HondenPage baasje Chantal

Wat schreven de vrienden van Chantal op het forum

honden page profiel DaisyDaisy schreef in Baby op komst goede aanpak?
Ik vind het idd ook wel "vreemd" dat ze dan pas na 3 dagen bij de kleine mogen komen kijken. Ik ben zelf ook bevallen (11 maanden geleden). Ik wilde heel graag thuis bevallen en zat toen eerst nogal in over het feit of de hond wel of niet bij de bevalling aanwezig moest zijn. We hebben uiteindelijk besloten dat het beter zou zijn als hij die stress niet mee zou maken. Het moment dat de verloskundige kwam bleek dat ik 9 cm ontsluiting had, wij dachten dus dat we de hond niet meer weg konden brengen en hij erbij zou blijven. Ik had alleen geen weeen dus hebben we schoonpaps alsnog gebeld voor de hond. Om een lang verhaal kort te maken: ik ben uiteindelijk in het zieken bevallen d.m.v. een spoedkeizersnede. Ik ben om 15.47 bevallen, om 16.30 lag ik terug op de kamer en om 18.45 stond mijn gehele schoonfamilie naast mijn bed. (Papa was iets te enthousiast). Hier heb ik enorm veel spijt van! Ik had liever gehad dat ze wat later of zelfs de volgende dag pas langs waren geweest. Ik moest 3 dagen in het ziekenhuis blijven en mijn schoonmoeder is iedere dag langs geweest. Ik heb toen ook met mijn vriend afgesproken dat ik de 1e dag thuis echt niemand over de vloer wilde hebben. Gelukkig begreep hij dit. Mijn schoonmoeder en moeder waren er ook echt niet blij mee maar ik heb ook voet bij stuk gehouden en die 1e dag zijn we ook bezig geweest met de hond en de kleine. Onze hond leek de kleine de eerste minuten niet eens op te merken! Hij was gewoon enorm blij dat het vrouwtje weer thuis was! hahaha (Mijn vriend heeft het shirt waarin ik bevallen was aan de hond gegeven zodat hij aan de geur kon wennen). Bij thuis komt de kleine met de maxi cosi weg gezet en eerst de hond flink wat aandacht gegeven. Vervolgens hebben we de kleine uit de maxi cosi gehaald en de hond aan hem laten snuffelen. De hond heeft nooit gemeen gedaan of wat dan ook! (Nu moet ik zeggen dat onze hond echt een gouden karakter heeft en echt de meest grote lieve loebas is die maar ken! Dus wij boffen echt enorm met onze Boris! O-) )
honden page profiel DaisyDaisy schreef in een prive bericht maar kan hem niet zien.
Ik heb dit ook maar weet ook niet van wie of wat dan ook. Ben ook eigenlijk bijna een jaar niet meer geweest maar heb nu helemaal geen berichten meer.
honden page profiel DaisyDaisy schreef in hond en kind
@Boris Ik snap wat je bedoeld.. Wij hebben zelf een ontzettend sterke bulldog en mijn oppas kindje is echt helemaal gek op hem.. Kind is 2 jaar en wilt dan ook het hondje vasthouden en uitlaten.. Ik geef het kind van 2 jaar dan de langlooplijn terwijl ik zelf de korte riem vast heb.. ;-) Zo laten wij dus samen de hond uit.. Trekt de hond krijg ik de opdonder zeg maar en het kind voelt zich geweldig dat hij de hond ook aan de riem heeft! Kan me wel voorstellen dat een ouder kind dat niet leuk zou vinden maar dat is anders ook een mogelijkheid voor het uitlaten.. Kan/durf verder geen advies te geven over de keuze voor een nras dus veel succes met je zoektocht!
honden page profiel DaisyDaisy schreef in nieuwe leden stel je even in dit topic je eigen voor wie je bent en over je hond
Oja wij wonen trouwens in Hoogerheide (Noord-brabant) is in de buurt van Bergen op Zoom en Roosendaal.. ;-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in nieuwe leden stel je even in dit topic je eigen voor wie je bent en over je hond
Zal ik ook maar even na bijna een jaar afwezigheid.. Ben een lange tijd niet meer online geweest omdat ik me enorm ging irriteren aan bepaalde berichten en aan de gang van zaken toendertijd. Heb het idee dat hondenpage nu weer op de been is en Arjen alles weer onder controle heeft! ;-) Ik ben Daisy 22 jaar, woon samen met mijn vriend van 23. We hebben sinds begin december 2009 een old english bulldog genaamd Boris. Hij is op 3 september 2009 geboren. En over een maandje zal ons gezinnetje uitgebreid worden met een klein ventje. Reuze spannend voor zowel ons als Boris natuurlijk.
