HondenPage baasje Watch Out *Shelties* Around

Baasje verwijderd

Dit baasje is niet meer actief op de HondenPage













 

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Watch Out *Shelties* Around is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Watch Out *Shelties* Around een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Watch Out *Shelties* Around

Born To Twinkle Shetland Sheepdogs is een kleine sheltiekennel waar af en toe met veel liefde en toewijding een nestje sheltiepups gefokt wordt. Het fokken neem ik zeer serieus. Mijn honden ondergaan de oogtest, zij worden door middel van DNA nagekeken op het MDR1 defect en het DM gen (zeker testen op dit laatste gen is nog niet standaard, ik heb er echter wel voor gekozen dit te laten doen) en na de leeftijd van 1 jaar worden de heupen geröntgend. Naast een goede gezondheid vind ik ook een stabiel en mensgericht karakter erg belangrijk. Wij werken samen met stichting MissionPuppy Nederland en streven ernaar gezonde nestjes te fokken waarvan een of meerdere pups inzetbaar zijn als hulphond/supportdog. In de praktijk betekent dit dat ik ernaar streef - voor zover ik dat in de hand heb - trouwe, evenwichtige, stabiele, werklustige, mensgerichte, toegewijde, aanhankelijke en sociale pups te fokken die zich in onze maatschappij goed kunnen redden. Natuurlijk geef ik ook om exterieur, maar niet boven gezondheid en karakter. Ons eerstvolgende nestje staat gepland voor 2013. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze website. Mocht u vragen hebben, stel ze gerust. NB. Ik heb mijn fokkersuitslagen weer verwijderd nadat het HP team deze bekeken had. Dit omdat ik toch huiverig ben voor misbruik. Vanzelfsprekend zijn uitslagen altijd in te zien en pupkopers krijgen een kopie mee.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Born To Twinkle' of bekijk alle Shetland Sheepdog fokkers
Sheltie fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^