HondenPage baasje Rambo

Over Rambo

honden foto van Rambo Hallo,

Ik ben Rambo, een pugglerue van 2 jaar oud. Ik woon bij mijn baasjes Deborah en Vinnie in Sliedrecht. Ik vind het erg leuk om buiten te ravotten en daarna lekker bij het baasje op schoot te slapen en te snurken. Ik lig het liefst onder de deken, zodat ik niets meer zie en lekker kan slapen.

Ik zou weleens willen afspreken met soortgenoten om te ravotte in het bos of in een weide. Ben jij ook een puggle en kom je uit de buurt van Sliedrecht of zuid-holland wordt dan mijn vriend!

Groetjes Rambo

Krabbels aan Rambo

honden page profiel WilsonWilson schreef om 29 december om 18:29
Plaats is nog niet bekend. Misschiens word het Oss. Maar we zijn het zoeken voor een losloopplek. Misschiens weten jullie iets? Groetjes,
honden page profiel RamboRambo schreef om 29 december om 10:43
Hoi Wilson, Ik had inderdaad al gehoord van de facebookpagina. Wij hebben alleen nog geen account. Binnenkort zal ik er 1 aanmaken voor mijn Rambo. Weet je toevallig waar ergens in het land de meeting voor 8 januari gepland staat? Alvast bedankt!!
honden page profiel WilsonWilson schreef om 28 december om 22:31
Hoi Rambo, Welkom bij de club. Ik weet niet of je bekend bent bij facebook? https://www.facebook.com/groups/217789421620456/ Deze site is actueler. En als het goed is staat voor 8 januati een meeting. Misschiens tot ziens!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 27 december om 14:23
Wat een mooie hond !!!! En dan snuitje, daar smelt je toch voor ! Geef hem een dikke knuffel van me ! En Tibo zendt een pootje ;-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Rambo heeft 47 ontvangen.

Berichten en online status
Rambo was voor het laatst online 12 jaar, 1 weken, 2 dagen, 3 uur, 29 minuten, 8 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^