HondenPage baasje Meriam

Over Meriam

honden foto van Meriam Hallo allemaal!
Ik ben Meriam, een 18 jaar jong meisje, samenwonend met haar vriend in Friesland.
Ik heb een zeer grote passie voor Keeshonden, en ben lid geworden van deze forum om er zoveel mogelijk over te weten te komen.

Het is allemaal begonnen toen ik ongeveer 10 jaar oud was. Mijn moeder, die destijds bij de dierenambulance werkte, kwam thuis met een prachtige witte, middelgrote Keeshond. Ze was al 9 jaar destijds, en waarschijnlijk van pup af aan zwaar mishandeld. Haar vacht zat onder te klitten en was helemaal bruin. Ik was destijds genoodzaakt om te tondeuse eroverheen te gooien, omdat er geen andere optie meer was. Gelukkig groeide haar vacht weer mooi wit aan. Het eerste jaar was ze nog erg angstig, maar ze voelde zich wel gelijk vanaf het eerste moment thuis. Ik was zo enorm dol op haar. Helaas kreeg zij op 15-jarige leeftijd regelmatig ontstekingen in haar hele lijf. We hebben steeds geprobeerd het te verhelpen, maar op een gegeven moment vonden we dat we haar niet langer meer mochten laten lijden. We hebben haar op 19 augustus 2009 in laten slapen. Zelfs nu als ik erover schrijf word ik er nog verdrietig van.

Ik ben een lange tijd op zoek geweest naar een nieuwe Keeshond, en nu, sinds 22 maart 2012 heb ik haar gevonden! Een prachtige Wolfskees, genaamd Jenta. Nu hoop ik eindelijk mijn droom om met Keeshonden te fokken te vervullen. Ik ben hier dus om alles te leren over de Keesjes, en om veel adviezen te ontvangen over het fokken ermee.

Krabbels aan Meriam

honden page profiel V.V. schreef om 20 augustus om 19:35
Wat een lieverd! precies hetzelfde koppie als mijn pup
honden page profiel alexandra en Fennaalexandra en Fenna schreef om 30 juni om 19:31
haha wat een vrolijke hond is dat!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Meriam heeft 123 ontvangen.

Berichten en online status
Meriam was voor het laatst online 11 jaar, 10 maanden, 3 dagen, 2 uur, 2 minuten, 42 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^