HondenPage baasje Céline & Woofy'tje*

Wat schreven de vrienden van Céline & Woofy'tje* op het forum

honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Voor alle hondjes die in 2011 overleden zijn
Dank je wel, wat een lief gebaar. Ook ik moet mijn lieve hondenkind, mijn meisje Joysa missen. Van de één op de andere dag. Ze moest plotseling geopereerd worden aan een 'stille' baarmoederontsteking en is niet meer wakker geworden uit de narcose. Ik hoor nog steeds haar laatste huiltje toen ik wegliep bij de dierenarts. Ik zei nog tegen haar alles komt goed, vrouwtje komt je zo weer ophalen. Maar helaas dat was de laatste keer dat ik kusjes van dr kreeg. Ik mis haar nog iedere dag, en dat gevoel zal nooit meer weggaan. R.I.P. Joysa 07-07-2011 http://www.hondenpage.com/foto/foto/157649.jpg
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in wat zouden jullie doen???
Hier ook vreselijk veel verdriet gehad om het overlijden van onze Joysa. :'( Ineens was ze er niet meer en was het ook zo akelig stil in huis. Geen getrippel meer over de vloer, geen geblaf meer als er iemand aan de deur stond en het ergste geen lieve hond meer om te knuffelen. (mjn hondenkind was niet meer) 10 dagen later gingen we onze Jindi ophalen. In het begin had ik het gevoel dat ik me heel erg moest verdedigen omdat we zo snel alweer een nieuwe pup hadden. Maar net wat jij zegt het is geen vervanging maar ze maken het verdriet wel wat dragelijker. We zijn super gek op ons inmiddels 8 1/2 maanden oude Jindi, maar er zijn ook dagen dat ik nog heel verdrietig kan zijn om Joysa. Jullie hebben een super schattig hondje, waar je ook weer heel veel plezier mee zal beleven. En af en toe verdrietig zijn om je vorige hond is hierbij heel normaal en heeft niets met een schuld-gevoel te maken. ;-)
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Braken/ overgeven
Heeft ze misschien sneeuw of ijs gegeten? Eergisteren moest Jindi ook zo spugen en volgens de dierenarts had ze sneeuw gegeten. (daar spugen de meeste honden van) Het beste kun je haar nu niets meer te eten geven, want als haar maag zo van slag is dan komt het er geheid naar een poosje weer allemaal uit. Drinken kun je zo af en toe proberen te geven maar niet te veel. (kleine beetjes en niet te koud) Maar grote kans dat ook dat er uit komt. ( haar maag is nu zo van streek) Je kunt gekookte kip met rijst proberen maar het lijkt mij verstandiger dat je haar maagje even laat rusten. Misschien kan/wil ze wel wat kippenbouillon drinken. (ook hier geldt weer kleine beetjes) Succes ermee, laat je het nog even weten morgen als je bij de dierenarts bent geweest. Beterschap met je hondje ;-)
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in GEEN sneeuw laten eten!!!
Nou ja of het TE veel is geweest en al dan niet met bacteriën, het blijft een feit dat sneeuw eten niet gezond is. En dan heb ik het niet over een likje of 1 hapje. Gras eten doen honden ook wel eens (bij buikpijn) meestal spugen ze dan 1x en is het over. (dus met bacteriën heeft het denk ik nu niets te maken) Het gaat bij sneeuw vooral om de kou. Te veel koude sneeuw of ijs vraagt om een reactie. (zelfs wij mensen kunnen niet zoveel ijs in 1x naar binnen werken dan krijgen ook wij last van onze maag) Dat van die maagtorsie komt niet van mij maar van een dierenkliniek, dus ja die zullen het denk ik wel weten. ;-)
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in GEEN sneeuw laten eten!!!
