HondenPage baasje marijke

Over marijke

mijn grote liefde is Emily Bronte van Berkeloord. haar roepnaam Giny! Giny is mijn derde Jack-Russel. mijn eerste Jack-russel Pien kocht ik 26 jaar geleden. het ras was nog niet erkend. Pien is gekeurd en na een lange zoektoch naar een mooie lieve reu een nestje gekregen. 7 pups! het begin van de voorlopige regestratie. Uit het nestje heb ik een teefje gehouden,(Jop) daar heb ik niet mee gefokt. (te druk met mijn inmiddels 2 kids) Jop het pupje van Pien is 18 jaar geworden.. net als de rest van het nestje die allemaal bijna 18 jaar geworden zijn.
Na het overlijden van Jop was het zo stil en leeg om me heen( geen strandwandelingen , geen bos wandelingen.. mijn maatje miste ik enorm.
Dus weer opzoek naar een leuke lieve Jack! en terecht gekomen bij Kennel Van Berkeloord.een hele goede met hele lieve mensen! Giny is inmiddels twee en half jaar. erg zachtaardig hondje en enorm slim. We hebben samen 2 shows gelopen .de Ahoy en de Winner in amsterdam waar ze 4e van jeugd teefjes werd. oogjes en knietjes zijn later
getest op erfelijke afwijkingen en alles oke!
af en toe gaat giny naar de jachttraining , de jack-russel race, en elke week naar de behendigheid training wat ze super leuk vind!
Giny is een geweldige hond wij zijn super gelukkig met haar!

Krabbels aan marijke


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

marijke heeft 16 ontvangen.

Berichten en online status
marijke was voor het laatst online 4 jaar, 2 maanden, 2 weken, 4 dagen, 21 uur, 12 minuten, 22 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^