HondenPage baasje Wendy

Wat schreven de vrienden van Wendy op het forum

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Erg onrustig na CDVet anti-vlo/teek?
Mijn zusjes hond heeft nergens last van. En hahaha wij ruiken de geur zelf ook niet. Misschien slechte neus ;-). Zij doet 1 druppel in beide oren.. Zie hieronder hoe dat moet en waar in de oor. http://www.perfectnaturalsolutions.nl/informatief/tips-en-tricks/toediening-cdvet-teek-en-vlo-exit/
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Ik mis haar nog zo.....
Wat is het gemis groot he...onbeschrijflijk. Morgen is het 2 jaar geleden dat ik afscheid heb moeten nemen van mijn lieverd. Ook ik denk nog elke dag aan haar. 3 weken geleden zou ze 14 jaar zijn geworden....oh wat had ik dat graag gewild en haar lekker verwennen! Heel veel sterkte, ik weet hoeveel pijn het doet.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Warm weer, opletten op Sophietje
Angela, wat ik deed bij mijn hondje is een sjaaltje helemaal nat maken en om haar hals doen. Ook las ik ooit ergens, en waarschijnlijk weet jij dat al, dat je de borst van een hond moet nat maken wat verkoeling geeft. Voordat ik dit destijds had gelezen, maakte ik meestal haar ruggetje en hals nat met een koud/nat washandje. Hoop dat jullie dit niet nog eens meemaken, lijkt me heel angstig om te ervaren.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in max teckel heeft een hernia
M'n hondje had dezelfde verschijnselen, alleen geheel verlamd aan 1 poot. Uiteindelijk kregen wij een diagnose wat niet van toepassing is op jouw Max. Wel me ingelezen, en veel goede dingen gelezen over Dr. Aharon van kreupeldier. Had hier zeker naartoe gegaan als de oorzaak geen andere wending had gekregen. Mijn gevoel is dat bij een ernstige hernia een arts hier naar moet kijken die hier gespecialiseerd in is. Heb je website www.kreupeldier.nl al bekeken? Staan o.a. ervaringen van andere baasjes op. Volgens mij werkt zij ook met technieken waardoor klachten weggaan en het niet tot een operatie hoeft te komen. Heel veel sterkte en hoop dat je met de dag verbetering ziet. Ps: ik liet m'n hondje uit met een handdoek om de middel, beide punten naarboven waardoor ik haar achterlichaam ondersteunde/omhoog trok om zo te kunnen plassen. Dit werkt waarschijnlijk niet bij een reutje, bedenk ik net.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Anaalklieren, eens per 3/4 weken opereren of niet?
Zal eens vragen aan mn zusje of er specifiek huisstofmijt uit de test is gekomen van m'n zusjes hond. Of ook meelmijt. Dank voor je uitleg.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Anaalklieren, eens per 3/4 weken opereren of niet?
@Roosje, heb jij ook het advies gekregen om stronghold te gebruiken omdat dit tegen mijt is? Ik doe altijd een koud washandje ipv warm, heb wel altijd het idee dat het iets helpt.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Mijn lieve Micky
Wat een mooie en liefdevolle foto van Micky en jou. En wat lijkt het me mooi om 2 gipsafdrukken te hebben. Heel waardevol allemaal... Iedereen gaat daar anders mee om, maar ik heb alles laten staan omdat het mij ook een soort van rust gaf. We hebben haar begraven in haar eigen mandje, anders had ik die ook laten staan hoor. Helaas als velen hier weet ik hoe intens groot het gemis en verdriet is, wens je heel veel sterkte en kracht toe.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Anaalklieren, eens per 3/4 weken opereren of niet?
Ik lees even mee. M'n zusje hondje heeft ook een mijt allergie, achter gekomen door een allergietest. De DA gaf aan dat ze daardoor waarschijnlijk last heeft van haar anaalklieren. Weet niet of je brokken voert, maar DA gaf ook aan dat daar mijt op kan zitten. Dus zijn wij overgegaan op vers voer.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Het is nu al meer dan 1 jaar geleden
Laura, heel veel sterkte. Je topic van destijds kan ik me nog heel goed voor de geest halen. Wat jullie toen(en daarna) allemaal hebben moeten doorstaan, echt zo pijnlijk....en oneerlijk. Heel mooi geschreven. Wat een lieve en mooie fotos van Ziko. Vind het altijd zo schattig hoe hondjes van achter het raam naar buiten kijken. Nogmaals voor jou en je familie heel veel sterkte en kracht toegewenst.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Wow. Bamse !!
Staat me bij dat ik al eerder zo foto van Bamse liggend heb gezien, moest toen heel erg lachen in mezelf want ze ligt precies zoals Salsa altijd lag. Alleen Salsa was klein....en bij zo grote beer heb ik het ook nog nooit gezien. Zo aandoenlijk...