Hoi Judith wat sneu zeg voor je hondje. Zo ging het idd ook met Jindi. Zij knapte wel heel snel op (binnen een uur) van het prikje. Hopelijk is het vannacht allemaal goed gegaan. En Lobbeke, strooizout is ook een heel vervelend goedje. En ja probeer maar eens te voorkomen dat ze aan hun pootjes likken he? Jij ook beterschap met je hondje hopelijk knapt ook zij snel weer op. Zo zie je maar weer een gewaarschuwt mens telt voor twee!!! d(^_^)b Hopelijk kunnen we met onze verhalen andere hondjes dit besparen.
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in GEEN sneeuw laten eten!!!
Dank je wel Willemijn, Ik was ook al opzoek geweest naar berichten over hoe gevaarlijk/slecht sneeuw eten kan zijn. Ik had geen idee. Mijn vorige hond at geen sneeuw dus had ik dit probleem ook nooit. Jindi is natuurlijk een hele nieuwsgierige pup en als ik het had geweten dan had ik haar niet alleen in de tuin gelaten met sneeuw. Daarom heb ik dit Topic geopend over hoe slecht het is als een hond sneeuw eet. Hopelijk lezen genoeg mensen dit of geven het door aan anderen zodat hun hond dit niet hoeft door te maken.
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in GEEN sneeuw laten eten!!!
Hoi Annemiek, Fijn dat je nu weet wat Kyra heeft en dat ze er wat voor gekregen heeft. Hopelijk gaat Kyra net zo snel vooruit door het prikje als Jindi. Dat er wat zou heersen is mij niets van bekent. Groetjes, Tanja
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in GEEN sneeuw laten eten!!!
Ja Jindi heeft alle entingen gehad. Gras kan de oorzaak niet zijn want het moet in de tuin zijn gebeurd en ik heb geen gras. Met wandelen let ik altijd op of ze niet iets raars eet, maar de avond ervoor was ze nog even lkkr in de tuin aan het rennen en spelen en heeft toen ws sneeuw gegeten. Ik heb me er even in verdiept en lees nu dat té veel eten van sneeuw zelfs kan lijden tot een maagtorsie. (vooral bij grotere honden) Dit stukje hier onder heb ik gekopieërd van Dierenkliniek Dukenburg. Wintertijd: Sommige honden vinden het leuk om sneeuw te eten. Dit heeft vaak braken tot gevolg of maag en buikkrampen. Vooral bij grotere honden neemt de kans op een maagtorsie t.g.v. het eten van sneeuw toe. Probeer dus te voorkomen dat uw hond te veel sneeuw binnen krijgt.
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in GEEN sneeuw laten eten!!!
Of het nu echt alleen DÉ sneeuw is geweest of een mengeling van sneeuw met urine of poep of misschien iets anders weet ik ook niet maar ze knapte na de prik tegen misselijkheid direct weer op. Gelukkig maar want ik was na de ervaring met mijn vorige hond die ook van het ene moment op het andere doodziek werdt en het niet heeft gered, toch wel in paniek. (zij had een stille baarmoederontsteking) De dierenarts zei tegen mij dat pups en ook volwassen honden soms erg ziek kunnen worden van sneeuw eten. (dus vandaar dat ik dit even wilde delen) @Annemiek, heel veel sterkte met je kleine Kyra. Het is zo zielig als een hond(je) ziek is en ze niet kunnen zeggen wat er scheelt. Jindi heeft nergens meer last van maar ik let wel op dat ze geen sneeuw meer eet. Tja, zij heeft daar blijkbaar wel last van, maar goed de ene hond is de andere niet. ;-) Er staat zelfs iets over sneeuw eten in de Encyclopedie van Hondenpage. http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_307-IIJspret-en-gevaren.php
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in GEEN sneeuw laten eten!!!
