HondenPage baasje Natasha, Paddy en Dublin..

Over Natasha, Paddy en Dublin..

honden foto van Natasha, Paddy en Dublin.. Ik ben Natasha, 43 jaar, vriendje en drie kinders,Joey 19 jaar, Jelle 16 jaar en Sammie, zij is bijna 9 jaar oud....twee honden, Paddy en Dublin..het laat zich raden waar ik geboren ben ...in Ierland..We hebben ook nog een oude kat, Multi en wat vissen in een kom.
Paddy is vorig jaar maart een welkom nieuw gezinslid geworden.
Ikzelf ben degene die dit erg graag wilde.Ons Joey heeft asperger, dat is een vorm van autisme en naast dat het een wereldkerel is, hebben we ook onze handen en vooral onze hoofden er aan/van vol..
Omdat ik daardoor niet meer aan ontspanning en tijd voor mezelf toe kwam, ben ik gaan zoeken naar de hond die ik altijd al wilde hebben een border collie...Sindsdien wandelen, fietsen, rennen en trainen we heel wat af samen..
Onze jongste zoon ging vaak mee naar het schapendrijven en aangezien dat een hele leuke vereniging is ( www.workingborders.nl ) kreeg ook hij de smaak te pakken en de aanschaf van Dublin werd een feit..Deze aanschaf was wel heel bijzonder.
Ik was heel bewust op zoek naar een bruin/witte border collie maar die zijn er niet zo veel, dus is het een speurtocht geworden. Uiteindelijk kwam ik op een facebookpagina uit van Faunus en Luna, twee borders uit Amsterdam die op huwelijksreis waren geweest en vervolgens afgelopen december een nest kregen met 7 pups..We hadden de eerste keus en doordat Paddy een erg rustige border is, heb ik ook eerst even het nest bekeken op zoek naar de rustigste van het nest...Inmiddels is ook Jelle begonnen met Dublin met de puppycursus en je ziet hem helemaal groeien wanneer de trainer hem zegt dat ze een leuk koppel vormen en een goed team zijn...Kortom, die twee zijn echt deel van ons gezin geworden en we zijn er zielsgelukkig mee....

Krabbels aan Natasha, Paddy en Dublin..

honden page profiel Sara & GummiSara & Gummi schreef om 28 maart om 15:01
Hoi Natasha, sorry voor mijn nogal "lompe" opmerking in je topic over apporteren. Ik doe geen cursussen meer dus wist niet dat hout/staal apporteren daar ook tussen zit. Ik wens je veel succes met het aanleren en Paddy & Dublin zijn echt leuk om te zien hoor!!!
honden page profiel Natasha, Paddy en Dublin..Natasha, Paddy en Dublin.. schreef om 26 maart om 21:55
dank je wel, ze zijn daarnaast ook nog erg lief!!!!!!
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef om 24 maart om 17:46
mooie honden =)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Natasha, Paddy en Dublin.. heeft 155 ontvangen.

Berichten en online status
Natasha, Paddy en Dublin.. was voor het laatst online 7 jaar, 11 maanden, 1 weken, 3 dagen, 9 uur, 18 minuten, 31 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^