HondenPage baasje Stippeltje

Wat schreven de vrienden van Stippeltje op het forum

honden page profiel KathKath schreef in Djaira 5 jaar
Proficiat Djaira. 
honden page profiel KathKath schreef in Slaap zacht Mickey
Veel sterkte met het verlies van Mickey.
honden page profiel KathKath schreef in Rip Laila
Veel sterkte met het verlies van Laila.
honden page profiel KathKath schreef in Goofy
Oh nee. Zo erg. Heel veel sterkte gewenst met het verlies van Goofy.  
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Schouderblessure. Hoe weer opbouwen?
Lieke toch al een beetje verbetering bij Gijs.Ja dat is lastig hè als je een hond rustig moet houden.  Die begrijpt dat niet natuurlijk. Leuk verstoppertje.
honden page profiel KathKath schreef in Tandjes poetsen...
" Of het nu wel of niet irritant is dat Anouk allerlei topics opent daar gelaten, vind ik het wel bijzonder dat een aantal mensen willen bepalen dat dat niet "mag".Ik heb nergens in de regels van hp gezien dat dit niet mag, wel dat er met respect met elkaar omgegaan moet worden.Daar ontbreekt het nog wel eens aan.Je kan het dus ook omdraaien, je bent niet verplicht haar topics te lezen en al helemaal niet om te reageren   " pien
honden page profiel KathKath schreef in Prednison
Wat is dat plots snel gegaan. Veel sterkte met het verlies van je hondje.
honden page profiel KathKath schreef in Hondenjassen
" JAAaaa we hebben er 1 die past van Hurtta - Expedition Parka, niet zo achterlijk duur ook. Knappe kerel is het nu " Anouk van Botty Die heb ik net ook besteld. Ik had de Torrent coat van Hurtta al lang maar die is dun, voor regen en wind. Het mag nu wel iets meer zijn, met de leeftijd die stijgt en de temperatuur die daalt.
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Schouderblessure. Hoe weer opbouwen?
Lieke je had het zelf goed ingeschat. Hopelijk doet de metacam zijn werk en is Gijs na een paar weken rustigaan doen weer in orde. 
honden page profiel KathKath schreef in Ciclosporine implantaat
" T.a.v. Kath : ja ik heb ook al gehoord dat je met de druppels in een concentratie van 2% tamelijk voorzichtig moet zijn. De Dr oogarts van de universiteit van Utrecht gaf nochtans aan dat er op het vlak van irritatie niet echt veel verschil is qua risico maar dat je met dat product slechts 1 keer om de 2 dagen aan de slag mag. Was dat misschien het probleem dat je druppels even vaak als  optimune zalf hebt aangebracht ?     " Dauwe Dat is vreemd. Ik moest van de oogarts in 1 oog zelfs 3x per dag doen met de druppels. In ieder geval, nee die gebruik ik niet meer. Ik vond de druppels er ook veel moeilijker in te krijgen dan de zalf. Vaak er naast en dan viel het op zijn snuit. Kon het daar ook nog wat pikken. Nee daar heb ik het wel mee gehad. Nochtans vele weken gedaan hoor. Nog verminderd ook maar het was geen doen. Echt rotdruppels voor mijn hond toch. Jammer dat de Optimmune zo moeilijk lukt bij je hond.
honden page profiel KathKath schreef in Ciclosporine implantaat
Ik heb ciclosporine oogdruppels gebruikt voor mijn hond. Ik kon die kopen bij de (dieren)oogarts zelf in België. Maar die pikten enorm in zijn ogen. Ik ben daar dus mee gestopt. Ze waren ook veel sterker dan de zalf. De tranen stroomden als gek. Zijn hele snuit stond onder water.    Mijn hond is ook 14 jaar trouwens. Ik ben terug overgeschakeld op kunsttranen en 10 min later optimmune zalf (die jij dus ook gebruikt) zoals ik eerst deed. Dat is voor hem veel comfortabeler.   Wat bedoel je met dat hij de zalf niet graag heeft? Pikt het in de ogen?   Implanten van een staafje heb ik nog niet gehoord. Ga ik ook niet laten doen op zijn leeftijd.  
honden page profiel KathKath schreef in Dag lieve Djangie, mijn lieve hondenventje
Veel sterkte met het verlies van Djangie. Wat zullen jullie hem missen.
honden page profiel KathKath schreef in Duke blaaskanker
Super!
honden page profiel KathKath schreef in Jack 16 jaar
16 jaar wat een mooie leeftijd! Hopelijk kunnen jullie nog een hele tijd van elkaar genieten.
honden page profiel KathKath schreef in In loving memory of....2020
Veel sterkte voor iedereen die een huisdier verloren heeft dit jaar.
honden page profiel KathKath schreef in Hp's frustratie topic
" Wat echte mensjes in hondenpakjes zijn, daar zijn de meningen over verdeeld blijkbaar    Maar je hebt bullen en honden  Niet alleen in de manier van bank of stoel zitten, maar het hele karakter, ze laten zich niet dwingen, doen hun eigen ding waar ze zin in hebben. Is dat altijd leuk? Niet altijd, je moet het kunnen waarderen, accepteren en respecteren . Hoop lol heb je wel     " Bulleke Haha die foto's!  Zo grappig en mooi. 
