HondenPage baasje Sil

Over Sil

honden foto van Sil Dit is Storm...hij doet zijn naam eer aan omdat hij vliegt als de wind achter ballen aan...hij speelt het liefst de hele dag. Storm is een Engelse Stafford van 1 1/2 jaar en is sinds 23 Okt bij ons gezin. Mama Sil, vriend van mama Martin, Yara 11 en Levi 9 jaar. Storm is voor ons een lot uit de loterij en we zijn heel blij dat hij bij ons is.

Krabbels aan Sil

honden page profiel Margot * ClovisMargot * Clovis schreef om 03 november om 09:50
hihi bedankt ! Ik vind mijn clovisje ook echt om op te eten, ik heb geluk gehad, hij komt van broodfok en toch heeft ie zo'n mooi snoetje, vaak heb je cockertjes die echt mislukt zijn om het zo te zeggen :-) ben je van NL of BE ?
honden page profiel Margot * ClovisMargot * Clovis schreef om 02 november om 11:57
je hebt een hele mooie staff !
honden page profiel SilSil schreef om 01 november om 21:30
Hallo, dit is Storm en hij is nu sinds een week bij ons. Hij is een geweldige Stafford en wij en de kinderen hebben hem al helemaal in ons hart gesloten. Storm heeft de eerste maanden van zijn leven in een asiel doorgebracht en is daarna ruim een half jaar bij een liefdevol gezin met kinderen opgenomen. Jammer genoeg moest de moeder meer gaan werken en zodoende hebben nu Storm in huis. Hij is super!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sil heeft 45 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Sil zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Sil was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 4 dagen, 3 uur, 37 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^