HondenPage baasje Peter & Dinos

Wat schreven de vrienden van Peter & Dinos op het forum

honden page profiel KathKath schreef in Drachtig hondje
Oef zeg! Alles goed gegaan.  Hopelijk gaat het opgroeien ook vlot.  Proficiat en veel succes! 
honden page profiel KathKath schreef in Drachtig hondje
" Waarschijnlijk daarvoor weggegeven, omdat ze drachtig is? Geen zin in een nest met alle werk daaromheen, " ientje Dat denk ik ook.
honden page profiel KathKath schreef in Drachtig hondje
Als de mensen kunnen vertellen dat ze rond 18 augustus gedekt is, dan weten ze toch door welke hond/welk ras?  Ze wisten dus dat de hond drachtig was en geven hem dan weg. Hmhm goed bezig.   Hopelijk verloopt alles goed.  Succes hoor.
honden page profiel KathKath schreef in Roemeens adoptiehondje komt!
" https://oneofakinddogs.com/Onze%20honden/cheaky-%e2%99%80%ef%b8%8f/ Lou heet inmiddels Cheaky mocht er iemand nog interesse hebben. " Anouk van Botty Oeps, het gesleep is nog niet voorbij.Ik dacht dat ze in een forever home zat waar alles goed ging. Verkeerd begrepen dus.
honden page profiel KathKath schreef in Roemeens adoptiehondje komt!
Honden uit het buitenland (of uit het asiel in het binnenland) die onmiddellijk meedraaien in het nieuwe gezin, ze bestaan. Ik ken er zo verschillende! Die mensen zijn natuurlijk super enthousiast en raden het iedereen aan. Had vorige week nog een gesprek met iemand met een buitenlandse hond die zich wonderwel had aangepast vanaf dag 1. Gewoon nul issues. En ik vroeg welke stichting enzo... "ho maar dat maakt niet uit, al die buitenlandse honden zijn zo". Mja... het is dat ik toch ook wel andere verhalen ken waar het niet zo van een leien dakje loopt.   Ik denk dat het enthousiasme van de mensen waar het onmiddellijk goed gaat, een verkeerd beeld kan scheppen. Mensen denken al gauw oh ik ga ook een hond redden en bij mij zal dat dan ook zo gaan. Dat is helaas niet zeker dat dat altijd zo vlot gaat.
honden page profiel KathKath schreef in Pup bij oudere hond
1x was voldoende.
honden page profiel KathKath schreef in Pup bij oudere hond
" Het is zo verschrikkelijk moeilijk ik weeg maar iedere keer opnieuw af en af en af .Je wilt je maatje helpen maar wat is wijsheid ik heb het ras al zo lang maar ook ik kan niet voorspellen hoe het gaat uitpakken. " wilma bastings Ik versta je heel goed.Van 23 juli is hij nu alleen hè. Dat is wel nog kort denk ik om echt te weten of hij alleen verder kan.Mijn hond is overleden op 13 mei. En ik zie aan mijn kat ook nu nog dat die de hond mist.Ik zit ook heel de tijd in de twijfel van doe ik er goed aan een nieuwe hond te nemen. (Hoewel die plannen er zijn.) Maar ik weet ook wel heel goed dat de kat "die hond" mist. Daarnaast is ze volgens mij ook wel eenzaam. Maar ik vrees ook wel als hier een nieuwe hond (pup) komt dat dat - zeker in het begin - moeilijk gaat zijn. En dat ze misschien wel zal denken (voor zo ver ze kan denken) van "dan was ik misschien beter alleen, breng die terug".Ja dit verhaaltje gewoon om te zeggen dat ik dat getwijfel wel heel goed begrijp. Wat is wijsheid. Ik zou persoonlijk nog enkele maandjes afwachten of je hond toch niet zijn draai vindt als enige hond.
honden page profiel KathKath schreef in Pup bij oudere hond
" sorry ik duwde verkeerd ja de tweede hond zou dan ook een stafford ik heb altijd staffords gehad al bijna 17 jaar. " wilma bastings Ik denk dat dat echt nog dubbel risico is. Aangezien ik geen kenner ben van het ras, durf ik me er niet te fel over uitspreken.Maar ik begrijp heel goed de tweestrijd waar je inzit.En ik geloof heel zeker ook dat je echt die 2e hond zou nemen voor je andere hond.Je wil het verdriet van je hond wegnemen hè. Dat begrijp ik wel heel goed.Het kan gewoon 2 kanten op. Ik vrees dat niemand je zal kunnen voorspellen hoe dit gaat uitdraaien.Als je zeker wil zijn dat er geen gevechten van komen, is het best geen 2e te nemen. In het andere geval kan je hond misschien heel gelukkig worden met terug een maatje er bij of het loopt mis en dan moet je de andere wegdoen of ze altijd gescheiden houden.Het kan ook zijn dat hij terug gelukkig wordt als hij alleen blijft ook.Zo een moeilijke keuze hè.
