HondenPage baasje Rokusanuu

Wat schreven de vrienden van Rokusanuu op het forum

honden page profiel BrendaBrenda schreef in afscheid nemen.
Oh man oh man...... wat heb ik veel verdriet. Mijn buddy van 13.5 jaar leefde al een tijdje met ouderdom en atrose, vorig jaar bleek dat zijn spieren steeds slapper werden, hiervoor kregen wij pillen en Buddy werd weer de oude. afgelopen maandag stortte buddy in elkaar en kon niet meer opstaan, zijn tong werd blauw en hij kreeg moeilijk adem.. hij hijgde zo hard, snel naar de dierenarts gereden die natuurlijk alle verhalen kent van onze kanjer! Het bleek dat er vocht aan de linkerkant van zijn hart was gekomen, we moesten afscheid nemen.... gelukkig waren we met zijn allen en was onze andere golden ook mee! mijn dochter van bijna 5 jaar moest haar beste vriend gedag zeggen.. afscheid nemen! wat was het zwaar voor ons allemaal... maar onze lieve buddy heeft nu geen pijn meer.. en heeft de rust die hij verdient! ondanks al ons verdriet... uit het oog, maar NOOIT uit ons hart!!!! 
honden page profiel BrendaBrenda schreef in Chihuahua namen
Mijn chihuahua's heten Onyx en Gino.
honden page profiel BrendaBrenda schreef in Nieuw!
Hallo Allemaal,Ik ben hier tijden geleden lid geweest, maar mijn account ww weet ik daar niet meer van. Vandaar een nieuw account. Wie het leuk vind om mij te volgen en dingen te lezen en foto's te kijken. Mogen natuurlijk vrienden met mij worden, en ik zal jullie ook zeker terug volgen!Ondertussen heb ik in januari een chihuahua puppie gekocht! ik hoop weer een leuke tijd hier op te krijgen!Groetjes Brenda.
honden page profiel BrendaBrenda schreef in Hebben langharige chihuahua,s ook jasjes nodig
Mijn chihuahua korthaar wilt geen shirtjes jasjes of truitjes aan. Mijn langharige chihuahua daarin tegen wel.    maar idd niet binnen aan doen, alleen buiten als het koud is!
 

Vrienden van Rokusanuu

honden foto van Brenda

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^