HondenPage baasje marjan & roxy

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto cabrio rijden honden foto ik zie ik zie wat jij niet ziet honden foto lekker uitwaaien... honden foto honden foto honden foto foto modelletje honden foto roxy het konijntje..ze laat het gewoon zitten en blijft er steeds mee lopen..en gekke bekke trekke honden foto honden foto honden foto roxy haar nieuwe bandana honden foto maak je nou een foto?? honden foto ;) honden foto honden foto roxy samen met haar vriendje.. honden foto roxy haar cadootjes..

Verhalen van marjan & roxy in het Dogboek

mijn kleine meisje...
en ja het is zover nog niet 2 dagen nadat ik een forum had gestart over loopsheid.. was kleine roxy
gelukkig..ook weer gehad...
he he eindelijk na 3 lange lange weken met veeeeel reuen in de buurt is onze roxy niet meer loops..
roxy 1 jaar geworden!!
het is nu toch echt zover.. onze kleine meid roxy is vandaag 1 jaar geworden..een hele dame al

Wedstrijdfoto's

mijn baasje heeft mij vandaag voor het eerst gedoucht...wat vond ik het lekker!!!die lekkere warme stralen...maar word er wel een beetje slaperig van...... mijn lieverd voor het eerst uit logeren ze was het er neit mee eens maar er zijn wat prachtgie fotos gemaakt na de tijd .. na ene dagje wandelen in het bos komt roxy wat tegen..er zijn kunstwerken gemaakt van hout en 1 lijkt op een kikker..nou daar kunnen we lekker op zitten haha maar madam vertrouwde het niet ..en toen kwam het dominante...hahaha naar lang zoekend op de pier heeft ze toch het baasje kunnen vinden mijn baas heeft een heel groot kussen voor mij neergelecht we hebben een heel stuk gewandelt samen..maar daar word je wel moe van zeg...en de wind wait ook zo hard...gelukkig lig ik nou lekker voor de kachel..maar niet op mijn eigen kussen...nee lekker op het plaatsje van de baas..hihi speciaal voor opa zijn 93e verjaardag..een foto met het liefde volle gezinnetje we zijn hier in het kuinre bos..

ze hebben daar standbeeldjes van hout gemaakt..
heel erg leuk gedaan het zijn vooral kikkers..

maar roxy vind het maar niks..

Clubs

marjan & roxy is lid van de volgende club(s):
Stafford knuffelkonten club
amstaffs
staffords en pitbulls
geredde-hondenclub

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^