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Boete
Onze buren hebben zo'n klein keffertje dat de hele dag zit te blaffen en te janken.. Zou het terecht vinden als zij hier een boete voor krijgen aangezien het echt enorm irritant is, ze er niets aan doen en het arme beestje gewoon te lang alleen zit. Maar onze Boris begint ook nogal waaks te worden en geeft zo nu en dan een waarschuwing als iemand voorbijloopt of binnenkomt.. Dat vind ik toch wel anders.. Dus vind het onterecht als een hond alleen waaks is en zijn terrein bewaakt, maar stil is als er niets is. Of een hond die niet alleen kan zijn en hierdoor minstens 2 tot 3 uur achtereen non stop jankt..
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Pitbull show.
Volgens mij beginnen de shows om half 11 maar dat weet ik niet zeker. Kon de tijd niet vinden op de flyer. Toen ik er vorig jaar was, waren er meerdere honden met gecoupeerde oren. Of ze meededen aan de show weet ik niet omdat ik bij de bullen ben gebleven. Anita er is ooit een keer na afloop van de show een gevecht geweest maar voor zover ik weet was dit niet eens georganiseerd! De organisatoren hebben hier niets mee te maken en er wordt idd verwacht dat je je hond onder controle heb, anders wordt je van het terrein verwijderd!
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Hondenijsjes!!!!!!!
Boris vind ijsklontjes niet lekker. Er moet wel een smaakje aanzitten voor hem. Gewoon bevroren water kijkt hij hier echt niet naar om! Maar zo heb ik ook liever waterijs als gewoon ijswater! O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Hondenijsjes!!!!!!!
@ Remie Staan hier ook weer 3 bekertjes in de vriezer hoor!! ;) Boris vind dat echt heerlijk!! Yoghurt lusten wij niet dus kopen dat eigenlijk ook nooit maar zal voor Boris wel een klein pakje halen.
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Skeeleren met hond
Ik wil ook gaan skeeleren met onze hond maar heb nog niet echt stil gestaan bij het feit dat hij nogal trekt en mij dan onderuit haalt met zijn 35-40 kilo. Verder vind ik hem zelf nog te jong.. Hij is 9 maandjes. Dus wij wachten nog even en gaan ook even beter oefenen op het luisteren en het netjes meelopen.. O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Processierups!!!
Ik heb er wel van gehoord en hoorde in het bos ook wel drolletjes vallen (hoorde dat zoveel rupsen samen zoveel poepjes laten vallen dat het klinkt als motregen). Maar geen rups gezien.. Gelukkig maar want het klinkt echt enorm smerig! Gelukkig is alles nu weg!
honden page profiel DaisyDaisy schreef in hoe oud wordt jouw hond gemiddeld
De schotse collie van mijn schoonvader is nu 11 en leeft nog. (Hij mankeert wel het een en ander, o.a. slecht zicht). De jack russel van mijn ouders is nu 8 en nog heel actief. Voor de (old) english bulldog wordt de leeftijd niet zo hoog ingeschat maar Boris krijgt zoveel liefde, aandacht en verzorging dat hij nog zeker 15 jaar bij ons zal blijven! O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in plassen van reu
Nou sinds wij sinds zondag een teefje in huis hebben gaat Boris zich heel macho gedragen! Hij probeert nu ook met zijn pootje omhoog te piesen en doet het niet meer helemaal in 1x! :-D Begint dus een echte kerel te worden! O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in wie heeft er een bull
Onze Boris is een oldie.. Of een old english bulldog, voor de onwetende mensen.. ;-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Gewicht van je puppy
Boris is 8 maandjes oud en weegt al 34 kilo! Toch kun je zijn ribben makkelijk voelen en ziet ie er heel goed uit! O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in plassen van reu
Onze pup van 7,5 maand piest ook nog als een teefje.. Van de week ging hij uit het niets op zijn buik liggen en liet hij het ook gewoon lopen! Hij lag zichzelf dus praktisch onder te piesen! Nou dan sta je ook wel te kijken hoor!! Hoop eerlijk gezegt ook dat ie snel zijn pootje gaat optillen hoor! Vind ik stoerder staan! Hebben niet voor niets een mannetje hoor! Hahaha O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Belcando..
Ik heb het al binnen en Boris doet het heel goed op deze brok.. Hij laat nog wel echt stikwinden maar denk dat dit wel over zal gaan.. Marleen: Wij hebben nog wel junior brokken want ik denk dat je qua bouw Boris en Aybo niet kunt vergelijken.. Jullie hebben echt een reus en Boris is maar een mager ventje.. :P Op de verpakking staat dat het vlees voor menselijke consuptie is dus wij denken dat het wel goed vlees is. Enne qua prijs valt het heel erg mee in vergelijking met Royal canin.. Wij hebben €52,- ( met verzend kosten) betaald voor een zak die anders €62,- kost.. Maar de fokker heeft deze brokken ook geadviseerd de laatste keer dat wij hem zagen dus denk wel dat het een goede brok is.. Het poepen is idd wel veel maar ziet er ook wel beter uit als voorheen..
