14 maart om 17:06
Hai!! Gaat heel goed met de pups! Ze groeien als kool! En een pup heeft de oogjes al bijna open! Zijn echte mininatuur hondjes geworden! Te schattig gewoon.. T zouden zo kleine mini rottweilertjes kunnen zijn hahah Chicky is gelukkig ook weer goed hersteld!
honden page profiel LiesbethLiesbeth schreef om 12 maart om 12:16
Schattige foto samen eten!
honden page profiel NynkeNynke schreef om 11 maart om 22:51
Heb er nog eens over nagedacht! Maar Falkor is wat groter als chick he? Dus ze zullen niet helemaal hetzelfde zijn. Maar denk je niet dat er terrier bloed in zit? Ik ben echt nieuwschierig naar wat falkor kan zijn! vind het bijna eng hoe die op Chick lijkt! hahaha TIjdens een meeting uitje van het forum maar eens flink discusseren:P Liefs!!
honden page profiel rosannerosanne schreef om 10 maart om 07:51
Puk heeft alle nachten nog door geslapen. Af en toe een piep maar dan pakken we hem op en dan zetten we hem op de krant. En gaat die plassen en dan gaat die weer slapen heerlijk. Alleen als marjon vroeg uit bed moet vor werken en ze uit hebben gelaten dan is het moeilijk om hem terug in de bench te doen gisteren sliep die wel door maar vandaag niet dus ben er al van af 7 uur uit :-( maar ja het is niet anders.. XX
honden page profiel NynkeNynke schreef om 06 maart om 17:06
He!! Ja chicky is een kruising Teckel feat Jack- russel.. Althans dat vernemen we. Als we naar het uiterlijk kijken.. En de typische kenmerkjes! De bevalling wil niet echt vlotten:( begin me een beetje zorgen te maken.. ze heeft er nu 20 uur op zitten.. En ze raakt helemaal uitgeput de schat:( Met de rottweiler gaat het prima! Maatjes for life:D Liefs,
honden page profiel NynkeNynke schreef om 06 maart om 12:40
Wat hebben jullie ontzettend leuke foto's!! Falkor heeft wel wat van onze chick!! Prachtig.. Echt een schatjes!!
honden page profiel ellenellen schreef om 05 maart om 16:51
Hoi bedankt voor je krabbel die van jullie is ook lief! ja het gaat allemaal goed maar hij heeft echt zijn eigen willetje! maar ja rottweilers zijn geweldig! geniet van je pup
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 05 maart om 13:03
En ik vind falkor zijn kuifje helemaal geweldig :-)
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 03 maart om 15:47
zie je het al voor je,Rebbel in een tas hahaha mijn eerste hondje had ik altijd in mijn tas,was een dwergteckel :-)klein verschilletje ;-)
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 03 maart om 10:58
Hahahha hup hond in de tas,geweldig,ik zie mezelf weer fietsen.leuke foto's en schatjes van honden,groetjes Thea/Rebbel
honden page profiel BettyBetty schreef om 26 februari om 16:17
Hallo. Wat zijn Falkor en Joy lieve, mooie en leuke honden. Gr. Betty.
honden page profiel marianne4umarianne4u schreef om 26 februari om 12:15
Wat een scheetjes heb jullie Rhianne en Erik. Ik heb ook 2 puppen met een tussenpoze van een half jaar ongeveer hier. Het is zo gaaf zoals die twee alles samen doen. Ik hoop dat jullie dat ook mee gaan maken met die van jullie. Heel veel plezier met Falkor en Joy.
honden page profiel Yuki & ShadowYuki & Shadow schreef om 23 februari om 10:22
hey, de vader van shadow lijkt beetje op falkor, maar dan zonder die baart
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 20 februari om 23:10
Falkor heb ik uit het asiel in hilversum vandaan ik weet niet welk ras het is wel dat is 6 andere broertjes/zusje had waarvan 1 bij mijn broertje woont ;) Falkor is op 14 april 2008 geboren zeiden ze in het asiel. groetjes!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Rhianne + Falkor & Joy heeft 8325 ontvangen.

Berichten en online status
Rhianne + Falkor & Joy was voor het laatst online 10 jaar, 7 maanden, 1 weken, 2 dagen, 3 uur, 47 minuten, 16 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Joy honden foto Ik ben zoo zielig! ;-) honden foto Ayla en Falkor bij het gezin die hun had gevonden en ze naar asiel had gebracht . honden foto In het bos; Joy pakt de tak... honden foto Joy in Falkor zn mand honden foto Vrouwtje en Joy
Rhianne + Falkor & Joy heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Met Falkor z'n broertjes+zusje


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^