HondenPage baasje diana

Wat schreven de vrienden van diana op het forum

honden page profiel BinkBink schreef in Verplichte gedragscursus voor 21 hondenrassen
" Heb op de site van de rijksoverheid gekeken. Het is eigenlijk een gewone hondencursus en je mag weigeren en zelf een cursusleider uitzoeken ook een prive cursus.   Mijn vraag over cursussen is dus al beantwoord.   " Monique  Heb je een linkje waar dat staat, kan de site niet vinden    Staat er toevallig ook iets over cursussen die al gedaan zijn? Mijn hond heeft bijv. twee diploma's van gehoorzaamheidscursussen (G&G I en II), is dat voldoende of zou ik alsnog moeten?
honden page profiel BinkBink schreef in Stafford en Pitbull topic deel 3
..
honden page profiel BinkBink schreef in Stafford/Pitbull smelt topic!
Leuk al die foto's weer, werd veel te stil in dit topic 
honden page profiel BinkBink schreef in Stafford/Pitbull smelt topic!
"  Wel een prachtige dikzak moet ik zeggen!! Hoe oud is bink?  " Yara  Dank je!   Bink is 6 jaar, oude knorrepot is het 
honden page profiel BinkBink schreef in Stafford/Pitbull smelt topic!
"     Bedankt vind Bink er ook super uit zien ,goed in conditie Goed bezig " dogmaster Thanks, ben er ook erg blij mee en zoveel doe ik niet met hem op veel lopen na, van nature heeft hij deze slanke gespierde bouw. Pff ik wou dat ik dat had   
honden page profiel BinkBink schreef in Stafford/Pitbull smelt topic!
Ahh wat een schattige foto's <3
honden page profiel BinkBink schreef in Moderatorbericht; Nieuwe moderator
Leuk Jeroen! Heel veel plezier maar ook succes  
honden page profiel BinkBink schreef in Stafford/Pitbull smelt topic!
Jeetje wat een schattige pup dogmaster!   @ Mick, jouw drietal blijf ik geweldig vinden, helemaal mijn type qua bouw!   Al tijdje niks gepost dus hier maar weer eens een foto van mijn dikzak  Normaal draaft hij netjes naast of sjokt hij, dit is een zeldzame keer dat hij trekt en zijn bouw aardig goed zichtbaar is (dankzij de konijntjes). .
honden page profiel BinkBink schreef in Wat doen jullie om je huis niet naar hond te laten ruiken.
Veel luchten en (voor sommige honden onmogelijk) niet nat laten worden, natte hond stinkt gewoon enorm.   Mijn hond gaat mee naar kantoor en niemand ruikt hem (was ook een voorwaarde), klanten/leveranciers merken niet dat er een hond is, maar als het regent en hij wordt nat dan ruikt iedereen hond en krijg ik klachten dat het stinkt naar hond, dus hij krijgt een jasje aan met regen 
honden page profiel BinkBink schreef in Stafford/Pitbull smelt topic!
Haha die eerste foto is super grappig History!
honden page profiel BinkBink schreef in Te erg gewoon
Dan heb ik een boxer met een lange neus 
honden page profiel BinkBink schreef in Loslopen in aanlijngebied?
Idd goed stuk van Mick, zoals gewoonlijk weet hij het weer goed te verwoorden (ik mis ineens de waarderingsknop).
honden page profiel BinkBink schreef in Loslopen in aanlijngebied?
Ach kom zo vaak honden tegen die loslopen waar het niet mag.   Alles wat onder appel staat vind ik prima en heb ik geen moeite mee, meestal zijn dat keurige mensen en groetten of maken we een kort praatje bij passeren, maar grootste gedeelte heeft hun hond totaal niet onder controle..   Vind het ook bijzonder om in dit topic te lezen dat er zoveel honden zo goed onder appel staan, mijn ervaring in het echt is zo anders. En dan heb ik het niet over 1specifiek gebied want ik loop zowat door heel Nederland. Zou graag wat vaker HP'ers tegen willen komen    meest gehoorde is toch wel "hij doet niks hoor, alleen even snuffelen" of "oh nou normaal luistert die altijd" als de hond niet wil luisteren, als ik dan aangeef dat mijn hond niet met andere kan krijg ik een sneer nah dan moet je maar een bordje omhangen want dat kan ik toch niet zien, *zucht*. Bink doet niks en laat weinig zien en daarom lijkt hij voor veel mensen lief, maar die komt pas in actie als ze in zijn bereik zijn zegmaar.  