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in 1 jaar geleden
Heel veel sterkte! Wat gaat een jaar snel he, en tegelijk voelt het zo kort. Bij mij is het over 6 dagen 2 jaar geleden maar mis haar ook nog vreselijk...
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in wat een verdriet.
Het is zo ontzettende zwaar je kleine vriend te moeten missen, afscheid nemen. Je beseft heel goed dat hij niet meer terugkomt en toch voelt het zo onwerkelijk, alsof je in een nare droom zit en wakker geschud wordt....en alles weer normaal is. Tenminste zo heb ik het ervaren...zo onwerkelijk.. Ik wil je heel veel sterkte en kracht toewensen. De pijn en verdriet is niet te beschrijven. Fijn dat Willemijn er voor je is, zo belangrijk om te kunnen praten met iemand die je begrijpt en steunt.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Wow. Bamse !!
Gefeliciteerd Willemijn en Bamse....wat een super goed nieuws! d(^_^)b :-D
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Vriendinnetje (herplaatser) gezocht
Wellicht kun je een profiel aanmaken op verhuisdieren.nl. Hier was gisteren een programma over op tv.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Hoest
Is het soort geluid alsof ze haar keel schrapt? Welke gemeenten woon je, wellicht kunt iemand op HP je een goede arts of specialist aanbevelen?
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Hoest
Ik ga mee in wat Goja zegt, en overigens de anderen hier ook zeggen. Vind het een hele vreemde gedachten van je DA. Persoonlijk zou ik morgen niet naar haar gaan, maar een afspraak maken bij een andere DA. Eentje die foto's maakt van longen en hart, en wellicht echo. Weet waar hij het over heeft, want zo klinkt deze DA niet echt. Denk dat jullie niet verder komen bij huidige DA, zo wordt jullie hondje niet beter, jouw ongerustheid niet minder en zonde van jullie geld. Echt, ga na een andere DA... Sterkte!
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in cash wordt morgen geholpen, hoe laat ik de angst los?
Ik snap je angsten zo goed! Niet alleen wat je in het verleden hebt meegemaakt maar ook de angst wat er misschien wordt aangetroffen tijdens de operatie. Die gedachtes maken je werkelijk gek van angst....en is moeilijk om naast je neer te leggen en je niet aan over te geven. Een jaar voordat m'n hondje ziek werd, dacht DA dat ze een tumor had. De dagen voor de uitslag was ik zo bang....zo erg angstig dat ik een soort zombie was. Hoe m'n lichaam en m'n geest toen reageerde, vond ik zo eng. Uitslag was toen goed, maar was het niet goed geweest dan was ik echt ingestort en kon ik er niet zijn voor m'n hondje. Dat heeft me aan het denken gezet; mocht het ooit zo ver komen dat ik er moest zijn voor haar, wilde ik haar die angsten niet laten voelen. Zij moest weten dat ze op me kon vertrouwen, dat ik er voor haar was etc...Mezelf niet verliezen. Nogmaals ik weet hoe moeilijk dit is, maar probeer vandaag met Cash de dingen te doen die zij fijn vindt. Denk aan jullie, en duim voor een hele goede afloop!
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in waarom doet cash dit eigenlijk?
Ja begreep(en las het) er al uit dat je er zelf niet bij bent als ze zo tekeer gaat. Maar als het al langer speelt, dan zal het waarschijnlijk een andere oorzaak hebben inderdaad. Konden we maar in hun koppies kijken he....
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in waarom doet cash dit eigenlijk?
Het klinkt als beschermen, jou beschermen. Jullie hebben ook een nare week achter de rug, waar voor jou ook veel emoties bij komen kijken. Of had ze daarvoor ook al last van?
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in waarom doet cash dit eigenlijk?
Kan het niet zo zijn dat ze toch wat pijn heeft en minder zeker daardoor voelt? Dat ze het bv niet fijn vindt het idee dat mensen te dichtbij haar in de buurt kunnen komen...haar wellicht kunnen gaan aaien etc.., deze waarschuwt dmv blaffen. Als jij erbij bent, voelt ze zich veilig en weet dat jij haar beschermt.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Hoe gaan jullie om met de dood van jullie maatje?
@Marijke, bedankt voor je hele verhaal. Lijkt me heel moeilijk en zwaar trouwens als er personen zijn die twijfelde aan jouw beslissing. Zal bij mij veel verwarring geven. Bij mij is het net andersom, iedereen vind dat ik de juiste keuze heb gemaakt maar achteraf heb ik daar zelf vaak over getwijfeld....en nog soms.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Hoe gaan jullie om met de dood van jullie maatje?
