HondenPage baasje Harold

Wat schreven de vrienden van Harold op het forum

honden page profiel KathKath schreef in 10 meter lijn
Ik vind deze supergoed, erg licht. Ik heb zo één in 5 meter, de smalste maat. Zuigt wel water op en wordt dan dus ook zwaarder en vuil... als je die over de grond gaat laten slepen als het nat is... dan weet ik het niet. Hondenlijn anti-slip met ingeweven rubber - 3, 5 & 10 meter - Super kwaliteit! (dierenoppasamersfoort.nl)Ik heb ook een biothane van 3m25 die vind ik heel goed als het regent. Neemt geen vocht op maar ze is zwaarder. Ik had één besteld in 5 meter maar ik heb ze teruggestuurd. Vond ik al te zwaar eerlijk gezegd. Op die website staat het gewicht van de lijnen er bij trouwens (als je goed zoekt in de lange uitleg).
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
We hebben gisteren een super leuke sheltiewandeling gedaan in een losloopgebied in Chaam.Alvaro heeft er zo van genoten.  Was echt geweldig om te zien. Valt alleen niet echt in beeld te brengen want er lopen steeds mensen in de weg waardoor de honden altijd buiten beeld komen te zitten. Maar hij heeft het zo goed gedaan. Ik was echt super trots op hem. Het was een grote groep en ik was niet van plan hem los te laten omdat ik het overzicht zou verliezen maar we hebben het toch gedaan en het ging reuze goed.Aan het vertrek waren er wat strubbelingen tussen enkele reuen (aangelijnd), ook tegenover Alvaro die zelf (tot hiertoe) geen ruzie zoekt maar wel "antwoordt" als er iemand veel praat opzet tegen hem. Eens los ging het heel goed. Een aantal honden is aangelijnd gebleven. Alvaro voelt zich als een vis in het water tussen al die honden. Is echt zijn ding. Filmpje 1 wandelingPoging tot filmpje tijdens het los lopen.filmpje 2 wandelingFilmpje als we stilstonden om de groep terug te laten aansluiten. Dat is makkelijker te filmen.Daar had ik Alvaro wel aan de lijn omdat dat vervelend kan worden voor honden aan de leiband, die dan ook nog eens stilstaan, als die losse honden er komen aankleven.
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
" Bijna 2,5 al jeetje wat gaat het snel. Het is toch zon knapperd he  " chay & dolci Ja echt hè! En dankjewel hoor Chay! 
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
" Nou zeg!! wat vliegt de tijd, Alvarootje is al bij jou 2,5 jaar, en nog steeds rete knap!! " yooop Lol ja nog steeds hoewel hij wel erg veranderd is. Ik ben benieuwd hoe zijn kleur nog gaat veranderen.Dat is iets dat ik dus niet door had van bij het begin.  Ik heb altijd honden gehad die exact dezelfde kleur blijven maar Alvaro zal waarschijnlijk steeds donkerder worden omdat hij een sable vader en tricolor moeder heeft. Ik ben benieuwd. Maar ik vind het goed zoals het is. Er moet niks veranderen.
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
" De tijd vliegt echt! Wat een knapperd zeg " May Dankjewel May!  Ja het gaat veel te snel. 
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
" Wat leuk om weer iets van je te lezen Kath  2,5 alweer maar wat is Alvaro mooi uitgegroeid zeg  " ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** Wat lief! Dankjewel! 
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
" Ja wat vliegt de tijd hè, Teuntje in september alweer 5 jaar. Ik denk soms, kon ik de tijd maar even stil zetten of de tijd even terugdraaien. Lieve kerel en mooie kerel, Alvarootje is echt prachtig hoor  " Bulleke Oh Teuntje ook al bijna 5 jaar!  De tijd stil zetten, ja dat begrijp ik. Zou ik ook wel willen. Dankjewel voor de complimentjes! 
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
" wat is hij mooi!  Lekker genieten, het gaat idd allemaal veel te snel " Dobry Dankjewel! Ja véél te snel! 
