HondenPage baasje christine

Over christine

honden foto van christine Ik ben christine en mijn hondje heet zoë.
Ik heb haar van marktplaats van een eenmalig nestje bij iemand thuis. Haar moeder is een franse bulldog en waarscheinlijk haar vader een chihuahua, ze had 4 broertjes en zusjes 1 daarvan heeft mijn schoonzus..die is veel kleiner dan haar..Ze een lief hondje met heel veel energie..en een echte aandacht trekker..

Krabbels aan christine

honden page profiel Sabine Sabine schreef om 02 december om 21:32
Ja het is inderdaad jammer dat je er niet meer van weet. Ik wou ook graag meer weten. Vandaar dat ik hier op hondenpage actief ben. Ik kreeg heel toevallig laatst een berichtje van iemand die een pup heeft uit hetzelfde nestje als Indi.. Binnenkort krijg ik misschien wat foto's. Erg leuk om op die manier haar zusje te zien.
honden page profiel Sabine Sabine schreef om 17 november om 12:07
Hoi, Ze lijkt inderdaad erg veel op mijn hondje!! Indi komt ook uit een eenmalig marktplaats nestje.. Ze hadden 5 pups, 3 wat groter in de kleur van Zoe en 2 kleinere in de kleur van Indi. Indi is van 14 april, dus nu 7 maand. Ook haar moeder was franse bull en vader chihuahua. Ik heb haar opgehaald in Rijssen. Hoe oud is jou hondje?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

christine heeft 66 ontvangen.

Berichten en online status
christine was voor het laatst online 10 jaar, 1 maanden, 3 dagen, 17 uur, 39 minuten, 51 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^