honden page profiel BinkBink schreef in Komen nu dan toch de problemen
Bij een vriend zijn presa canario kruising kostte het ca. 2.500 per kant, een behoorlijke prijs. Moest echt gebeuren want de hond had er veel pijn van, is iets beter geworden maar nooit helemaal.
honden page profiel BinkBink schreef in Cozy Cave
"   Hoi Bink! Ik heb 'm nog niet (ik krijg 'm half december via Joekelz), maar ik heb er veel goede dingen over gehoord uit mijn facebookvriendenkring. De hoes kan eraf geritst en in de wasmachine. De mensen die er een hebben doen er al jaren mee. Het schijnt Cedar/Poly vulling te zijn, als dat je iets zegt? Om de vulling extra te beschermen zou je een matrasbeschermer (ook gebruikt bij bedplassen) tussen de vulling en de hoes kunnen leggen. Ik ga ervanuit dat mijn geld straks goed besteed is, als mijn galgo's erin liggen " Kim   Goede tip die matras beschermer! En anders doe ik inderdaad de vulling vervangen wat Wendy al zei.   Ik liet het gister aan mijn vriend zien en ik dacht echt dat hij mij zou uitlachen en het onzin vinden, maar hij vond het een geweldig idee, dus hier komt er ook zo'n een!  Nu ligt onze dikzak onder een kinderdekbedje en wordt hij elke avond ingestopt (oef klinkt wel heel verwend haha) en straks kan hij dat lekker zelf doen.
honden page profiel BinkBink schreef in Cozy Cave
Ah wat cool, haha dat is echt iets voor mijn hond, dat is echt zo'n koukleum zeker nu het kouder wordt!    @ Kim, als ik het goed begrijp heb jij zo'n mand? Meteen wat vraagjes, kan je die hoes goed wassen? Wat voor vulling zit er in het kussen en gaat dat niet stinken na een tijdje?   Ik heb nu van die dreambay manden met alleen aan de zijkanten vulling, maar hier doen we niet langer dan 1,5 jaar mee omdat dan de vulling gaat ruiken, en deze Caves kosten iet wat meer dus het zou fijn zijn als die wat langer mee gaan.
honden page profiel BinkBink schreef in Raad nodig ivm voer
Wil je combineren KVV en brok of helemaal op brok?   Qua brokken was ik altijd wel tevreden over Jarco. Het is alleen niet te vergelijken met TOTW of Orijen.   Heb het een tijd gevoerd alleen Bink is allergisch voor granen toen ben ik KVV gaan voeren. Maar ik zag laatst in de nieuwsbrief dat ze nu ook een "graanvrije" versie hebben.   Ik weet niet hoe de service nu is maar toen was het echt top, snel antwoord en bij elke bestelling een paar kluifjes cadeau. En betaalbaar dus misschien is dit iets om naar te kijken?
honden page profiel BinkBink schreef in Bailey blijft bijten!
Al eens geprobeerd om direct een speeltje in haar bek te stoppen? Zo hebben wij het afgeleerd, want toen wij Bink met 2jr kregen deed hij dat ook zo erg.   Ik zie niet precies wat bij jullie de reden is tot bijten maar bij Bink was het doorslaan in spelen (werd snel te hyper) én vooral overprikkeling waardoor hij zo in je arm hing, voorheen zat hij heel de dag op een flat en bij mij gaat hij mee naar werk dus heel de dag mensen, geluiden etc.    Hij heeft het pakken van een speeltje binnen een week aangeleerd, en nu in een drukke bui (uitdagen tot spelen of bij leuk bezoek) gaat hij eerst op zoek naar een knuffel, flostouw of kong en bijt er net zo lang in tot hij weer rustig is.   
honden page profiel BinkBink schreef in Huidprobleem pitbull
" Oh gemist, dank bink.. weer verloren energie.. jammer.. " Kim & Pip    Misschien heeft iemand er nog wat aan die hetzelfde probleem heeft en via google toevallig op dit topic stuit, dus nooit verloren energie 
honden page profiel BinkBink schreef in Huidprobleem pitbull
Topic is al van juni   Maar ik ben ondertussen erg benieuwd hoe het gaat en of je haar nog hebt, als ik het goed begreep was ze een tijdelijk opvangertje toch?