honden page profiel KathKath schreef in rare panische aanvallen Mootje dag 8 zonder gedoe
Wel fijn dat het al enkele dagen terug goed gaat hoor.Dat is tenslotte het belangrijkste. Hopelijk is het gewoon "weg" wat het ook geweest is.
honden page profiel KathKath schreef in rare panische aanvallen Mootje dag 8 zonder gedoe
Dat is schrikken zeg zo een aanvallen. Ik vond de uitleg van Heleen wel aannemelijk.Goh... moeilijk hè.Hopelijk kan de holist iets voor jullie betekenen hoor. Hier wordt in ieder geval geduimd voor Mootje en veel moed en sterkte voor jullie.
honden page profiel KathKath schreef in Kaylin 10 jaar
Dikke dikke proficiat Kaylin! Dat er nog vele mooie jaren mogen bijkomen.En dikke pluim voor jou Danielle dat jij zoveel voor haar gedaan hebt en doet. Altijd moed blijven houden en doorgezet. Super!
honden page profiel KathKath schreef in Traumatische aanrijding
Verschrikkelijk. Geen woorden voor. Heel veel sterkte met het verlies van Guus.
honden page profiel KathKath schreef in rugklachten
Zo jammer dat ze op die korte tijd al zoveel problemen heeft zeg.Ja hoe ver moet je gaan, dat is altijd zo moeilijk hè.Zo een hernia operatie, daar zou ik persoonlijk wel schrik van hebben.Bij mensen hoor je toch ook vaak dat het niet bij 1 operatie blijft.Bij honden heb ik dat helaas ook al gehoord.Als je op de duur in een straatje opereren herstellen opereren herstellen belandt... dat zou erg zijn.Helaas heeft niemand een glazen bol, je weet nooit van tevoren waar je goed aan gaat doen.Wat is wijsheid. Heel veel sterkte hoor!
honden page profiel KathKath schreef in Plastabletten
Charlie krijgt ook een plastablet. 10mg. Een 3-tal maanden ondertussen. Ik weet niet hoeveel anderhalve tablet is want je hebt er soorten in denk ik.Hier nog geen lekken. Lijkt me wel lastig.Wat ik wel merk is dat hij soms 's morgens vroeg al naar buiten is geweest (hondenluik).Ook niet heel veel drinken tot hiertoe. Maar ik denk dat dat echt van de hoeveelheid afhangt. Meer dan een jaar geleden heeft hij eens even enkele dagen 20mg gehad. Toen dronk hij ook wel heel veel. Dat was niet te doen. Dus ik ben blij dat het maar 10mg is nu.
honden page profiel KathKath schreef in Tinka is vandaag jarig ze is 7 jaar geworden
Gelukkige verjaardag Tinka en zusje!
honden page profiel KathKath schreef in Mijn lieve Malaika wat ga ik je ontzettend missen
Veel sterkte met het verlies van je mooie Malaika.
honden page profiel KathKath schreef in Duke blaaskanker
Sterkte hoor. Ik hoop dat Duke nog lang bij je kan zijn.Jullie waren goed op weg en nu toch wat slechter nieuws.Maar ik denk dat de artsen je eerlijk advies geven dat is wel fijn.Ik heb bij mijn hond vroeger wel nog acupunctuur laten doen. Hij had daar wel stress van en het heeft ook niet veel uitgehaald. Maar iedere hond is anders natuurlijk. Enten zou ik persoonlijk ook niet meer doen. Het kan toch een klap geven bij een hond, een enting. Geniet nog veel samen!
honden page profiel KathKath schreef in Rip
Wat jammer Koert.Veel sterkte hoor.
honden page profiel KathKath schreef in Mijn lieve Mara is naar haar zusjes toe
Veel sterkte Manon!  Wel fijn dat Mara tot de laatste dag gezond was en op zo een hoge leeftijd. Wat zal je haar missen.
honden page profiel KathKath schreef in medisch raadsel, tijd begint te dringen voor onze border collie
Wat een geluk dat de oorzaak gevonden en weggehaald is! Spoedig herstel voor Smartie.
honden page profiel KathKath schreef in Mijn verhaal over donar zijn ziekte. Maar wat was er toch aan de hand.
Je hebt jezelf zeker niets te verwijten. Wat je allemaal geprobeerd hebt... Ik kan me voorstellen dat het ontzettend verdrietig is om zo een jonge hond te moeten laten gaan. Maar nogmaals jij hebt er echt alles aan gedaan. Heel veel sterkte gewenst!
honden page profiel KathKath schreef in labradoodle Noa overleden
Heel veel sterkte gewenst met het verlies van Noa.
 

Vrienden van Stippeltje

honden foto van dogfriendhonden foto van Shirinhonden foto van Mellehonden foto van JILL EN JOMY  EN JOY † honden foto van Kathhonden foto van Irene Emma. honden foto van Eline & Vinohonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Sheltieloverhonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Annemariehonden foto van Floor en Abelhonden foto van Jengohonden foto van J&Jhonden foto van N & dogs honden foto van Roosjehonden foto van Marjon

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^