Hallo allemaal, Ik heb een pup van 8 1/2 mnd. Het gaat prima met haar, tot gisterochtend. Het begon met overgeven, daarna wou ze haar eten niet. Nou ja dacht ik, komt straks misschien wel. Maar gaande weg de dag werd het alleen maar erger. Spugen, spugen en spugen zelfs het kleinste slokje water kwam er weer uit. Ik kon ook zien dat ze last had van dr buik/maag. Ze kon er bijna niet op liggen. Dierenarts gebeld en aan het eind van de middag konden we komen. Wat bleek nou het geval, ze heeft waarschijnlijk sneeuw gegeten. Daarvan gaan ze erg spugen en ook haar maagwand was daardoor geirriteerd. Ze heeft een prik tegen de misselijkheid gehad en een kuurtje van 3 dagen tegen de geirriteerde maagwand. Ze knapte van het prikje zienderogen op en at zelfs 's avonds alweer wat eten. Nu gaat het weer prima met haar maar het kuurtje maak ik wel af. Let dus op uw pup/hond met sneeuw!!! Spelen is super leuk in de sneeuw maar het eten ervan is dus niet goed voor ze. Groetjes Tanja en een pootje van Jindi.
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Zindelijkheid wil niet goed op gang komen..
Jindi is nu 8 maanden en was rond 11 weken nachts helemaal zindelijk. Met 6 maanden was ze ook overdag zindelijk alleen plast ze nog weleens blijdschaps-plasjes als er iemand op visite komt. Iedere hond is anders en bij de een zal het sneller gaan dan bij de ander. Dus heb geduld het komt echt wel goed. ;-)
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Puppy mee naar bed of in de bench?.. Meningen..
Jindi heeft de eerste twee weken in haar vervoersbox/transportbox 's nachts op mijn bed gestaan. Zo hield ik het bed droog en hoorde haar piepen als ze een plas moest doen. Na twee weken mocht ze (omdat ze helemaal aan mij en de omgeving was gewend)bij mij in bed, vanaf die tijd sliep ze 's nachts door. Sinds die tijd gaat ze dus iedere avond gezellig mee naar boven en ligt heerlijk bij mij in bed. Mja, ieder zo zijn eigen voorkeur. ;-)
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in nog zoveel verdriet
Hallo, ik kan alleen maar zeggen dat ik diepe respect heb voor u. Dat u zo veel verdriet heeft om het verlies van uw maatje, uw soulmate kan ik me heel goed voorstellen. U had zo'n bijzondere band met Karel dat hij uw ongemakken aanvoelde. Hij wist dan ook altijd de scherpe randjes van uw pijn weg te halen door zijn aanwezigheid. Ik weet zeker door die sterke band die u met hem had dat Karel op de één of andere manier toch bij u zal blijven. Misschien voelt u zijn aanwezigheid soms of denkt hem te horen. Ik geloof echt dat onze overleden lieve viervoeters zo af en toe op bezoek komen, misschien in onze dromen of door dingen die niet te verklaren zijn. Voor hun is het loslaten net zo moeilijk als voor ons. Misschien vind u het allemaal wat zweverig wat ik nu schrijf maar toch geloof ik daar sterk in. Dieren zijn heel spiritueel en zullen daardoor zelfs na hun dood bij hun geliefde baasjes in de buurt blijven. Ik wil u heel veel sterkte wensen en uit ervaring spreek ik als ik zeg dat de pijn en het gemis nooit weg zullen gaan maar de scherpe randjes verwijnen langzaam en het verdriet maakt plaats voor mooie herinneringen die u had met Karel. Schaamte hoeft u niet te voelen als u hier uw verhaal schrijft, ik heb juist veel respect voor mensen die zo mooi en vol liefde over hun maatje kunnen schrijven. Hier bergijpen we uw verlies en hopen dat we het door onze reacties dragelijker kunnen maken. Nogmaals heel veel sterkte!!! Groetjes, Tanja
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Op welke leeftijd geeft je je kind de veratwoordelijkheid voor de hond te zorgen?
