HondenPage baasje Elvira

Over Elvira

honden foto van Elvira Hoi, ik ben Elvira. Heb samen met mijn vriend een Engelse Stafford, genaamd Spikey. We hebben hem toen hij 2,5 was van iemand overgenomen. Het is een ongecastereerde rue en hij luisterd heel goed. Hij is gek op ballen en zwemmen en is eigenlijk altijd enthousiast. Hij is naar iedereen vriendelijk en hij gaat zelfs op maandag met een hele club honden mee op pad. Mijn moeder heeft een klein york-kruisinkje en die is totaal de baas over mijn 'grote, stoere' (AHUM) Spike.
Ik vind het leuk om veel met mijn hond bezig te zijn en heb me daarom ook hier aangemeld. Leuk om verhalen van anderen te lezen om de tijd af en toe eens te verdrijven :-)
groetjes

PS: Nu ik foto's aan het uploaden ben wil ik toch nog iets toevoegen. Mocht je het je afvragen.. Inderdaad zijn tong is te lang! :p

Krabbels aan Elvira

honden page profiel ElviraElvira schreef om 09 november om 19:54
hahah nou behalve dat het puntje van zijn tong soms compleet uitgedroogd is na een uurtje slapen, geloof ik dat het wel meevalt :)
honden page profiel Iris ~ Rivka & TalouIris ~ Rivka & Talou schreef om 09 november om 15:03
Wat een ontzettend leuk hondje heb jij. Heeft hij geen last van die lange tong?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Elvira heeft 197 ontvangen.

Berichten en online status
Elvira was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 4 weken, 2 dagen, 6 uur, 38 minuten, 24 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^