HondenPage baasje Safi Kengee

Baasje verwijderd

Dit baasje is niet meer actief op de HondenPage

 

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Safi Kengee is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Safi Kengee een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Safi Kengee

Een kennel met een grote passie voor het ras, we fokken uitsluitend bij voldoende aanvraag een nestje met een combinatie die is gericht op gezondheid, karakter, oorsprong en schoonheid. De pups zullen worden geboren temidden van ons gezin en worden zo met onze honden, katten en zoon optimaal gesocialiseerd in huis. We willen het ras in stand houden en evenwichtige huishonden fokken. Al onze honden zijn huishonden en daarom hebben we ook geen groot aantal honden. Gezondheid en karakter staat voor ons bovenaan. Maar vooral ook de oorsprong ligt hoog in onze interesse, de Basenji komt uit Afrika en het geluk is dat er nog steeds vele (half)wilde basenji's leven. Hiervan worden er regelmatig pups geimporteerd om de bloedlijnen vers te houden. Deze Afrikaanse Basenji's zien er soms iets anders uit, veel origineler en oertypisch. Dit heeft onze voorkeur en dit nemen wij ook altijd mee in onze visie en fokplanning. Ons teefje Enya is half Afrikaans! Haar moeder is als pup vanuit de jungle naar Europa gekomen. We sporten ook nog met onze honden zoals coursing en baanrennen maar ook op shows zijn we regelmatig te vinden.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Kwa Banduru's' of bekijk alle Basenji fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^