Mijn eigen kinderen en nu mijn kleindochter (van 2) heb ik altijd zoveel mogelijk bij de verzorging van de hond(en) betrokken. Al op jonge leeftijd mogen ze hun eten geven, borstelen of meehelpen met wassen. (de honden zijn dan ook nog pups) (Jack Russels) Zo wennen ze aan elkaar en wordt het niet meer dan normaal voor de hond dat ook het 'kleine' baasje vertrouwd is. Maaaar ik ben er wel altijd bij. Alleen de hond uitlaten dat mochten ze bij mij toen ze zelfstandig en verantwoordelijk genoeg waren. (dat verschilt per kind) Maar meestal rond een jaar of 10. Nooit problemen gehad tussen de honden en mijn kinderen. (ze konden heel veel doen bij de hond(en) maar wisten ook waar de grens lag) Dus niet aan de oren trekken, ogen prikken of dat soort dingen. Behandelen met gevoel en respect. ;-)
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Hondenstrand(en)?
Ja Bussloo, heerlijk groot, water, zand, gras alles wat een hond nodig heeft om zich lkkr te vermaken. Ging er altijd heen met mijn vorige hond en de hond van mijn zus. Jindi is nog wat jong en nu is het te koud voor haar maar volgend jaar gaat ook zij zeker mee naar Bussloo. http://www.hondenpage.com/foto/foto/178462.jpg
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Hond mee op de fiets
Even foto's gemaakt van Jindi achterop de fiets. Ze vindt het heerlijk, als ik dr box pak dan begint ze al te springen van blijdschap. http://www.hondenpage.com/foto/foto/178284.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/178285.jpg Groetjes Tanja, en een pootje van Jindi
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Oren wassen van het vrouwtje
Ook Jindi likt mijn oren. En als ik daar dan genoeg van heb (want ja het kriebelt nogal)dan pakt ze mijn hand (onder mijn duim) helemaal in dr bekkie en gaat daar dan op sabbelen. Zoooo lief. Ik denk idd dat ze dat uit genegenheid doen.
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Huilen met de ambulance.
Ja ook Jindi loeit maar dan van een speeltje van mijn kleindochter. Daar zit een muziekje/piepje in en dan gaat dr kleine koppie omhoog en komt er een rollende oeoeoeoe uit dat bekkie. Moet er soms ook wel om lachen maar heb ook het gevoel dat die tonen te hard of te hoog voor haar zijn waardoor ze misschien pijn aan dr oortjes heeft ofzo??? Iemand enig idee of dat zo is?
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Hond mee op de fiets
Mijn vorige hond is 9 jaar lang mee op de fiets gegaan en nu ook onze nieuwe pup die nu 5 maanden is. In het begin heb ik ook lopen priegelen met mandjes maar ook ik heb geen rijbewijs en als het dan regende werd de hond kletsnat. Tot een fietsenmaker met het idee kwam om de vervoersbox mee op de fiets te nemen met een spin. Super goede tip!!! (kan zowel voor als achterop) Hond zit droog in weer en wind en kan toch naar buiten kijken. Ook is ze beschermd tegen de hete zon in de zomer. 's Winters krijgt ze een jasje aan en/of een dekentje in de box. Echt super handig, ze kan er niet zomaar uitspringen en de hond voelt zich veilig omdat ze zo lkkr geborgen zit. Misschien ook een idee voor jullie. ;-) http://www.hondenpage.com/foto/foto/177738.jpg
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Ook eens aan je zelf denken???
