HondenPage baasje Leonarda van Cooper Misty Crispin.

Over Leonarda van Cooper Misty Crispin.

honden foto van Leonarda van Cooper Misty Crispin. Wij zijn Cooper (chihuahua zwart multi color),Misty (chihuahua wit/beige)en Crispin ( zwerfhondje Spanje)
Ons baasje is Leonarda, zij zal dit forem voor ons waarnemen.
Cooper is de oudste en is geboren op 28 aug. 2007. Hij is eigenlijk van mijn dochter Kim. Toen zij hem kreeg is zij weer een tijdje bij ons komen inwonen en Cooper heeft zijn eerst maanden dus bij ons thuis doorgebracht. De opvoeding is dus eigenlijk door mij gedaan. Hij is wel weer met mijn dochter meegegaan, maar als hij mij ziet wil ie toch weer terug mee.Intussen heeft mijn dochter een zoontje en heeft ze uiteraard ook minder tijd voor de hond. Hij was hierdoor zo verdrietig en stil, dat ze heeft besloten om hem bij ons te laten.

Misty is mijn prinsesje. Zij is van 18-06-2008. Ja, zij is in ons leven gekomen, omdat ik Cooper miste toen hij weer met mijn dochter meeging.Wij hadden eigenlijk al een jaar of twee geen hond meer, omdat we door ziekte onverwachts afscheid hebben moeten nemen van onze vorige hond. (Laika een keeshond) Dat heeft ons doen besluiten om maar even geen nieuwe hond te nemen, mede het feit dat we beiden fulltime werken.
Misty en Cooper komen vaak bij elkaar spelen en zijn dikke maatjes.

Crispin hebben we door toeval getroffen en hij is zo'n bandietje en zo lief, die wind iedereen om zijn vinger.Met behulp van stichting HUVO hebben wij hem mogen adopteren en daar hebben we geen minuut spijt van. Hij heeft zich helemaal aangepast aan Misty en Cooper en is zo aanhankelijk geworden.

We gaan graag met onze drie rakkers wandelen, soms wel een hele dag. Heerlijk door de bossen of langs stranden. Al onze vakanties gaan zij met ons mee. Dit is soms uitpluizen en zoeken, want drie hondjes mee is niet altijd makkelijk.


Plaats deze hond
.//^ ^ op je profiel
(/(_•_)) voor te laten zien
._/''*''_ dat je TEGEN
(/_)^(_) DIERENMISHANDELING bent !!!

Krabbels aan Leonarda van Cooper Misty Crispin.

honden page profiel TracyTracy schreef om 22 augustus om 15:46
ooo echt drie schattige hondjes ;-)
honden page profiel SophieSophie schreef om 13 augustus om 20:14
die van jou zijn ook heel mooi. hoe zwaar zijn ze eigenlijk? iemand zei ook een keer over adele 'een golden retriever die te heet gewassen is' vond ik ook wel heel leuk.
honden page profiel SophieSophie schreef om 13 augustus om 20:14
die van jou zijn ook heel mooi. hoe zwaar zijn ze eigenlijk? iemand zei ook een keer over adele 'een golden retriever die te heet gewassen is' vond ik ook wel heel leuk.
honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi schreef om 13 augustus om 19:53
Hey Leonarda ! Zag je profielfoto alleen al en d8 dat romi er op stond ;) Misty en romi konden idd wel tweelingzusjes zijn :) En die golden vergelijking had ik nog niet gemaakt, wel een leuke vergelijking ^^ moet ik onthouden ! Romi is idd ook een grote chi, 4.9 kg namelijk ;)
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 08 augustus om 16:56
Heb even het Reindersmeer op Google map op gezocht,wat een prachtig gebied. Wie sjoen os Limburg is. Er is ook een filmpje van het meer. Groetjes Irene.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 07 augustus om 14:28
Wat heb je er al veel foto's op staan zeg ,erg leuk dat drietal. Groet Irene.
honden page profiel Sasch&de 2 idioten ^.^Sasch&de 2 idioten ^.^ schreef om 07 augustus om 12:32
Wat een geweldig leuk drie-tal heb je =D Groetjes!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Leonarda van Cooper Misty Crispin. heeft 92 ontvangen.

Berichten en online status
Leonarda van Cooper Misty Crispin. was voor het laatst online 12 jaar, 2 uur, 12 minuten, 50 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^