honden page profiel KathKath schreef in Hond misschien zwanger
" Ik lees eerder dat ts een gratis pup van het pension zou krijgen als tegemoetkoming. Klinkt dus als een combinatie br00dfokker en pension.  ik zou in ieder geval veel mensen in je omgeving waarschuwen voor dat adres en een dikke vette negatieve recensie online zetten. Maar dat ben ik haha " Marijke - Aila, Dinja & Evi Huh? Zo had ik het niet gelezen maar dat zou ook nog kunnen. @ TS is het een pension dat ook honden fokt? In ieder geval... nog nooit gehoord zeg zo een blunder: een loopse teef bij intacte reuen samen in een ren zetten.Mijn mond valt open van verbazing van dit verhaal. Wat een verschrikkelijk onverantwoord pension.Maar nu zit je wel met de gevolgen helaas.
honden page profiel KathKath schreef in Drachtige teef drinkt veel
Heel verdrietig! De andere kant van fokken. Niet altijd rozengeur en maneschijn zo blijkt maar weer.Sterkte! Gelukkig is de moederhond tijdig geopereerd. Goed dat je snel hebt gehandeld. Hopelijk is ze snel weer beter!  Veel beterschap in ieder geval.  
honden page profiel KathKath schreef in Mijn allerliefste Duke is er niet meer!
Die 10 extra maanden zijn er toch maar mooi bijgekomen door alles wat je gedaan hebt. Dat is best wel een hele tijd. En nu leven lijden werd, heb je hem in liefde los gelaten.Heel veel sterkte met het verlies van je beste maatje Duke.  
honden page profiel KathKath schreef in Evi’s eerste hondenshow
Heel mooi en ze zit er vrolijk bij. 
honden page profiel KathKath schreef in Gaat mijn teefje zwanger zijn ?
" Je kan dan veel als domme vragen betitelen van wat ik hier op hp zo lees . Al die vragen over pups ,volle hoofdjes  ,lege buikjes ,benches ,pups die niet alleen kunnen zijn ,het wordt vaak netjes en uit den treure uitgelegd ,compleet met linkjes ,traphekjes ,Dan krijgen we de zg pubers  die dan net wel of geen recall hebben ,vaak op het lachwekkende af ,maar het merendeel wordt netjes en geduldig beantwoord ,al zijn er al talloze topics over .   Dan komt er iemand met een vraag over een dekking ,ook daar heerst veel onkunde over ,dus iemand afbranden zodat de zoveelste hier weer verdwijnt ,lijkt mij niet echt zinvol .Ik had graag geweten wat de beslissing van ts geweest zou zijn ,en eventuele dracht en bevalling ,ze had met al haar vragen kunnen komen .   Je kan nooit alles over ieder onderwerp van honden weten ,denk ik ,maar sommige hier zouden gerust een cursus ,hoe ga ik met mensen om kunnen volgen .Geen idee of dat bestaat ,Dat weet ik dan weer niet . " Heleen
honden page profiel KathKath schreef in Blij met Fientje
Zo voorbeeldig, Fientje.  
honden page profiel KathKath schreef in Maltipoo kopen
" Ergens is het wel grappig want je betaald dus bij haar echt voor twee rassen aangezien ze dubbel zo duur is als stamboom fokkers  " Britt, Maui & Fanu ~ Je krijgt dan ook 2 honden in 1. En je moet er maar eentje eten geven.   Ik heb op zich helemaal niets tegen kruisingen. Maar dit is gewoon veel geld verdienen met iets dat nu "in" is.   @ Anna, ik zou er niet intrappen.
honden page profiel KathKath schreef in Maltipoo kopen
" Jezus wat een prijzen vraagt ze ook voor een kruising  " Britt, Maui & Fanu ~ Ben eens gaan kijken voor de grap. De Cavapoo slaat echt alles.
honden page profiel KathKath schreef in Als je het niet altijd meer snapt
Dat is inderdaad zo hoe ouder ze worden hoe aandoenlijker.Wel lastig hè als je zo steeds dingetjes ziet die minder worden.Dat had ik ook met mijn oude hond. Geniet nog heel veel van elkaar hoor.
honden page profiel KathKath schreef in Vandaag vieren we....
