HondenPage baasje shirley

De laatste reacties in het hondenforum

shirley heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto 1ste uurtje in ons nestje. Helemaal uitgeput door alle nieuwe indrukken en die rare kattebeesten :D
Lekker slapen dus ! honden foto Nom Nom Nom zoals in de reclame ^^ honden foto Het flessenidee even i werking gezet hehe :D honden foto Dit is saartje , saartje is in mijn leven gekomen in september 2011.
Het is een vurige tante die weet wat ze wilt. Ze was aangekocht met het doel gezeldschap te hebben voor tiquila en word nu langzaam aan opgeleid om in de koets te lopen net als haar dikke vriendin. Hopend op een leuke tweespan later :D honden foto honden foto Speciaal voor Sophie en Beau 
De witte sneeuwdruppel :) honden foto Lekker spelen in de stal :) honden foto Dit is Indy , ik heb Indy gekregen van mensen die een goed tehuis voor hem zochten , ik heb hem nu 2 maand en we beginnen elkaar al wat beter te kennen. Het is een brave ruin die graag wilt werken. Hij is een kruising met een tinker en appaloosa :D honden foto Aanvallen !!^^ honden foto Gezellig mee naar de paardjes en lachen maar ! ^^ honden foto Nog even een knuffelmomentje delen ^^ honden foto Ezra al een paar daagjes ouder :D honden foto Het is wel geen hondenfoto maar ik laat jullie toch eventjes kennismaken met de paardjes .
Dit is Tiquila , ze heeft heel wat meegemaakt maar dat is nu een tijd waar we niet meer aandenken. Ze is 3 jaar en een kruising met een welsh a pony , ze was mijn eerste ponytje en dankzij haar ben ik goed getraint en kan ik zeggen dat ik het een en ander afweet van paarden. Ze heeft een zeer speciaal plaatsje in mijn hart en mijn leven echt beter gemaakt :)

Verhalen van shirley in het Dogboek

shirley heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

shirley heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

shirley is lid van de volgende club(s):
De Border Collie

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^