HondenPage baasje sabine

Wat schreven de vrienden van sabine op het forum

honden page profiel LindaLinda schreef in Balletjes indalen
Onze Teddy is nu 3,5 maand oud en zijn balletjes zijn nog niet ingedaald. Is dit normaal ? Tot wanneer kunnen ze indalen?
honden page profiel LindaLinda schreef in Chihuahua pup 12 weken in bed of niet?
Hij heeft een puppy plas pad naast zijn mandje. Ja, ik ben bang dat straks alleen maar in bed wil....
honden page profiel LindaLinda schreef in Chihuahua pup 12 weken in bed of niet?
Onze Chi pup is nu bijna 12 weken, we hebben hem anderhalve week in huis. Hij ligt in een mandje naast ons bed. De eerste nacht alleen een minuut of tien gepiept en daarna 's nachts niet meer gehoord. Sinds een paar dagen wordt meneer echter 's nachts wakker en begint te piepen. Ik zet hem dan terug in zijn mandje en spreek hem toe. Hij gaat dan weer slapen. Alleen, rond een uur of 6 wordt hij voor de derde keer wakker en blijft dan piepen. Wat is wijsheid? Hem dan laten plassen/eten en hem in bed nemen? Ik ben bang dat hij dan steeds vroeger in bed wil. Ik kan niet slapen als hij niet stilligt :) Of niet in bed nemen? En zo niet, wat kan ik het beste doen aan het piepen?
honden page profiel LindaLinda schreef in Flubenol
Ik heb mijn honden Flubenol tabletten gegeven, maar zag dat deze over de datum waren. Kan dat nog kwaad?
honden page profiel LindaLinda schreef in Hond valt andere hond uit roedel aan
De aanleiding is onduidelijk. De mini-york en hij spelen ook vaak, de kleine lebbert hem dan af. Pijn of stress is zeker niet aan de orde.
honden page profiel LindaLinda schreef in Hond valt andere hond uit roedel aan
Onze teckel van 3 heeft in een maand tijd 1 van onze andere honden, een mini-york aangevallen. De eerste keer had hij hem flink te pakken; d.w.z. de kleine had een wond. Nu net zit ik op de bank en valt hij hem weer aan: de teckel maakte een raar grommend geluid en beet (niet doorbijten) weer in de nek. Verschillende vragen: - hoe kan dit komen? Normaal zijn het dikke vrienden - hoe haal in zo'n geval de hond van de andere hond af; mijn vader is wel eens gebeten toen hij twee teckels uit elkaar haalde - zit in elke hond "agressie"? Ik ben wel een beetje bang dat het een keer fout gaat. Ik laat ze i.i.g. niet alleen samen..
honden page profiel LindaLinda schreef in boos op vuurwerk
Onze Dickie is niet bang voor vuurwerk, maar wordt boos. Bij elke knal moet meneer blaffen. Hoe pak je dit aan? Dit is natuurlijk heel anders dan als ze bang zijn?!
honden page profiel LindaLinda schreef in Dalmatier Rotterdam
Gelukkig!!!! d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b Bedankt voor het bericht Ina!!!
honden page profiel LindaLinda schreef in Dalmatier Rotterdam
Misschien staat het hier ergens, maar heeft iemand iets gehoord hoe het afgelopen is met de Dalmatiër in Rotterdam?
honden page profiel LindaLinda schreef in helemaal verliefd op marktplaats hondje
Wij hebben onze Teckel met stamboom ook via MP. Alles prima in orde: wil dus echt niet zeggen dat je alleen broodfok hebt via MP. Zelf je gezond verstand gebruiken..
honden page profiel LindaLinda schreef in Manner band - binnenplassen
Ik heb ook een plasband gebruikt tegen het markeren. Hier heeft de plasband wel geholpen,hij had snel door dat het markeren niet meer werkte. :) Van welk merk had jij de plasband?
honden page profiel LindaLinda schreef in Manner band - binnenplassen
Twee van onze honden plaasen bij mijn ouders binnen op het tapijt. Is zo'n "manner band" een idee? http://www.crystalsnowdancers.com/WebwinkelPHP/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=107&Itemid=10107 Wie heeft ervaringen of andere oplossingen? Afleren lukt niet....
honden page profiel LindaLinda schreef in Is dit ook in Nederland te koop?
Ik zag op de website van de Amerikaanse dierenbescherming volgend artikel: http://www.aspcaonlinestore.com/product/35895 heeft iemand dit hier ergens gezien?
honden page profiel LindaLinda schreef in Tinlo
Als je vijf verschillende soorten Tinlo geeft, is het toch een "complete" hondenvoeding, waar je niks meer bij hoeft te geven? Waarom staat er dan op de verpakking: "Aanvullende diervoeder voor gezelschapsdieren"
honden page profiel LindaLinda schreef in Lip optrekken
Onze Tapaz trekt ook altijd zijn lip op als teken van speelsheid... Ik dacht eerst ook agressie maar hij is dan helemaal niet agressief, maar gewoon blij..
honden page profiel LindaLinda schreef in Everlasting treat ball
Er zijn ook everlasting fun ballen; ideaal voor onze sloopgrage teckel: http://www.dursydog.nl/product/324/332/treat-dispensing-chewball/250922/52854 3,25 verzendkosten
honden page profiel LindaLinda schreef in mikai met zijn julius k-9 tuigje (foto's)
Mooi hoor!!!
honden page profiel LindaLinda schreef in Teckel, 2 jaar, plast sinds kort weer binnen
