HondenPage baasje Claudia

Over Claudia

honden foto van Claudia Hoi iedereen,

ik ben Claudia, ben 20 jaar. En zoals je kunt zien hebben wij sinds kort een hele leuke, lieve en vooral ontdeugende labrador. Zijn naam is Marley. Hij is nu zo'n 11 maanden jong. Volop bezig met tandjes wisselen en lekker actief. Dus wij zijn druk bezig met opvoeden, maar vooral met genieten van dat kleine mannetje.

Voordat Marley kwam hadden we hier als een andere hond. Boy kregen we toen ik 7 was. Boy was een echte goedzak. Enorm lief. Hij was een echte ras labrador, maar hij was niet helemaal zwart. Hij had namelijk een afwijking. Hij had bruine haren/vlekken op zijn poten. En owja, hij was iets groter dan een normale labrador. Hij woog zo'n 40 kilo en was veel breder en groter dan andere labradors. Helaas is Boy op 3 september 2011 overleden. Hij was mijn trouwste vriend en ik zal altijd van hem blijven houden.

En na het geweldige avontuur zijn we een nieuw avontuur aangegaan... Marley! Ook mijn zus heeft sinds kort een leuke hond(op de foto te zien, Wolf). En ze zijn(meestal) hele goede vriendjes.

Krabbels aan Claudia

honden page profiel Daphny & DustDaphny & Dust schreef om 18 april om 14:03
Zo'n knoddy!x
honden page profiel AishaAisha schreef om 15 maart om 17:35
dat is goed om te horen,er zijn steeds van die nieuwe fases waarin we en de hond in terecht komen. af en toe is het even puzzelen hoe er mee om te gaan.En om uit te vinden wat ze nu eigenlijk bedoelen. Zo is het hier ook .. Gr. Aisha..
honden page profiel AishaAisha schreef om 12 maart om 10:23
hoi Claudia,hoe gaat het nu met je kleine pieperd? Gaat het al wat beter,of blijft hij nog steeds zo piepen... Misschien ligt het een aan de leeftijd,ik merk ook wel dat Sam wat vaker piept/zeurt... toch een bepaalde vorm ga aandacht vragen lijkt het... Gr. Aisha
honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex schreef om 16 februari om 16:08
Dank je wel voor je berichtje jij hebt ook een hele mooie hond!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 25 januari om 12:41
Wat een mooie Labrador !!! En Wolf mag er ook zijn ! Geniet van je lieve hond, want het is zulk een geweldig ras hé !! Dikke knuffel voor Marley !!
honden page profiel Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.AnsjorosSheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoros schreef om 08 januari om 01:15
Wat een lief koppie, geniet ervan het gaat zo snel! Groetjes Sheila
honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady* schreef om 17 december om 19:03
Hoi Claudia, wat een mooi Labje heb jij en nog zo lekker pup! Ook leuke foto's van Marley! geniet maar lekker van je hondje! groetjes Aly en een poot van Laycka!
honden page profiel DemelzaDemelza schreef om 04 december om 17:50
He zussie, ook de weg naar Hondenpage gevonden.....einelijk
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 04 december om 17:01
Dankje :)
honden page profiel D&GD&G schreef om 04 december om 16:32
Mooie labje heb je daar.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Claudia heeft 295 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Claudia zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Claudia was voor het laatst online 6 jaar, 9 maanden, 3 weken, 6 dagen, 17 uur, 23 minuten, 37 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^