Hier ook alles over voor mijn hondenbeestje Jindi. Maar ik moet Margje wel gelijk geven. Toen mijn vorige hond was overleden knapte er iets in mij. Ze was mijn alles, en ging bijna overal mee naar toe. Ook ik ging nooit op vakantie. En zelfs verjaardags-bezoekjes hield ik zo kort mogelijk om maar weer gauw naar haar toe te gaan. Ze was mijn meisje en ik gaf haar alle aandacht en liefde die ze nodig had en dan nog meer. Maar toen ze kwam te overlijden na 9 jaar viel ik in een diep gat. Hoe moest ik nu verder zonder haar. Mijn leven stond stil, net of ik ook niet meer bestond. Ik leefde op de automatische piloot. Ik kon maar niet stoppen met huilen en alles in huis herinnerde mij aan haar. Nu hebben we een nieuwe hond, ze is nu vijf maanden. Niets kan mijn vorige hond vervangen maar om weer te zorgen en liefde te geven aan een hulpeloos pupje hielp mij er wel enigzins overheen. Toch voelde het in het begin anders dan bij mijn eerste hond. Net of ik onbewust een beetje afstand hield. Nu we een paar maanden verder zijn kan ik me een leven zonder Jindi niet meer voorstellen. Kids en hond komen nog steeds op de eerste plaats maar ik heb wel geleerd dat ik ook aan mezelf moet denken. Ik ga uiteten, of naar de film ofzo of een dagje met vriendinnen opstap. De pup gaat dan naar mijn moeder en ik heb dan echt even ik-tijd. Dus het is helemaal niet erg dat je hond op de eerste plaats komt maar zorg er wel voor dat je buiten je hond ook genoeg andere dingen hebt waar je je op kunt richten.
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Verplicht de hond te chippen
Hahaha klinkt wel leuk brokfok. :-D Maar laten we hopen dat dit idd helpt en er zo een einde komt aan de broodfokkers. Maar ik ben bang dat ze ook hier wel weer iets op vinden om zo door te kunnen gaan met hun vreselijke praktijken. :'(
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in hier komt binnenkort een jack russel pup!
Wat een herkenbaar verhaal zeg. Jindi piepte ook de boel bij elkaar als we haar in dr bench deden. Ik heb haar 's nachts ook mee genomen naar mijn slaapkamer en als ze piepte mijn vinger door de tralies gedaan. Dat werkte ook, tot ze drie weken verder was. Toen pikte ze het niet meer, efin onze vorige hond mocht ook bij mij op bed slapen dus ook maar met Jindi geprobeerd en ja hoor madam slaapt nu net zolang door tot ik opsta. (heerlijk geen gebroken nachten meer) In het begin gaf ik haar van die zachte kauwstaafjes, maar die had ze zo snel op dat ik over ben gegaan op dunne botjes/staafjes. Er is genoeg variatie te vinden in de dierenwinkel. Idd zoals Bianca al zegt blijf het in de gaten houden want het laatste stukje moet je echt weggooien anders kan ze er in stikken. Verder was Jindi gek op lege melkkannen of lege plastic flessen. (dat vond ze leuker dan haar speelgoed) Daar rende ze mee door het huis of door de tuin. Het is voor jullie gewoon even uitvissen wat Pepper allemaal leuk vind en vergeet niet dat het voor haar ook allemaal nieuw is. Na een paar dagen zal ze helemaal gewend zijn aan haar nieuwe gezin en daar dan ook steeds beter tussen passen. Pups hebben (mits je dezelfde woorden gebruikt) heel snel door dat iets niet mag. Door als maar nee of foei te roepen of zoals jullie doen 'laag' heeft ze snel door wat er van haar wordt verwacht. Zindelijk worden is een ander verhaal. Dat kan bij de ene pup sneller gaan dan bij de andere. (net als bij kinderen) Maar zo te horen heeft ze het al aardig door dat ze het op de krant moet doen. Knap hoor. Mja, ongelukjes zullen ook nog wel gebeuren.. Heel veel speel/knuffel plezier met Pepper en ik kan niet wachten op de foto's. Liefs, Tanja en Jindi
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in hier komt binnenkort een jack russel pup!
Ennn... hoe is de eerste dag en nacht gegaan? Zijn jullie al een beetje gewend aan de nieuwe pup? Ik kan niet wachten tot je er weer wat nieuwe foto's opzet. Heel veel knuffel plezier!!! Liefs, Tanja en een pootje van Jindi ;-)
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in honde jasje bij wibra 3.00 euro vaaf morgen!!
