HondenPage baasje mirella bongertman

Over mirella bongertman

honden foto van mirella bongertman hoi mijn hondje daisy(shih tzu)heeft nu 3 weken geleden pups gekregen ze is per ongeluk door de tekkel van de buren gedekt op de zelfde dag dat de tekkel gecastreerd was en heeft dus toch nog voor het laatst raak geschoten en goed ook want we hebben nu 6 pups waarvan we er voor 3 a 4 nog een goed thuis moeten vinden wil het niet via marktplaats en dergelijke doen omdat ik niet wil dat de hondjes slecht terecht komen .mijn vraag is dus ook of er hier mensen zijn die mijn kunnen vertellen hoe ik ze op een goede manier aan goede mensen kan verkopen en wat een normale vraagprijs is e.d. dat mensen niet gaan denken dat ik een malavide handelaar ben want ik heb er slapeloze nachten omdat ik bang ben dat de hondjes bij slechte mensen terecht komen.

Krabbels aan mirella bongertman


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

mirella bongertman heeft 30 ontvangen.

Berichten en online status
mirella bongertman was voor het laatst online 7 jaar, 11 maanden, 3 dagen, 13 uur, 49 minuten geleden

Honden Foto's

honden foto moeders met de pups honden foto een dag oud honden foto onze daisy heeft nu 6 pups ze zijn geboren in de nacht van 2 op 3 april ze zijn een kruising tussen  daisy(shih tzu)en de hond van de buren eddy (tekkel)ze zijn vandaag (25 april)3 weken oud en al flink gegroeid ze lijken alle 6 op elkaar het zijn 3 mannetjes en 3 vrouwtjes.
ze hebben nu nog geen naam omdat ik het nog erg moeilijk vind ze uit elkaar te houden. honden foto de geboorte
mirella bongertman heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: daisy's pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^