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
" Zoo Kath mooi hond geworden  " Koert En poppy Dankjewel Koert! 
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
" Doe je aan halve verjaardagen? Extra verwennen? Een bijzonder mooi en lief maatje van jou. " Loesje Neenee geen halve verjaardagen hoor.  Dankjewel Loesje! 
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
" 2,5 alweer, gaat veel te snel. Prachtig hondje " UkkePuck Dankjewel! Ja véél te snel!
honden page profiel KathKath schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
Ondertussen is al Alvarootje al bijna 2,5 jaar! Die puppytijd, dat was gisteren toch?Gaat echt veel te snel.Lieve kerel. 
honden page profiel KathKath schreef in Tika
Oh wat erg.  Veel sterkte met het verlies van Tika.
honden page profiel KathKath schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Veel sterkte met het verlies van je dierbare Penny!Wat kunnen ze een impact hebben op het leven van een mens hè.Rust zacht Penny.  
honden page profiel KathKath schreef in Wankel door librela
" Oei dat is nog heftiger dan wat Penny heeft, al herken ik dat niet recht komen wel een beetje want de laatste tijd kon ze na slapen soms niet meer goed overeind komen. Hoe lang duurde het voordat de aanvallen niet meer voor kwamen? " Penny Zij gingen telkens onmiddellijk met hem naar DA en die gaf dan injecties ervoor. Wat dat weet ik niet. Na enkele dagen was hij weer oké. Maar dat wil je natuurlijk niet hebben dat soort dingen want het was wel heel erg. De eerste keren ging het trouwens goed en dan opeens ging het mis na een injectie en de keer daarop ook. Tja dan zijn ze er mee gestopt en is het niet meer voorgevallen gelukkig.   Hier komt het er nooit in heb ik al besilst.  Kan natuurlijk altijd dat ze tegen bepaalde dingen niet kunnen maar heb er nog al dingen van gelezen van Librera. 
honden page profiel KathKath schreef in Wankel door librela
Geen ervaringen met eigen hond maar een buurhond kreeg librera en enkele dagen na de injecties kreeg hij telkens "aanvallen". Niet meer recht kunnen en verstijven, ze dachten telkens dat het het einde was. De dierenarts dacht dat het toeval was maar sinds ze met de injecties zijn gestopt, heeft het zich ook niet meer voorgedaan. Het was dus weldegelijk van librera.
honden page profiel KathKath schreef in 13 - 12 - 11 - 10
Gelukkige verjaardag voor Runar!  13 is al een mooie leeftijd. Nog vele mooie jaren er bij!
honden page profiel KathKath schreef in Schapenhoeden met een sheltie?
" Vanaf 1 november mag ze mee naar huis    " Sheltiebaasje Oooh  wat een mooi pupje!  Onweerstaanbaar! Dat was het wachten waard hé. 1 november dat is niet lang meer. Heerlijk zeg. Hopelijk klikt het goed met Otje. Dat wordt dolle pret een pupsel in huis. 
honden page profiel KathKath schreef in Schapenhoeden met een sheltie?
Geen idee maar een upje voor je topic.   En alvast gefeliciteerd met de puppy in aantocht.  Dat is spannend zeg. Ik ben benieuwd. 
honden page profiel KathKath schreef in UPDATE: Geplaatst! - Navi zoekt een forever home!
Wat leuk om te horen! Mooie hond trouwens. 
honden page profiel KathKath schreef in Kleine/middengrote hond, bos, aan mensen gehecht.
Ik vind niet dat shelties "extreem veel" blaffen maar als je een stille hond wilt, zou ik een ander ras nemen. Het blaffen zit een beetje in de genen. Als je kijkt waar ze eigenlijk oorspronkelijk voor bedoeld waren, alarmeren als er iets verdachts bij de kudde komt, dan weet je het wel.  Die van mij blaft niet zonder reden. Mijn vorige sheltie ook niet. Het is niet dat die hele dagen lawaai maakt. Maar waken doet hij met overgave en als er mensen komen, is hij moeilijk stil te krijgen in het begin.  Tatert dan ook een tijdje mee. Ja dat is wel iets waar je rekening mee moet houden.  Het zijn ook gevoelige honden.   Golden retriever blaft veel minder en doorgaans stabiel en goed met kinderen maar wel een stuk groter.
