HondenPage baasje Mikotje

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Miko in de sneeuw 2010 honden foto Miko aan de watervallen van Co honden foto Jenna & Nessy aan de vijverfilter honden foto Jenna, mijn kleine meid :)
Hier juist 2 jaar geworden. honden foto Dit zijn Sianni (rechts) & Gwenny (Links). Mijn 2 lieve oudjes. Zij zijn in 2009 allebei gestorven; Er was nog geen 4 maanden tussn. :(
Sianni was 15,5 jaar en Gwenny was 12 jaar. wat toch mooie leeftijden zijn. Mis hun nog iedere dag. honden foto Miko in zijn bootje.
Zeil je voor het eerst, ... :) honden foto honden foto Hier werdt Tami juist 12 jaar. Mijn 3de oudje. Ze is op 10 jarige leeftijd bij mij gekomen. Haar baasje had kanker en is nu spijtig genoeg overleden. honden foto Een leuke vakantiefoto van onze reis naar Oostenrijk. Hier gaan we (als we kunnen)ieder jaar in september naar toe.

Verhalen van Mikotje in het Dogboek

Mikotje heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Mijn kleine dromer op een mooie herfst dag. Jenna vond het geweldig om tegen de schuifaf op te lopen. Naar beneden glijden deed ze ook. :) Heeft ze wel even zoet mee geweest. jenna als pup aan de filter van onze vijver. Telt dit ook als waterfoto? :) Dit vind ik zelf een heel mooie foto. Tami die de rest in de gaten houd en geniet van het uitzicht. Heeft een dromerige toets vind ik. :) Op vakantie in Oostenrijk.
Mijn 3 sheltie's poseren met plezier voor de foto.
Wat is de natuur toch prachtig daar ;) Mooie winderige foto van Tami & Indy, een zonnige dag in Blanckenberge :) Mooie hoofd foto van onze Miko aan zee :)

de wind in zijn pels :) poseren met de baas ergens op een berg in Oostenrijk.

Clubs

Mikotje is lid van de volgende club(s):
Zwitserse witte herder
De Herder club
De Sheltie club
de schotse herders!

 

Poll !

Vind jij: Dat ze op hondenshows strenger moeten keuren en de keurmeesters niet meer naar eigen zin mogen keuren?

Ja, Ik vind dat ze meer naar de grote, gangwerk en bouw, enz..., moeten kijken zoals de standaard zegt. En minder hun eigen voorkeur moeten kiezen.
Nee, vind het zo goed.
Mee eens, strenger en correcter. Nu is het vaak vriendjespolitiek.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^