HondenPage baasje Hilde & Twinko

Wat schreven de vrienden van Hilde & Twinko op het forum

honden page profiel KeesKees schreef in Golden wil niet naar huis
Ik zou lekker naar huis gaan. Moet je eens zien hoe snel hij komt. Moet qua verkeer wel kunnen natuurlijk. 
honden page profiel KeesKees schreef in Evi’s dagboek! - 6 maanden oud - op bezoek bij Evi’s kopie! (p9)
Jee die lijken echt veel op elkaar zeg!
honden page profiel KeesKees schreef in Fietsbeugel
" Ik heb vroeger met zo'n beugel gefietst, maar allebei mijn honden vonden dat geen fijne plaats naast de fiets. De beugel zat aan de zadelstang, zodat de hond naast de trappers moest lopen. Daardoor gingen ze zijwaarts in hun tuig hangen (om zoveel mogelijk afstand vd fiets te kunnen houden) en dat is geen goeie loophouding. Ik ben dan de lijn in de hand gaan houden, waardoor ze uit zichzelf ter hoogte van het voorwiel gingen lopen, wat ze wel goed deden. Dus voor ons werkt dat veel beter.       " Alaska's Finest! Daarom heb ik m aan t stuur, dan kan de hond voor de fiets of step lopen.
honden page profiel KeesKees schreef in Fietsbeugel
Ik heb de springer aan het stuur van mijn step gemonteerd. Gaat prima.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aankopen voor de hond
" Beer is bijna jarig (op 4 oktober, ja echt).    Maar... wat geef ik hem??  Kom maar door met die suggesties!!!! " Hannah & Bink† en Beertje Er kan altijd nog een riem, halsband en tuig bij 
honden page profiel KeesKees schreef in Gereanimeerd pup groeit niet drinkt niet..
"   We proberen nog elke keer maar geven ook elke keer na het proberen een flesje groeit beetje voor beetje " Messi & Bella Zo lang er groei is is er hoop!
honden page profiel KeesKees schreef in Gereanimeerd pup groeit niet drinkt niet..
" Hoii hoii Sorry voor late reactie ben namelijk 21ste. Zwaar aangevallen door papa hond toen ik hem wilde uitlaten vreselijk gebeten in mn pols . Maar met moeder en pups gaat het goed gelukkig " Messi & Bella Ach wat rot voor je, sterkte.   Drinkt de pup die jij voedde al bij moeder?
honden page profiel KeesKees schreef in Orthomanuele dierenarts, fysiotherapie, of allebei? | update: naar orthomanuele dierenarts geweest
Dat klinkt goed! Duimen dat ze haar pootjes goed gaat neerzetten!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Bang om hond (duitse herder) uit te laten
Norah....ik heb een hond van 75 kilo die er met mij van door gaat, ben 163 en geen zwaar gewicht, op training gegaan, mocht met een u-lead trainen, gewone lijn was de hond niet te houden, ging uitstekend, het gaat erom dat als de hond er vandoor wilt dat je de hond bij je kan houden en dat lukt goed met een U-,lead, het is niet de bedoeling dat je voor altijd dit hulpmiddel blijft gebruiken, je vertrouwen gaat omhoog en de hond weet waar die aan toe is...nu loop ik gewoon met een hunterlijn en heb de u-lead niet meer nodig.  De riem kan je aan de voorkant voor de voorborst aanklikken gaat het beter dan achter op de rug.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hoera Wienske is jarig
Wienske, een mooie verjaardag toegewenst...
honden page profiel KeesKees schreef in Hoera Wienske is jarig
Ach wat een lieve foto's. Gefeliciteerd!
honden page profiel KeesKees schreef in Snauwen en uitvallen
Ik zou inderdaad wel even een check bij de dierenarts laten doen. Hij kan ook gewoon iets onder de leden hebben.
honden page profiel KeesKees schreef in Leven met een herplaatser // welkom Bodhi!
Mooie profielfoto!
honden page profiel KeesKees schreef in Tuig om doen pup 7 maanden
" Goede dag mevrouw/ meneer. Sinds 3 weken hebben we een pup nu 7 maanden oud elke keer als ik haar de tuig om wil doen gaat ze op de grond liggen niet echt comfortabel voor mijn rug. Kunt u mij vertellen hoe ik het voor elkaar krijg dat ze gewoon gaat staan zodat ik de tuig om kan doen. Alvast bedankt voor een eventuele reactie hierop. Mvg Freek. " Freek Heb je al eens geprobeerd om wat lekkers in je hand te doen? Je laat haar naar het lekkers toe gaan en op t moment dat ze t aanneemt doe je t tuigje om.   Een andere manier kan zijn haar op een bank of stoel te laten staan, dan kun je er iets makkelijker bij.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Golden wil niet naar huis
Hihi, ik heb er hier een van 75 kilo, dito het zelfde, maakt ook niet uit of ik lang of kort wandeld, ze heeft het naar dr zin en gaat de auto niet in, nog even willemijn, maar ik ben onverbiddelijk....   een keer heb ik haar mee laten lopen met anderen, riem meegegeven, de auto gestart en weggereden, degene met wie ze meeliep hebben snel de riem omgedaan, ik een ronde gereden en haar opgewacht, van verre, laat maar los, en ze kwam gelijk als een sneltrein vaart op me af en sprong zo de auto in...waren wel goede bekende waar ze mee liep natuurlijk....en een hond die niet wil krijg je niet snel de auto in, hahaha....heel erg vind ik het niet dat gedrag, ze heeft het dan zo naar dr zin gehad..en het is ook een beetje proveceren hoor, zeg ik daaaag, komt ze gauw.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Blauwe franse bulldog
