Over Bianca

honden foto van Bianca  Hoi mijn naam is Bianca en samen met mijn vriend woon ik in Veendam (Gr.)  We hebben twee Groenendaelers (reuen) en ze luisteren naar de namen Buddha en Elvis. Buddha is geboren in nov. 2012 en Elvis is geboren in mei 2015.  
Onze vorige honden waren een Duitse herder reu Eros en een Groenendaeler teef Quinty. Eros is 10 jaar geworden en Quinty is 15 jaar geworden. Daarvoor hadden we een Groenendaeler reu genaamd Cheeta, hij is 10 jaar geworden. 
Ik hou van honden, ze brengen ons veel gezelschap, gezelligheid, plezier en ondeugd. Ik geniet van ze tijdens een avondje knus op de bank, maar ook tijdens een heerlijke wandeling en als ze pret hebben in het water. En al regent het pijpenstelen of waait het dak er bijna af dan nog vindt ik het heerlijk om met ze te wandelen. 

Mijn hobby's zijn fotografie, (honden)boeken lezen, huis- en tuin klussen, haken en vooral genieten van het leven. 
Mijn dagelijks werk bestaat uit website onderhoud, teksten schrijven, tekst vertaling van technisch Engels en alles wat er bij websites komt kijken.

Ook is er een pagina voor onze Groenendaelers die nodig bijgewerkt moet worden en eigenlijk vernieuwd moet worden maar goed....tijd tijd tijd....

Heavenly Belgians


PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

Krabbels aan Bianca

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) schreef om 27 februari om 14:17
Bedankt voor je reactie, Bianca! Jouw honden zijn ook echt prachtig! Jammer dat we zo ver uit elkaar wonen, maar mocht je jezelf ooit aan de zuidelijke kant van het land vinden, dan zijn mijn Podencootjes altijd in voor een ontmoeting :D (tenminste, als daar een fijne wandeling tegenover staat..) ;)
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 19 februari om 14:51
Wat een mooi manneke is Buddha!
honden page profiel Rox & FarahRox & Farah schreef om 20 januari om 13:28
Bruine Buck ken ik wel ja, showlijn dus. :) Ben je zelf van plan om aan shows mee te gaan doen? En iets in de sport/gehoorzaamheid? Zijn ze altijd erg goed in, hele slimme en snelle honden hebben we. Mijn beide honden komen uit de werklijnen, Sergeant en vd Belgische vriendjes. 15 is een mooie leeftijd, zo oud is de oma van mijn reu ook geworden.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 16 januari om 07:35
zo dichtbij, wie weet kunnen we eens samen wandelen. en tuurlijk wil ik op jouw vriendenlijstje staan, jij bij mij. dank je wel.
honden page profiel Marian-IvyMarian-Ivy schreef om 15 januari om 12:27
Zie trouwens dat hij van de bruine buck komt! Leuk, Ivy haar vader is Caine de bruine buck.
honden page profiel Marian-IvyMarian-Ivy schreef om 15 januari om 12:26
Leuk weer een groenendaeler pup erbij! Zo klein nog! Worden hard groot.....
honden page profiel J&SJ&S schreef om 13 januari om 19:31
Gut, wat een spelfouten, kun je krabbels weer niet wijzigen natuurlijk. Het noorden en mede-GroningeR. :-)
honden page profiel J&SJ&S schreef om 13 januari om 19:30
Bedankt voor de uitnodiging Bianca, mooie foto's heb je! Lees dat je uit net noorden des lands komt, leuk nog een mede-Groningen. ;-)
honden page profiel -- schreef om 13 januari om 18:47
haha ja! veendam is een halfuurtje van ons vandaan. olly`s pension zit daar ^^
honden page profiel Bianca  Bianca schreef om 13 januari om 14:18
Onze pup zijn officiele naam is Troy de Bruine Buck. Zijn vader is Apache de la Douce Plaine. Hij komt uit Oirschot. Hier in het Noorden van Nederland zitten bitter weinig tot geen echte Groenendaeler fokkers.
honden page profiel Rox & FarahRox & Farah schreef om 13 januari om 14:04
Oh wat leuk, een Groenendaelertje erbij! De vader van mijn reu heet ook Buddha(Belgerac Buddha). Waar komt jullie pupje vandaan?? :)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Bianca heeft 557 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Bianca zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Bianca was voor het laatst online 6 jaar, 2 maanden, 3 weken, 5 dagen, 8 uur, 50 minuten, 49 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Quinty haar nieuwe honden foto honden foto honden foto Buddha 7 weken oud honden foto Ik zoek zo'n soort halsband en riem honden foto
Bianca heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Quinty, Buddha, Elvis, Samen spelen, Eros


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^