Proficiat Pepijn en nog vele mooie jaren in je gouden mandje/ of op de gouden schoot!
honden page profiel KathKath schreef in Diesel alweer 12
" Er komen inmiddels wel grijze haartjes op zijn snoet, maar daar wordt hij alleen maar knapper van " Diesel Oh en het grijze is echt minimaal zie ik op de andere foto. 
honden page profiel KathKath schreef in Senán - volg topic
Ik volg deze mooierd ook. Leuk ras.
honden page profiel KathKath schreef in Diesel alweer 12
Proficiat met je 12e verjaardag Diesel!  Hij ziet er super uit. 
honden page profiel KathKath schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Succes zaterdag dan!  " ***Wienske***Fientje***en Djangie†*** Dankjewel!
honden page profiel KathKath schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" jullie verwachten veel van een fokker maar draai het nu eens om en ga eens in de schoenen van die fokker staan met de corona is de vraag om pups absurd ze worden overspoeld met vragen van potentiele pupkopers met heel vaak best belachelijke vragen of alleen interesse in de prijs zodat ze de verschillende fokkers kunnen vergelijken dan zijn er ook nog mensen die gewoon inlichtingen willen over het ras over de lijnen over de fokvisie enz en tegenwoordig koopt men een pup zoals men een wasmachine koopt men struint het internet af naar informatie kijkt eens in die winkel en in die winkel bezoekt winkels en laten zich uitgebreid voorlichten om vervolgens de wasmachine naar keuze aan te schaffen via het internet afspraken lijken er niet meer toe te doen men plaatst zich op meerdere wachtlijsten om de opties zo groot en zo breed mogelijk te houden en wanneer de fokker denkt veilig een dekking te kunnen laten plaatsvinden blijkt als het nest er eenmaal is dat de meerderheid zijn of haar gading al elders gevonden heeft weg alle investering in tijd energie en aandacht weg de lijst met geschikte pupkopers en ze kunnen opnieuw beginnen wanneer er al aanbetaald is voor de pup vraagt of eist men brutaal weg die aanbetaling terug   informatie over een ras kennismaken met het ras en het ras in de dagelijkse gang van zaken mee maken kan je ook bij een eigenaar van zon rashond die dat gewoon leuk en gezellig vindt dat hoeft niet perse bij een fokker die mensen kunnen je vaak ook fokkers adviseren dus als jij je keuze voor het ras hebt gemaakt kan je een fokker uitzoeken en ook daarbij vooraf al zorgen dat je lijstje minimaal is door rond te vragen en onderzoekt doen voordat je zeeen van tijd gaat opeisen bij die fokkers aan echt serieuze gegadigden willen ze best tijd besteden aan rondfladderende maybe gegadigden niet en dat snap ik perfect ik zou er na de zoveelste waar ik uren tijd aan heb besteed en nooit meer iets van hoor ook gewoon klaar mee zijn " Liz Wow Liz. Dat haal jij allemaal uit mijn korte tekst hoe dat bij mij werkt. Jij denkt dat ik dat niet allemaal weet wat jij schrijft.   Die ene fokker waar ik niet mocht langsgaan, schrijft aan mij op een mail dat dat niet kan o.w.v. corona, langskomen, en vervolgens ergens op facebook "altijd welkom".    En heb al aan mensen inlichtingen gevraagd die het ras hebben over fokkers. Ze zijn altijd tevreden, weinig uitleg. Die zeggen dan: ga eens bij de fokker langs. En nee ik word niet uitgenodigd voor een wandeling. Ze wonen ook ver weg en het is voor hun ook corona. En zij zullen er zeker niks aan verdienen.   Maar ik trek mijn plan hoor. En ik ken mijn manieren tegenover fokkers. Ik ben de laatste om veel tijd te pakken van mensen.    Ach het is toch nooit goed wat je doet.    Nog een prettige dag hé.
honden page profiel KathKath schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Ja ik bedoelde inderdaad wandelen met een fokker. Ik had de Havanezer een paar jaar geleden gezien tijdens de winner in Amsterdam, maar dat is toch anders dan als je ze in hun dagelijkse doen ziet. Vandaar dat ik gevraagd heb aan een fokker om een keer samen te wandelen. Met het resultaat dat ze vond dat wij een klik hadden en ze zei: maling aan de wachtlijst als je wil dan kan je bij mij een puppy kopen. Fijn dat je al wat tips hebt gekregen over honden shows die wel door gaan. En succes met je zoektocht, ik ben benieuwd welk ras het uiteindelijk word. " ***Wienske***Fientje***en Djangie†*** Ja dat is waar op een show is toch anders dan thuis of op een wandeling.   Dankjewel voor de tip. Ben zelf ook benieuwd. Nog niet voor onmiddellijk in ieder geval.   Nu is er zaterdag toch een show in Antwerpen.  Een duidelijk overzicht met data dat klopt zou wel handig geweest zijn.