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Pitbull show.
Volgens mij weer in schiedam.. Wanneer precies weet ik niet.. Voor de oldies is er in juni ook nog een leuke show...
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Pitbull show.
Jha we zijn zeker erg trots op onze Boris!! :-D in september is de show weer.. Dus je hoeft geen heel jaar te w8en hoor... O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Pitbull show.
Nee even serieus.. O-) Het was wel echt nat maar verder ging alles heel erg goed. Er is een paar keer omgeroepen dat je ervoor moest zorgen dat de honden niet oog in oog kwamen te staan. Dus ervoor zorgen dat er niets uitgelokt zou worden. En ze riepen bij de chiwauwa's (whahahaha weet niet hoe ik dat moet schrijven!!) om dat de mensen ze moesten dragen en niet moesten laten vechten!! Vond ik echt grappig!! Enne onze Boris is dus 2e geworden in zijn klasse!! :-D
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Pitbull show.
Nat!! :-D Enne er zijn veel doden gevallen joh!! Heb echt veel honden verscheurd zien worden!! Enne de organisatoren die moedigden het vechten aan joh niet meer normaal!
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Belcando..
Ook niets over de ingrediënten?? O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Belcando..
niemand ervaring? Commentaar? Alles is welkom.. O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Belcando..
Ehm ik heb een boekje met info.. "De hoogwaardige vlees en graan producten die wij gebruiken, zijn geschikt voor menselijke consuptie, en afkomstig van Duitse boerderijen die onder continue controle staan. Omdat Belcando in Duitsland geproduceerd wordt, in tegenstelling tot vele andere merken hondenvoer, is het bijzonder vers en hoeft niet kunstmaatig geconserveerd te worden." Nou dan heb je nog een stukje waar staat wat ze allemaal niet gebruiken: * Geen soya eiwit * Geen kadavermeel * geen genetisch gemodificeerde grondstoffen * Geen synthetische anti-oxidanten om vet te beschermen Je hebt er veel verschillende soorten brokken van. Puppy, Junior, dinner, multi-croc, finest croc, premium, high energy, lamb&rice, senior & light, finest light. Wij hebben de junior brok besteld. Samenstelling: Gedroogd pluimvee vlees, maïs, tarwe, haringmeel, kaas, melkpoeder, bietenvezels, pluimvee vet, plantaardige olie, dicalcium fosfaat, tarwebloem, gedroogd ei, biergist, gehydroliseerd pluimveelever, Vleesaandeel75% Gevogelte vlees: 60% Vis: 15%
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Belcando..
Heeft iemand hier ervaring met de belcando brok? Wij zijn vandaag op een show geweest en daar stond een stand met deze brokken. We hebben een proefpakketje meegekregen en het lijkt ons een hele goede brok met veel vlees.. Ook voor menselijke consuptie.. Wel 75%!! Groetjes
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Pitbull show.
Maarre je zegt pitbull/staffords maar waar zijn de bullen dan?? Die zijn ook welkom!! O-)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Pitbull show.
Nou wij zijn er bij met onze Boris en mijn schoonzusje komt met haar amstaff. En een collega met haar 2 amstaffs en miss komen mijn nicht en haar vriend ook kijken! O-) Maar zeker niet naar gevechten!! Als ik zoiets zou zien zou ik meteen de polie bellen! Is illegaal dus laat die idioten maar lekker achter slot en grendel zitten! En die hondjes herplaatsen (als het daar niet te laat voor is!)
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Hond mee naar bed?
Boris heeft zijn eigen lekkere warme bedje.. Mijn vriend wilde hem eigenlijk ook boven hebben maar ik vind dat vreemd.. Als ik kinderen krijg slapen die ook in hun eigen bedjes!! Anders kan ik in bed helemaal niet meer tegen mijn vent aankruipen!! O-) Hihihi
honden page profiel DaisyDaisy schreef in Loslopende honden
Amai wat een verhalen.. Ben blij dat Boris altijd netjes gaat zitten als hij een andere hond ziet.. Zowel als hij los loopt als wanneer hij vast zit! Wij moeten dan wachten tot een hond voorbij is of tot een baasje het goed vind dat de hond gaat spelen, eerder staat Boris namelijk niet op! :-D Ik hoop dat we dat erin kunnen houden.. Laat zien dat hij gewoon luisterd en dat hij geen kwade bedoelingen heeft! Maarre als een andere hond Boris pijn zou doen zou ik ook ingrijpen hoor! En mij is verteld om nooit in bijzijn van een andere hond jou hond op te tillen! Dat is een teken van onderdanigheid ofzo en kan uitlokken dat de andere tegen je op gaat springen! En ja om er tussen te gaan staan of met mijn handen een andere vreemde hond tegen te houden.. Neen ik zou ook mijn voeten gebruiken!
 

Vrienden van Chantal

honden foto van Daisy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^