HondenPage baasje Tanja

Over Tanja

honden foto van Tanja Hoihoi,

Ik ben Tanja, een single mama met 2 kinderen (2 meiden, Roxanne en Fenna). Wij zijn alle drie gek op dieren en hebben er dan ook een aantal:
Allereerst onze 3 honden, Shiroi, Luna en Snuffie, daarnaast hebben we nog 2 katten (maja das niet zo belangrijk voor dit forum hihi).
Zoals gezegd zijn we gek op dieren en we besteden dan ook zoveel mogelijk aandacht aan al onze schatjes, in de vorm van wandelen, spelen en natuurlijk opvoeden/verzorgen.
Ik hoop dat ik via dit forum tips kan krijgen bij vragen en verder gewoon gezellig in contact kan komen met andere honden/dierenliefhebbers!!!

groetjes Tanja

Krabbels aan Tanja

honden page profiel dangerdanger schreef om 25 augustus om 22:36
Wow mooie honden. . Ik heb ook een kruising bordeauxdog x rottweiler buiten dat hij wat kleiner is en jonger lijken ze best op elkaar
honden page profiel Rip diesel, King en hummerRip diesel, King en hummer schreef om 21 oktober om 14:57
Hallo tanja wat een knapperds... mijn diesel was ook een kruising bordeaux dog x rottweiler
honden page profiel LanLan schreef om 26 september om 12:55
Jeetje Tanja, ik wist niet dat er zulke mooie honeden uit deze kruising kwamen, echt super mooi!!!
honden page profiel KaatjeKaatje schreef om 24 september om 11:26
Dan moet ik wel werk zien te vinden daar hihihi! En dat tegelijk met een woning, is lastig hoor. Heb het al een keer geprobeerd in noord holland. Dat huis lukte wel, maar die baan niet.
honden page profiel KaatjeKaatje schreef om 24 september om 08:44
Dan woon je vast niet in Gouda hahaha! Hier moest ik deze woning accepteren, anders zou ik op straat staan met mijn kinderen. Na de scheiding kon ik alleen een anti-kraak krijgen en daarna deze. Ik had door het accepteren van de anti-kraak afstand gedaan van al mijn rechten, dus ik moest wel. Nu zit ik helemaal in de medische molen om aan te tonen dat het wonen in een bovenwoning slecht is voor mijn bekkenletsel. En omdat ik dat letsel al sinds 2003 heb, is het niet urgent. Vreselijk hier de bureaucratie hahaha! Ik zou lekker blijven zitten waar je zit hoor meid! Ziet er heerlijk uit!
honden page profiel KaatjeKaatje schreef om 23 september om 18:39
Jouw honden zijn ook SUPER! Lekker dat je een tuin hebt voor je hondjes, dat mis ik wel hoor. Moet ze hier constant op de arm naar boven en beneden sjouwen. Trutje 1 durft wel naar beneden, maar weigert naar boven te lopen en trutje 2 durft niet naar beneden en wel naar boven. Lekker synchroon hahaha! Ben al een poos bezig over een urgentie en dan hoop ik gauw naar een benedenwoning te vertrekken, met tuin als het meezit.
honden page profiel KaatjeKaatje schreef om 22 september om 19:12
Hoi! Hier nog een single mom met kindjes en honden :D. Mooie exemplaren heb je. Leuk dat ze allemaal zo verschillend zijn.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef om 21 september om 22:40
Wat een geweldige honden heb je. Vooral Shiroi en Luna vind ik schitterend.
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 21 september om 22:14
(je fotoalbum) Ja ze is zeker mooi :)!!! Groetjes loes

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tanja heeft 100 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Tanja zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Tanja was voor het laatst online 12 jaar, 1 maanden, 3 weken, 3 dagen, 19 uur, 37 minuten, 18 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^