honden page profiel KathKath schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Jullie kunnen er ook een gezellig weekendje Den Bosch aan vast plakken  " Bulleke Ja... maar ik wil de dag zelf thuis zijn voor de kat.
honden page profiel KathKath schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Er is een clubmatch (1 ras) van de Schipperkes in Kerkwijk op 17 oktober 2021. Het inschrijfformulier staat ook op de website van de Belgische rasvereniging, dus ik verwacht dat daar ook de nodige Belgische fokkers aanwezig zullen zijn. https://www.schipperke.be/kampioen-clubmatch-nederland-17-10-2021/ Het is wel een ruime 1,5 uur rijden voor jullie, maar dat heb je vaak met shows. Wij woonde ook zeer ongunstig wat dat betreft  Bij de bullen zijn de Belgen altijd redelijk vertegenwoordigd bij clubmatches.   Er is ook een clubmatch van de Shelties in Nederland op 2 oktober a.s., maar de Belgische Sheltieclub is niet erg up-to-date (Oude agenda ).     " Bulleke Jij bent toch een slim kind. Had ik dus totaal niet gezien die clubmatch van de schipperkes. Alweer een uitstap in de planning.   En van de shelties ook al een clubmatch. Welwel.   Thanks!
honden page profiel KathKath schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Ik geloof dat Maastricht juist een van de grotere shows is van de BeNeLux. Zelfs bij onze laatste show in Gorinchem waren best flink wat mensen uit België en ik denk dat alle fokkers elk mogelijke show nu wel bezoeken in deze tijd.  " Britt, Maui & Fanu ~ Oh oké dan zullen we naar Nederland een keer moeten. Zo een straf is dat nu ook weer niet. Thanks. 
honden page profiel KathKath schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Maastricht gaat tot nu toe nog wel door en daar komen heeeel veel rassen.  Naar welk ras ben je aan het kijken?  " Britt, Maui & Fanu ~ En zitten daar dan ook veel fokkers uit België?   Schipperke en Sheltie. Sheltie was mijn vorige hond. Dat ras ken ik voldoende maar ook daarvan wil ik fokkers ontmoeten. Het Schipperke ken ik als ras niet goed genoeg. Ik ben wel al bij 1 fokker geweest maar dat vind ik niet genoeg om een keuze te maken voor het ras. 
honden page profiel KathKath schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Dat is zeker frustrerend, anders vragen of je een keer kan afspreken om samen te wandelen? Zo heb ik het toen ook gedaan. Het is ook jammer dat je niet naar een show kan om een ras te bekijken.  " ***Wienske***Fientje***en Djangie†*** Ik heb ondertussen vernomen dat enkel de hondenshow in Kortrijk (november) en Brussel (december) zou doorgaan voor België dan. Dat moet ik nog verder checken.   Ja wandelen. De rasvereniging zou binnenkort een datum prikken voor een groepswandeling. Dat ga ik in de gaten houden. Bedoelde jij vragen om te wandelen met een fokker? 
honden page profiel KathKath schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
Frustratie. Niet zeker weten welk ras je (later) zou willen.En hondenshows die aangekondigd staan maar dan blijkbaar niet doorgaan. Een fokker in de buurt waar je niet mag langsgaan om het ras beter te leren kennen (corona hè) maar die dan wel ergens op facebook tegen iemand schrijft. "Altijd welkom".
 

Vrienden van Peter & Dinos

honden foto van Mariska & Zenahonden foto van Simone & Noahhonden foto van Kathhonden foto van linnekehonden foto van B met D&A†honden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Judith en Sammiehonden foto van Babiche&Lilly Djunkyhonden foto van meert nancyhonden foto van esther honden foto van Esther & Zoëhonden foto van Angela & Guushonden foto van ~honden foto van Claudia & Laykahonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van LouisPearlhonden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van snoopy, rikkie , lady en xanahonden foto van Khonden foto van Dogshonden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van Annemiekhonden foto van Rellende Pubershonden foto van Tobyhonden foto van Anitahonden foto van Bert, Brigitte & Dangerhonden foto van Suzan honden foto van dog en ladyhonden foto van Naomi_Kirahonden foto van Raswanhonden foto van Dangerhonden foto van reginahonden foto van amber&kodahonden foto van Swetta&Flynnhonden foto van Jo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^