honden page profiel KathKath schreef in Jack mijn Jack Russell... houdt niet van tandenpoetsen...tips
Ik weet niet of ik op 12,5 jaar nog zou beginnen met tandenpoetsen als hij dat echt niet leuk vindt.Zelf poets ik wel. 3 x in de week maar doe het al van pup af aan. Niet dagelijks. Bij mijn vorige hond heb ik dat ook 3 x in de week gedaan.Bij mijn huidige hond gebruik ik orozyme tandpasta op een kindertandenborstel. Het is zo een beetje kijken wat het beste gaat. Dat kan per hond verschillen. https://www.medpets.be/orozyme-tandpasta kan je ook wel met je vinger er op doen eventueel en hoeft niet dagelijks. Staat er ook op. Mijn vorige hond wou geen tandenborstel, bij hem gebruikte ik gewoon water en vingerverband om te reinigen.Maar vooral niet teveel lastig vallen op die leeftijd vind ik persoonlijk. Krijgen ze alleen maar stress van en dat is voor niets goed. Succes hoor.
honden page profiel KathKath schreef in UkkePuck
Veel sterkte met het verlies van Puck. Wat zal je je vriendinnetje missen.
honden page profiel KathKath schreef in pure instinkt gekookt konijn 9 euro per 500 gram??
Zelf koken voor de hond?Je zou al kunnen vertrekken van de ingrediënten die pure instinct gebruikt voor konijn.En het eens bespreken met een dierenarts die veel van voeding kent of een voedingsdeskundige. Ik kook sinds kort ook zelf voor Alvaro. Voor mijn vorige hond heb ik dat 15 jaar gedaan. Was dit keer niet zo het plan maar goed... we gaan er maar weer tegenaan.  
honden page profiel KathKath schreef in Revalidatie heupoperatie Balou
" Ik denk meer ,ik wil donaties  Maar goed ,altijd jammer als men komt spuien ,en je hoort daarna niet meer hoe het gaat . " Heleen "De actie is gesloten" staat er bij.   
honden page profiel KathKath schreef in Nieuwe hond blijkt zwanger
" Ik ga over alles even nadenken en laten bezinken. Haar wegdoen is geen optie, een kind doe je ook niet weg   " Sofie Dat is lief zeg! Veel succes hoor. Hopelijk krijg je hulp voor het verdere verloop van het nestje en dat alles goed mag gaan hoor.Wel rot dat de vorige eigenaars dit zo hebben gedaan zeg! Hoelang heb je haar al ondertussen?
honden page profiel KathKath schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Ik als Sheltie fanaat zie toch wel duidelijk verschil (LOL) (die pup is trouwens ook al volwassen inmiddels als ik mij niet vergis)    proficiat met jullie pup! " Sheltieduo_ Ik zie ook verschil. Maar ik moet zeggen, ik was toch ook even aan 't twijfelen over het ras.Qua kleur had het zeker gekund maar de bouw is zwaarder.Denk dat er wel een dikke vacht zal opkomen. Dat is wat me vooral tegenhoudt voor een schotse herdershond, naast de grootte, die vachten hè. Tjsonge jonge, nope gaan we niet doen. En vermits ik zelf al "lassie" heb volgens de meest mensen  is dat ook helemaal niet nodig nog een schotse herdershond bij te nemen hè. Maar ik vind ze wel mooi hoor.
honden page profiel KathKath schreef in Nova 3 maandjes oud: update!
Proficiat met Nova. Prachtige foto's!
honden page profiel KathKath schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
Proficiat! Veel geluk met de mooie puppy. 
honden page profiel KathKath schreef in Golden Retriever / Border Collie
Nog veel sterkte met het verlies van je maatje Jack!En veel geluk met de puppy. Mijn eerste hond was een golden retriever. Een echte wereldhond.Denk niet dat die 1 slechte eigenschap had. Veel plezier en veel geluk samen!
 

Vrienden van Harold

honden foto van Helene en Tyborhonden foto van Kathhonden foto van zoé

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^