HondenPage baasje Marianne

De laatste reacties in het hondenforum

Marianne heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Broertjes, zusjes van Luna. honden foto Hier ben ik nog een kleine meid, en ooooooh zo schattig. honden foto Ik ga niet graag op de foto. honden foto Met het vrouwtje bij een luchtballon honden foto cockerspaniel, beagle x schapendoes.
We hebben Luna gekocht bij G. van Gils in st.oedenrode.
Luna is van 28-02-2009
Ze lijkt op een schapendoes heeft de bouw van een beagle volgens de dierenarts en een beetje golvend haar van de cocker denk ik. honden foto 5 weken oud, nog bij de fokker honden foto Broertjes en zusjes van Luna. honden foto De eerste dag bij ons, best vermoeiend. honden foto Dat is mijn was aan de lijn. honden foto lekker luieren in een strandstoel. honden foto Hallooo ik wil een koekje honden foto Broertjes en zusjes van Luna. honden foto Even kijken is dit Luna. honden foto Voor het eerst in de sneeuw. honden foto Sneeuw is leuk zeg.

Verhalen van Marianne in het Dogboek

Marianne heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Marianne heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Marianne is lid van de volgende club(s):
De kruisingen club

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^