HondenPage baasje wilma

Over wilma

honden foto van wilma Verhaaltje over mezelf.....nou, alleen dat ik getrouwd ben en in den haag woon. En gek op alle beesten ben,maar honden hebben altijd een zwakkere plek bij mij.
Zet me naast kittens en puppies....dan weet ik wat ik ga kiezen.
Heb zelf ook 2 katten, en vissen. Heb alijd naast hond, 1 of 2 katten gehad.

Vind t altijd zo lief, dat Dhoenja zich gedraagt als een groot ras. Als ze in tuin ligt op camping, heeft ze houding van een bouvier of zo. Zoals ze op fotootje van mn avatar ligt. Krijg dan altijd kippevel als ik er naar kijk.

Al zou ik zelf geen goeie baas zijn voor een grote hond. Ben niet consequent genoeg. Vorige hond was wel een labrador, maar dat is een aardig ras.
Herder of zo, neemt gegarandeerd een loopje met me.


Heb bij hondenfoto´s ook mn twee vorige honden gezet. Ze verdienen ook een ereplaats, ook al zijn ze er niet meer. De labrador, Rocco, was voorlaatste hond, is 11 geworden, moest in slapen vanwege artrose. Het zwart witte hondje, een van alles wat hondje, genaamd Sandor, is 13 geworden. Als allereerste had ik een engelse Cockerspaniel, helaas weg moeten doen. Hij had gedragsmoeilijkheden, en beet me toen ik 7 maanden zwanger was. Kon geen risico nemen.Hij werd geplaatst bij oudere mensen, en zonder kinderen. Maar dat is al lang geleden, zo´n 38 jaar. Toch denk je er wel eens aan.

Zo verhaaltje is nu lang genoeg

groetjes....

Krabbels aan wilma

honden page profiel wilmawilma schreef om 19 juli om 22:03
Woon in den haag. Ben 61 jaar,getrouwd. Gek op dieren Heb naast een hondje, 2 poezen
honden page profiel wilmawilma schreef om 19 juli om 22:02
hallo, wil graag iets meningen weten over mn hondjes aandoening. foto van haar staat als avatar ze heet Dhoenja. Ben verder gek op alle honden.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

wilma heeft 43 ontvangen.

Berichten en online status
wilma was voor het laatst online 11 jaar, 4 maanden, 3 weken, 1 dagen, 9 uur, 29 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^