HondenPage baasje Jordy

Over Jordy

honden foto van Jordy We hebben momenteel 2 honden thuis. Bruno, een wit-zwarte kruising (er werd gezegd dat dit een Newfoundlander zou zijn, maar dat is duidelijk niet het geval. Dus als iemand enig idee heeft wat het wel zou kunnen zijn hoor ik het graag ;-) van 1 januari 2011. En mijn hond, genaamd Broes, is een kruising tussen een Newfoundlander en een Berner sennen van 31 december 2006.

Krabbels aan Jordy

honden page profiel <3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjes<3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjes schreef om 08 mei om 23:06
Hey daar, Mooie honden dat je hebt. Wij hebben hetzelfde voor.. Onze Shadow hadden we ook gekocht als newfy, maar nu blijkt hij dit ook niet te zijn , we hebben ook geen idee wat hij is :) ofwel newfy x berner sennen of newfy x hovawart ofwel newfy x flat coat of ja wie weet wat nog :) groetjes
honden page profiel JordyJordy schreef om 15 mei om 23:04
Wij kennen toevallig iemand die een Landseer heeft en hebben Bruno daar ook mee vergeleken. Er zijn echter nogal wat verschillen. Zo is onze hond een stuk groter, heeft een smallere kop, langere poten en veel minder vacht. We denken dan ook dat het een kruising is met in ieder geval een Landseer. Maar wat is er nog groter en smaller van bouw waar die mee gekruist zou kunnen zijn? In ieder geval bedankt voor je reactie! ;)
honden page profiel lyannelyanne schreef om 15 mei om 22:50
jouwn zwart wit kruising lijkt erg op een landseer ECT en die is famillie van de newfoundlander (waren eerst zwart wit) hoop dat je hier wat aan hebt ;)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jordy heeft 35 ontvangen.

Berichten en online status
Jordy was voor het laatst online 8 jaar, 2 weken, 5 dagen, 12 uur, 32 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^