Maar jullie accepteren dit gedrag of....??? Nee, uiteraard niet. Meneer wordt wel op zijn fouten gewezen en weet ook dondersgoed wat hij heeft gedaan en dat dat niet mag, maar dat bedoel ik met echte teckel: het boeit hem niet... Hij is bijna 3 maar heeft nu een zeer recalcitrante periode...
honden page profiel LindaLinda schreef in Teckel, 2 jaar, plast sinds kort weer binnen
Onze Teckel plast ook binnen als wij er niet zijn, plast van blijdschap en trekt enorm aan de riem. Hij is superlief en aanhankelijk, eigenwijs en eigengereid en doet niets waar hij geen zin in heeft. Je hebt dus een typische teckel met Beans!
honden page profiel LindaLinda schreef in kvv
tinlo.nl
honden page profiel LindaLinda schreef in Schilferige huid
Nee Willemijn, geen gordelroos. Het zijn echt schilfertjes, die niet echt los zitten...
honden page profiel LindaLinda schreef in Schilferige huid
En sudocreme, is dat iets?
honden page profiel LindaLinda schreef in Schilferige huid
Ligt hij veel bij de verwarming? Het kan wel eens een droge huid zijn. Onlangs is er een cavaliertje geweest op het cavalierforum die dit ook had, dit is het topic, daar staan allerlei middeltjes in: Topic Ik kan niet zo op het Cavalier forum. Weet jij wat de middeltjes zijn? Hij ligt idd wel bij de verwarming ja.... @ Claudia: de huid is niet vochtig, het is juist droog..
honden page profiel LindaLinda schreef in Schilferige huid
Onze teckel heeft twee plekjes, 1 onder zijn okseltje en 1 op zijn pootje waar de huid schilferig is. Nu heb ik begrepen dat het een soort "roos" is net als bij mensen. Er is hier shampoo voor en een soort "PROB" olie. Wie heeft hier ervaring mee? En zijn er naast de shampoo van de DA ook huis tuin en keuken middelen? Hij heeft er nu geen last van overigens... Hij krijgt kvv te eten.
honden page profiel LindaLinda schreef in Dieren Zonder Dak en VZW
d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b
honden page profiel LindaLinda schreef in Dieren zonder dak - dien hier een klacht in!
d(^_^)b SUPER d(^_^)b Iedereen graag mailen die er is geweest/ervaringen heeft! Dit moet stoppen!
honden page profiel LindaLinda schreef in Everlasting funbal
Jimoh heeft zoveel lol met zijn bal dat ik er niet eens brokjes in doe. Maar ze vallen er niet zomaar uit, want de opening is "stervormig" Je kunt deze opening zelf ook nog groter knippen. Zie youtube video: http://www.youtube.com/watch?v=eLpg8_Sz6pw
honden page profiel LindaLinda schreef in Everlasting funbal
Het is echt een super bal! Jimoh krijgt alles kapot, maar deze gaat nog steeds mee! Ik heb de kleine, medium, Jimoh is een teckel. Ik heb ook de grote, maar die kan hij niet in zijn bek nemen..
honden page profiel LindaLinda schreef in Dieren zonder dak - dien hier een klacht in!
Naar aanleiding van de verhalen over Dieren zonder dak heb ik Gaia in Belgie gecontacteerd. Ze stuurde me deze mail: Ik wil u danken voor uw e-mail en klacht over het dierenasiel Dieren zonder Dak uit Lommel. In verband met uw klacht over het asiel is het heel belangrijk dat u schrijft naar de Federale Overheidsdienst (FOD), Cel Dierenwelzijn - Dr. Van Tilburgh, Blok II – 7de verdieping, Victor Hortaplein 40/10 te 1060 Brussel Tel. 02 524 74 11 E-mail: [email protected] of naar de dienst Dierenwelzijn van de gedeputeerde van de provincie Limburg. Els De Vriese tel. 011 23 70 36. E-mail: [email protected]. Vermeld duidelijk dat het over dierenasiel Dieren zonder Dak uit Lommel gaat en geef ook het adres. Zij kunnen inspecteurs ter plaatse sturen en het is ook deze dienst die moet beslissen of een asiel al dan niet een vergunning krijgt of mag behouden. GAIA werd opgericht om georganiseerde en ingeburgerde vormen van dierenmishandeling en -uitbuiting op te sporen en te bestrijden. Zo zet GAIA zich in tegen het pelsdierenleed in fokkerijen voor bont, tegen dierproeven, tegen legbatterijen, .... Dat betekent niet dat GAIA individuele dierenmishandeling en -verwaarlozing, niet ernstig neemt of niet erg vindt. Maar hoe graag we het ook willen, wij kunnen onmogelijk elk individueel geval van dierenleed aanpakken. We hebben ook te weinig mensen en middelen om de klachten die daarover bijna dagelijks binnenkomen afdoende te behandelen en tegelijk de taak uit te voeren waarvoor GAIA opgericht werd. Bovendien beschikken wij niet over inspecteurs die we ter plaatse kunnen sturen en we kunnen ook geen dieren in beslag nemen. We geven wel advies over het voorkomen en/of beteugelen van dierenleed. We kunnen tot onze spijt dus zelf niet tussen komen. Ik hoop u hiermee van dienst geweest te zijn. AAN IEDEREEN DIE DUS ERVARINGEN HEEFT MET DZD: STUUR EEN MAIL / BEL DIERENWELZIJN!!!!
honden page profiel LindaLinda schreef in Dieren Zonder Dak en VZW
Ik heb een mail gestuurd naar Gaia in Belgie.. hoop dat zij er iets aan kunnen doen en heb ze anders gevraagd dit door te spelen naar de juiste instanties...
 

Vrienden van sabine

honden foto van Linda

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^