HondenPage baasje Tara

Over Tara

honden foto van Tara Ik ben Laika, een enthousiaste boomer pup geboren op 05-02-2012. Ik houd van lekker spelen met mijn speelgoed of met mijn papa of mama ook is spelen met mijn oma en opa erg leuk.

Wandelen vind ik helemaal te gek. Ik mag dan graag loslopen en rond sjezen lekker spelen met andere hondjes en naar kindjes toe rennen want die vind ik ook heel leuk! Als het me te warm is spring ik lekker in de sloot, Het liefste een hele vieze zodat ik er zwart uitkom. Dan kijk ik mijn papa en mama aan met een hoofd van "Leuk he!"

In de winter doen papa en mama mij altijd een jasje aan omdat als het vriest ik het anders zo koud heb. Maar mocht het dan gaan sneeuwen dan wil ik heel graag naar buiten en lekker mee rennen als papa en mama een sneeuwballen gevecht gaan houden. Maar te lang buiten blijven wil ik niet want dan krijg in zo'n last van alle sneeuw die maar in mijn vachtje blijft hangen!

Verder ben ik opgegroeid met een oudere hond die wel een beetje chagrijnig was, Toch ben ik helemaal verlieft op haar! En daar waren ook 3 katten. 1 vind ik erg lief en die geeft mij kusjes maar dat is wel heel erg eng want ik weet dat ie ook scherpe nagels heeft! De andere 2 vind ik ook wel leuk, maar zei mij niet zo! Ik ben inmiddels verhuist met mijn vrouwtje en heb nu een ander huisje. Hierdoor voelde ik me wel een beetje alleen en heeft mijn vrouwtje besloten er een vriendinnetje voor mij bij te nemen. Ook behoren er nog 2 cavia's tot mijn roedel, Helaas kan ik er niet echt mee spelen maar ik vind ze wel heel lief en als mij mama me oppakt zodat ik even kan snuffelen zit ik heel hard in haar arm te kwispelen!

Nou ik heb wel genoeg verteld, het is weer tijd om te gaan, dit betekend dat ik weer lekker verder ga ravotten!

PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

Krabbels aan Tara

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 30 oktober om 17:08
Wat goed van je om een hondje van asiel te hebben verlost. Hoop dat yuna zich helemaal aanpast mettertijd.
honden page profiel tineketineke schreef om 10 februari om 15:36
ik doe mijn honden ook zelf knipen
honden page profiel TaraTara schreef om 08 juli om 19:07
Dankje :)
honden page profiel piessenspiessens schreef om 01 juli om 22:33
ziet er een schattig hondje uit .....

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tara heeft 106 ontvangen.

Berichten en online status
Tara was voor het laatst online 7 jaar, 2 maanden, 4 dagen, 13 uur, 55 minuten, 51 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^