Ja het is inderdaad nog niet zo heel lang geleden, donderdag twee maand. Verdriet is echt groot! Zat op je profiel te kijken en wat een prachtig mooi plekje heeft je hond! Is dat op een hondenbegraafplaats? Mijn meisje ligt in onze tuin.. maar achteraf had ik haar misschien beter ook kunnen begraven op een hondenbegraafplaats.. Stel je voor dat we gaan verhuizen, dan ligt ze daar nog steeds..Kan haar nu ook niet meer opgraven. Dank je wel! Wij zijn ook heel blij met haar mooie plekje... Salsa ligt begraven op een begraafplaats voor mensen waar een apart gedeelte is gemaakt voor dieren. Wij hadden een andere begraafplaats in ons hoofd maar bij het bellen daarvan voldeed dat niet aan onze wensen. Stel op sprong moesten we andere vinden en met dank aan Google deze gevonden. Klopte helemaal, dicht bij zee en mochten het grafje opmaken naar wens etc.Twee keer per jaar veranderen we haar grafje met plantjes of bloemetje, winter en zomer look.Wij hebben geen tuin, anders hadden we haar daar waarschijnlijk ook in begraven hoor.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Hoe gaan jullie om met de dood van jullie maatje?
@Marijke, mag ik vragen wanneer jij toe was aan nieuwe hond? Verschillende punten waarom ik er nog steeds niet aantoe bent. Hoop dat ik ook ooit het gevoel krijg dat ik er klaar voor ben!
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in waarom leegt cash haar anaalklieren steeds?
Karin, ook ik ga voor jullie duimen! Fijn dat je nu wel duidelijkheid hebt, en je achteraf niet zou kunnen gaan afvragen of je niet alles tegelijk had moeten verwijderen. Maar Cash is zo gelukkig met haar leventje bij jou, geeft haar de kracht om de operatie goed te doorstaan!
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Hoe gaan jullie om met de dood van jullie maatje?
@BabyBren, het nog zo kort geleden dat je afscheid van je lieverd hebt moeten nemen. Gemis en verdriet is zo groot, dat het niet raar is dat je elke dag nog traantjes laat, ook bij het zien van foto's van haar. Het is gewoon heel moeilijk....Bij mij is het in juni 2 jaar geleden en nog steeds mis ik haar ontzettend. Heel veel sterkte, en gooi je tranen eruit. Emoties niet opkroppen...
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in cash heeft genoten!
Zuiver en intens genieten voor jullie beiden. Dit pakt niemand jullie af! Ik zie een mooie, gelukkige en blije Cash.....
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Alweer 6 jaar geleden dat ik je verloor lieve Bayla
Heel veel sterkte! Mooie foto's van je kanjers... Bij mij is het in juni ook 2 jaar geleden. Maar het voelt nog zo dichtbij...het verlies.
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in Hoe gaan jullie om met de dood van jullie maatje?
@Yolanda, wat een mooi gedenk plekje hebben jullie voor Shakira gemaakt. En wat een mooie urn hebben jullie uitgezocht. Het gemis is zo groot, helaas weet ik daarvan mee te spreken. Bij mij is het nu bijna 2 jaar en mis m'n hondje nog dagelijks. @BabyBren, moeilijk is dat he! Neem aan dat je op het strand was in Noordwijk? Bij de eerste mooie dag dat ik op het strand ben, heb ik het ook altijd even moeilijk. M'n hondje was dol op het strand, dan zou je tijd zo graag even terugdraaien dat ze er weer fijn bij was. Voor jullie beiden heel veel sterkte
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in de diagnose van cash
Zou dezelfde beslissing als jou genomen hebben hoor....voor de pijnstiller Metacam kiezen. Hopelijk gaat Cash daar goed op en verdoofd het de pijn. Zodat je nog fijn dingen met haar kan doen die ze verdient en van geniet, en jullie ook. Op de foto's in het bos met Peter zag je echt dat ze aan het genieten was! En voel je dat het niet meer te doen is voor d'r; ze is met veel liefde door je uit het asiel gehaald en die intense liefde en steun zal ze voelen als je/jullie afscheid van haar moeten nemen. Maar hoop zo erg dat jullie allemaal van elkaar nog een tijd kunnen genieten!
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef in gezondheidsproblemen Lady
Marijke, stuur je even een pb.
 

Vrienden van Wendy

honden foto van Niek en Margo, Hummel en Baileyhonden foto van Minoes, Salsa +honden foto van Elsbeth en Moke

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^