HondenPage baasje linda reiniers

Over linda reiniers

honden foto van linda reiniers Hoi medebaasjes/vrouwtjes!

Mijn naam is Linda en ik ben sinds vier maanden het vrouwtje van Bella, een boxermix uit Tenerife.Ik heb geen idee wat er verder allemaal inzit, maar dat maakt ook niets uit, want Bella is een superlief hondje.
Het gaat steeds beter met Bella,ze wordt beetje bij beetje zelfverzekerder. Sinds kort gaan we naar de hondenschool en ik merk dat het heel goed is voor haal zelfvertrouwen om steeds meer erbij te leren. Dankzij de tips van de mensen hier op het forum is Bella op de goede weg! Iedereen bedankt!

Groetjes Linda

Krabbels aan linda reiniers

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 27 maart om 12:56
Bella is een ware dot ! En erg mooi !!! Die oogjes zijn toch om voor te smelten ! Heb je nog iets gehoord over die arme honden die zouden moeten inslapen als er geen opvang voor gevonden wordt ? Hoop dat het tijdig in orde komt, is toch al te erg ;-( En top dat jij je zo mee inzet !!!! Knuffel voor Bella !
honden page profiel janinejanine schreef om 14 maart om 15:39
dank je =) Bella is ook echt een dotje =)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

linda reiniers heeft 64 ontvangen.

Berichten en online status
linda reiniers was voor het laatst online 7 jaar, 2 maanden, 1 dagen, 16 uur, 25 minuten, 10 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^