Wouter de franse buldog is geen gezond ras, ook al zou er met wat langere snuiten gefokt worden dan nog zijn de snuiten te kort, zou het niet doen, en dan de kleur, vele hebben een allergie met deze kleur.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in nog steeds jeuk
Woh dobry, heb ook even gekeken ernaar, 2500 gram voor een hond van 60 kilo, Ogin is 75 kilo, laten we zeggen voor haar 3000 gram per dag, woh, dan zit er toch heel veel ballast bij, zoveel eten is dat goed voor een hond.
honden page profiel KeesKees schreef in Aankopen voor de hond
" Dametje heeft een nieuwe halsband ,de vorige was te smal had 3,95 euro ervoor betaald. Sterk bandje maar ze trekt niet dat scheelt.   Als ze volgroeid is wil ik een hele mooie .Voorlopig moet ze hier mee doen  Amulet met naam en gsm nr hangt eraan. Een tuig zal het niet worden ze is een waterrat. " Monique Wat een heerlijke knalkleur, zo vind je haar vlot.  Cool!
honden page profiel KeesKees schreef in Duke blaaskanker
Fijn dat er nog steeds vooruitgang is! Elke mm is er 1!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
" Dank je Nadine  Willemijn gelukkig hebben onze honden allemaal hun eigen unieke karakter.  " Monique Maar goed ook.  
honden page profiel KeesKees schreef in Pup druk na spelen andere honden
" Top!  Jullie zeggen t allebei dus het zal goed zijn. Ik weet dat jullie meer adviezen geven   ik heb er nog nooit van gehoord  maar heb even gegoogeld. Die staafjes zijn veilig?   " Willemijn en Tibbe Ja je kunt kiezen voor platen of lange staven. Ik geef altijd een lange van 75 cm. Dan kun je t laatste stukje eventueel weg doen.
honden page profiel KeesKees schreef in Pup druk na spelen andere honden
Runderkophuid al geprobeerd? Daar zijn ze hier gek op.
honden page profiel KeesKees schreef in Prostaat vergroting Duitse Herder
Mijn honden kregen niet meer honger na castratie. De stofwisseling verandert, daardoor worden ze sneller dik en moet je ze dus direct minder voeren. Ik ben nooit van voer gewisseld.   Duimen dat de pilletjes hun werk doen!
honden page profiel KeesKees schreef in Gereanimeerd pup groeit niet drinkt niet..
Ik ben ook heel benieuwd. Ik heb t net nog af lopen struinen naar een grote speen voor mensenbabys maar heb m niet gevonden.    Mijn zoon had geen zuigreflex. Borst en fles lukte niet. Via een logopediste voor baby's kregen we een speciale speen. Daar moest je zelf een gaatje in maken en dan kon hij een beetje sabbelen terwijl de melk er vanzelf uit kwam.  
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
" Dank je Yo en wat ik nu ook wel fijn vind, ze is totaal anders dan Tosca en Vigo heb nu ook niet meer het gevoel dat ik naar Vigo aan het kijken ben ,toen ze pup was wel, dan was het even slikken hetzelfde witte plekje op haar kin. Ze heeft haar plaatsje vanaf dag 1 al in mijn hart veroverd, het was liefde op het eerste gezicht.     " Monique Heb jij dus ook, ik ook met Ogin, en geen evenbeeld natuurlijk maar uitdrukking en bepaalde trekjes en bewegingen en de loopje nu Ogin ouder wordt.....is Bams, en gelukkig een heel ander karakter, daar hou ik me aan vast.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Vakantie met 2 aussies en een platjas.
Mooie fotos van het drietal, en een heerlijke vakantie daar in Friesland, veel plezier jullie. 
honden page profiel KeesKees schreef in Pup druk na spelen andere honden
Ga je direct naar huis na het spelen? Anders zou je er nog een snuffelwandeling aan vast kunnen knopen, zodat binnen wat rustiger is.  
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Leven met een herplaatser // welkom Bodhi!
De border is een mens gerichte hond, wat ik op het filmpje zag hij is al gericht op je, en wat fijn dat het in huis zo goed gaat, en ook met anderen honden, de baasjes, de vroegere baasjes zullen blij en tevreden zijn.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Pup druk na spelen andere honden
Wanneer je hond na het speelkwartiertje zo druk dan thuis is is het speelkwartiertje net te lang, kort het in en wandel verder zodat er gesnuffeld kan worden, worden hondennrustig van, en wat Pascale daar aangeeft, een goed bot bij thuiskomst ook daar wordt een hond lekker rustig van. En voor de rest lees ik dat het heel goed gaat.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kruising Mechelse Herder en St. Bernard
cesil, deze leeftijd is puberen, conseqwent zijn heb je later profijt van en laat hm lekker hond zijn, het is niet je eerste hond las ik, komt zeker goed...heel veel plezier met dit maatje.
 