honden page profiel BinkBink schreef in Dode hond vulkaanuitbarsting Pompeï jaar 79.
" Volgens mij moderne hond. De Romeinen gebruikten al eeuwen vóór Pompeï Engelse Mastiffs, ook in de arena. " Wilma en Dobby   Ok dat wist ik niet, ik dacht dat alles rond die tijd nog een soort wolf was. 
honden page profiel BinkBink schreef in Dode hond vulkaanuitbarsting Pompeï jaar 79.
Bijzonder om te zien!   Is het al een soort moderne hond of was het toen nog meer een wolfachtige?
honden page profiel BinkBink schreef in wat vinden jullie hier van
Zo jij ben lekker bezig 
honden page profiel BinkBink schreef in wat vinden jullie hier van
Ik heb ca. 2,5 jaar met zo'n lint gelopen en sommige herkenden het wel maar die hadden toevallig ook een lastpak aan de lijn dus dan ben je misschien wat meer op de hoogte..   Maar de lijn waar het om zat is doormidden gebroken (lekker sterk zo'n leren politielijn, not!) dus heb nu een andere lijn en daar zit het niet aan want eigenlijk is het niet nodig, als mensen mij niet ontlopen doe ik het wel 
honden page profiel BinkBink schreef in Hond rent weg en heb tunnel visie
Speciale halsband, je bedoelt zeker een eclectische/tril band?    Daarnaast is mijn enige advies om hem gewoon goed aan te lijnen en ten aller tijden voor zorgen dat je hond niet kan ontsnappen, je hond luisterd NIET dus zou niet los mogen lopen.. Door dit soort acties krijg je die bekende teksten "doet ie anders noooit" met als gevolg een krantenbericht..
honden page profiel BinkBink schreef in Halsband om in huis?
Mijn vriend heeft de hond van zijn baas gevonden, die hond had zich opgehangen aan zijn halsband. Sindsdien is halsband/tuig bij ons in huis én tuin verboden.
honden page profiel BinkBink schreef in Schapenwei
Heerlijk als je zo'n veldje kan vinden waar je honden los kunnen!    Zelf ben ik ook altijd op zoek naar zulk soort veldjes, eerste twee jaar dat wij Bink hadden gingen we naar een braakliggend terrein dat helemaal omheind was met hekken van 3 meter, helaas staat het onkruid nu ook zo hoog dus we kunnen er niet meer heen maar heb gelukkig nu twee nieuwe veldjes waarvan een hele mooie met een goed hek, die is van een hondenschool en het hek zit altijd op slot maar we tillen Bink er altijd overheen  Maar we richten geen schade aan het veld en evt. poep ruimen we op.
honden page profiel BinkBink schreef in Het wordt steeds moeilijker..
Is Odi een zelfstandige hond (buitenlander met iets van berghond er in toch)? En doe/vraag je daarom misschien te veel met hem trainen??   Met Bink heb ik die fout namelijk gemaakt, behoorlijk zelfstandige hond en ik vroeg veel te veel van hem qua cursussen, GT, 1000 en 1 regels in en om huis etc.. Sinds ik dat niet meer doe is hij zo relaxt als wat en ongewenst gedrag (zoals uitvallen) is 90% minder.      
honden page profiel BinkBink schreef in Stafford en Pitbull topic deel 3
" Nieuwsbericht Een wethouder van rotterdam wil een muilkorfplicht invoeren voor de zogenoemde vechthonden.  Vindt het eerlijk gezegd nog niet eens zo'n gek idee aangezien dit ras een enorme mode hond is geworden. Vraag me wel af wat de sancties dan zijn als je het niet doet want als t bij een waarschuwing blijft schiet het natuurlijk ook niet op. " MBX   Hm laten ze eerst maar een aanlijnplicht invoeren daar ligt mijns inziens het grootste probleem, áls dat niet werkt dan evt. muilkorf..   Edit: per wanneer gaat die muilkorfplicht in R'dam in, zie dat nergens staan
honden page profiel BinkBink schreef in Stafford/Pitbull smelt topic!
Lief die foto's Frank en dogmaster! Ik heb ook super veel slaapfoto's omdat het er zo schattig uit ziet  
 

Vrienden van diana

honden foto van Binkhonden foto van Gwennhonden foto van Irene

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^