HondenPage baasje CorienDraai

Over CorienDraai

honden foto van CorienDraai Hallo even voorstellen .Ik ben Corien en mijn man en ik verblijven al zo 12 jaar veel in Polen op de camping.ik heb dan ook 3 poolse honden,een belgische en tootje komt uit mijn belgje maar is in polen uit een poolse vader geboren.Max is 8 ,cita 7, Pinky 6 maupie 4 en tootje 2,tot nu toe allemaal nooit ziek.Alleen naar de dierenarts voor inentingen.Dus dat is ook mogelijk.Dierenartsen moeten zich bezighouden met waar ze voor zijn opgeleid,dieren genezen en niet vragen waar komen ze vandaan.Ook in nederland zijn broodfokkers en misstanden,toch zitten de wachtkamers van de dierenartsen doorgaans vol met nederlandse honden en katten.Natuurlijk kan iedere pup en iedere hond ziek worden, net als baby's en mensen.het blijven levende wezens.Dierenartsen slaan op tilt als ze een pools dierenpaspoort zien,roepen de vreemste dingen.
Een pup van mijn belgische tekkel draaide zich bij een dierenarts bezoek zo op dat haar hartslag zwaar versneld was.het advies van de dierenarts,u moet naar een radioloog en oud zal de pup niet worden.Maar mesnen met teckels weten hoe ze zich kunnen aanstellen en net als bij mensen wordt een hartslag bij stress sneller.Heb 37 jaar teckels en weet er alles van.en ja de pup had een pools inentingsboekje maar geboren uit een belg en een pool in mijn nederlandse gezin met alle zorg.Dus dierenartsen blijf bij je leest.leer wat meer over de psyche van de dieren en laat de nederlandse inspectie en dierenbescherming zich bezighouden met misstanden.

Krabbels aan CorienDraai

honden page profiel CorienDraaiCorienDraai schreef om 31 januari om 18:07
Honden zijn mijn leven.Bovenstaande is nog een reactie op de uitzending van RTL geen pups uit oostbloklanden. Voor mij gaan honden boven grenzen.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

CorienDraai heeft 50 ontvangen.

Berichten en online status
CorienDraai was voor het laatst online 10 jaar, 6 maanden, 3 weken, 1 dagen, 10 uur, 44 minuten, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^