HondenPage baasje Patricia

Over Patricia

honden foto van Patricia Hoi, Ik ben Bowie een dwergkeesje en ik woon sinds 26 november 2011 bij mijn baasje Patricia en haar 2 kinderen Chimène & Nikita, de kat Bailey en Mango de dwergpapagaai. Ik ben erg ondeugend en haal elke dag kattekwaad uit. Op straat krijg ik veel aandacht en daar geniet ik ook volop van.

Krabbels aan Patricia

honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 03 januari om 23:44
dank je wel ,jou Bowie is ook een schatje! Groetjes, Josien.
honden page profiel Barbara, Vos, Quin en BooBarbara, Vos, Quin en Boo schreef om 31 december om 20:12
Hee Dankje, wat een mooi hondje heb jij zeg:) hij lijkt wel wat op Vos als pupje dus zou maar zo kunnen;) Kga je fotos volgen, vind het zo leuk om te zien hoe ze uitgroeien tot volwassen hondjes:) ze veranderen elke week;) Groetjes Barbara en vos
honden page profiel PatriciaPatricia schreef om 20 december om 11:42
Gisteren kwam ik twee chow chow's tegen, zo wat waren die groot. Ik ging eerst maar even zitten om het allemaal goed te kunnen bekijken en toen ging ik heel stoer blaffen. Ik wilde niet meer met mijn baasje mee, dook in het portiek van de sigarenwinkel en wachtte tot die chow chow's voorbij liepen en toen liep ik er heel stoer achteraan.
honden page profiel PatriciaPatricia schreef om 19 december om 23:10
Bedankt voor de lieve reacties. Bowie is echt een heerlijke pluizenbol en huppeld en springt rondjes op straat. Vorige week er een kater bijgenomen en gelukkig beginnen ze vanaf vandaag vriendjes te worden. Bowie stalke de kat eerst en keffen erbij en de kat blies en haalde 1x uit. Na een week de kat steeds in de bench te voeren en Bowie eten bij de bench te geven en samen knuffelen en spelen begint het gelukkig goed te gaan. Ze spelen samen en ik hoop dat ze binnenkort ook samen in een mandje slapen. S'nachts slaapt bowie in de Bench op een stoel naast mijn bed en de kat begint nu ook naast de bench te slapen.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 17 december om 17:47
Wat heerlijk he, zo kleine pluizebol in huis!! Ik heb er 2 alleen zijn die al iets ouder maar mijn kleinste is nog steeds zo pluizig. En mn Nikki voelt ook zo lekker zacht,hij is alleen wat minder vol van vacht. Veel plezier met Bowie.
honden page profiel delilah, (mede)baasje van drumdelilah, (mede)baasje van drum schreef om 16 december om 12:42
ik zag de foto´s op de homepage staan. wat een schatje is het zeg!!!! heel veel plezier ermee

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Patricia heeft 94 ontvangen.

Berichten en online status
Patricia was voor het laatst online 7 jaar, 23 uur, 45 minuten, 9 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^