Jindi haar jasje is ruglengte maat 30.5cm (dat was ook de enigste maat die er was) Er hoort idd royal dog op te staan maar de letter y is dus een u. (daarom zullen ze misschien wel 3 euro kosten) Maar ach Jindi kan (nog) niet lezen dus vindt ze vast niet erg. hahaha Ooooow die roze is ook schattig zeg. :-D Mja die waren hier dus uitverkocht. :'(
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in honde jasje bij wibra 3.00 euro vaaf morgen!!
Helaas wel een zwart jasje maar Jindi zit straks lkkr droog. ;-) En ik dacht dat hij te groot was maar dat valt reuze mee. http://www.hondenpage.com/foto/foto/173885.jpg
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in honde jasje bij wibra 3.00 euro vaaf morgen!!
En of ze snel uit de winkel vliegen zeg. Ben vanmiddag naar de Wibra gegaan en toen hadden ze alleen nog maar het kleinste maatje (gelukkig heeft Jindi die ook nodig) en alleen nog maar zwarte met een zilver bot erop. Die heb ik toch maar genomen. Hij is nog iets aan de grote kant maar als het over een tijdje echt herfstweer wordt dan past ze hem vast helemaal. ;-) Nogmaals bedankt voor de tip.
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in honde jasje bij wibra 3.00 euro vaaf morgen!!
O jaaaa ik heb het gezien. Ik ga zeker even kijken vandaag. Ook leuke bandana's met leuke teksten voor maar 1 euro. Bedankt voor de tip!!! ;-)
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Ik zoek pup, klein, komt op schoot liggen, is wel actief. weet iemand welk ras?
Tja, ik zou zeggen een Jack Russel. Wij hebben nu voor de tweede keer een Jack teefje. (nadat de eerste was overleden toch weer een Jack gekozen maar dan een andere kleur) De eerste Jack hing altijd lekker tegen mij aan. Ook de pup zit graag op schoot of dicht tegen mij aan. Zijn super lief voor kinderen en andere honden. Mja... ook hier geldt, het is natuurlijk geen broek die als het je niet bevalt je hem maar weer terug brengt. Je kunt natuurlijk van te voren niet weten of ook jou pupje aanhankelijk is. Ook al zijn beide ouders super knuffelig dan nog kan jou hondje een eenling zijn. Misschien is het een idee om een herplaatser of een asiel hondje te nemen. Het asiel weet wel of het hondje een knuffel is of juist het tegenover gestelde. Pluspunt hiervan is ook dat ze meestal al gewendt zijn om langere tijd alleen te zijn.
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Waar wordt jouw hond wel eens voor aangezien?
Toen we Jindi net hadden dacht iedereen dat het een kruising Rottweiler, chihuahua was. (???) Maar ze is toch echt een black and tan Jack Russel. http://www.hondenpage.com/foto/foto/159967.jpg
honden page profiel Tanja, Jindi en Joysa † Tanja, Jindi en Joysa † schreef in Advies gevraagd
Het ergste van alles is dat de topic schrijfster ons advies vraagt en vervolgens niet meer reageerd. Ik denk dat er een heleboel graag willen weten hoe het nu met het pupje is afgelopen. Wat heb je er nu mee gedaan of ga je er mee doen??? Ik hoop echt dat je in het belang van de pup handelt. Tuurlijk komen sommige opmerkingen van mensen hier hard aan maar ze hebben ook allemaal een advies voor je. (doe daar alsjeblieft wat mee) Je hebt een fout begaan, en het pupje is daar nu de dupe van dus hoop ik maar dat je hem laat behandelen of naar iemand kan brengen die wel iets voor het diertje wil betekenen
 

Vrienden van Céline & Woofy'tje*

honden foto van Tanja, Jindi en Joysa †

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^