HondenPage baasje esther

Over esther

honden foto van esther haai !

ik ben esther 14 jaar oud,en gek op honden, sinds oktober heb ik eindelijk na 10 jaar zeuren een hondje gekregen, haar naam is bente, officeel heet ze baika van het vriezebosch, maar we hebben haar zelf bente genoemd ! ze is een ontzettende lieve, vrolijke hond en ik ben echt blij met haar ! voor de rest hebben we nog 2 katten een paard kippen hamsters en noem maar op !

Krabbels aan esther

honden page profiel Maks met Fenna & YunaMaks met Fenna & Yuna schreef om 03 april om 16:08
Oh dit vind ik echt leuk zeg! Nog een munsterlander op het forum! Echt geweldige honden zijn het! :D
honden page profiel JazzyJazzy schreef om 02 april om 23:54
Hoi Esther, bedankt voor je leuke reactie! Er is op HP nog wel iemand met een grote en bijzonder mooie Munsterlander hoor: namelijk Maks (met Fenna)! Ik vond het leuk om te horen dat jouw neefje begeleid wordt door zo'n superslimme golden retriever! Op dit moment steun ik zelf trouwens ook een hond van de KNGF: hij heet Loebas, wel grappig he? Nou Esther, ik hoop dat jij nog heel lang van Bente mag genieten!! Groetjes van Roland en (g)oldie Jazzy.
honden page profiel JazzyJazzy schreef om 01 april om 17:57
Hoi Esther, wat is Bente toch een schitterende hond zeg!!! Je ziet hier op HP maar weinig grote Munsterlanders, maar jij hebt met Bente echt een bijzonder mooie en onweerstaanbaar lieve (zucht...)!!! Mijn oom heeft trouwens een super-actieve en zeer vrolijke Munsterlander, is jouw Bente ook al net zo stapelgek...? Groetjes van Roland en een pootje van mijn golden Jazzy!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

esther heeft 87 ontvangen.

Berichten en online status
esther was voor het laatst online 8 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 2 uur, 46 minuten, 21 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^