Vrienden van Hilde & Twinko

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Ishahonden foto van dogfriendhonden foto van Nikahonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van zonnetjehonden foto van corrie koopmanhonden foto van MYRIAMhonden foto van Sannehonden foto van Joyce&Jayhonden foto van Anshonden foto van Wen's stuiterballenhonden foto van chaitanhonden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van corina meijerhonden foto van linnekehonden foto van Jantina, Laila & Lunahonden foto van B met D&A†honden foto van L, K & Phonden foto van Randjehonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van .honden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Carla & Machohonden foto van Riannehonden foto van Minniehonden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van T&dogshonden foto van J&Shonden foto van C.honden foto van Rooshonden foto van Carine en haar meisjeshonden foto van jacqueline en bacohonden foto van Nikki & Jethonden foto van Jessie en Eli honden foto van mandy janssenhonden foto van -honden foto van Raicohonden foto van Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†honden foto van Fabienne & Vickyhonden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van nickyhonden foto van Nathalie & Lizzyhonden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Bonny en Pukhonden foto van Iris & Izzie honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Christiena S.honden foto van Margreethonden foto van Jamie & Lelahonden foto van Kelly&Bowiehonden foto van Anneke en de chi'shonden foto van Landseer ecthonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van jaelhonden foto van lindsayhonden foto van Charliehonden foto van Toby <3honden foto van Lisette en Roxhonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van Rebecca & Roxy & Bullithonden foto van Ronica & Festerhonden foto van Luluhonden foto van **~~ els ~~**honden foto van Kell - Alice, Casper, Kobe & Timohonden foto van Miss M.honden foto van Shauni *Chica&Niño&Sky&Jinx*honden foto van Stefaniehonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Sandra, Mecx en Fenne.honden foto van ziahonden foto van Samhonden foto van Mandy, Guus en Jillhonden foto van twinwolfjehonden foto van Hond in de pothonden foto van Jolanda & Mojohonden foto van Isabel - Luna en Simba (bellaroy)honden foto van Pauline, Cosmic & Punk †honden foto van Bianca honden foto van Juliahonden foto van Phonden foto van geenhonden foto van Keeshonden foto van Nadine honden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van Lidia Zuidema

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^