HondenPage baasje stacey

Over stacey

honden foto van stacey goedendag ik zal mij even voorstellen ik ben Stacey en ik heb sinds een week een chihauhau pup!

Al bijna drie jaar lang wilde ik een chihauhau pup. Maar mijn moeder en vader waren het er niet mee eens. Begrijpelijk want eigenlijk was ik nog te jong voor een eigenhond.

Bij ons thuis hebben wij altijd een Franse Bulldog gehad. Vanaf mijn geboorte tot nu heb ik nog nooit een andere hond in ons huis gezien. Tot januari dit jaar hadden wij twee mannetjes maar helaas is in januari een van mijn vriendjes genaamd Alie(naar de bokser mohammed alie vernoemd) overleden. Hier hadden wij allemaal erg veel vedriet van. Maar mijn andere hond genaamd Fred miste hem ook vreselijk. Hij heeft zeker drie weken weinig tot niks gegeten, en wij namen hem overal mee naartoe omdat hij zich zo alleen voelde!
Na een tijdje ging het veel beter met hem hij knapte helemaal op en was erg gewent aan alle aandacht.

Waardoor mijn moeder toch wel weer ging nadenken om een tweede hondje erbij te nemen.
Ik ben bijna jarig en mijn moeder vroeg mij wat ik wou hebben waarop ik antwoorde een chihauhau(zoals ik de laatste drie jaar al vraag). Ik had het antwoord nee in gedachte maar mijn moeder zei tot mijn verbazing nou Stac ga jij maar is rondkijken.

Ik heb via internet gezocht, via de ncc, via de raad van beheer. En uiteindelijk kwamen wij terecht bij een particulier in Utrecht! Wij waren al bij andere fokkers geweest maar hier waren zoveel honden dat wij niet meer wisten wie wie was. En één fokker had ook een heel vies huisje(hoeft natuurlijk niets te zeggen maar het zit dan toch niet lekker).

vorige week dinsdag gingen wij kijken bij de meneer die het hondje had! hij had een nestje van twee pups gehad (een eenmalig nestje en ik was in een klap verliefd op de pup. Ze rook heerlijk schoon en was super lief. Ook de moeder van de pup was een heel leuk en actief meisie. En de keus was al snel gemaakt! Wij mochten haar gelijk meenemen naar huis(zij was al 10 weken oud).

Dus sinds dinsdag heb ik mijn nieuwe vriendin bij ons thuis. Het is een vrouwtje en ze is echt een bijdehand. Ze heet Nelly en ze kan het goed vinden met onze bull al was het voor hem wel even wennen zo een kleintje in huis.
Ik ben erg blij met der! En ik denk ook wel dat wij goede vriendinnen worden(we zijn nu al heel goed op weg!). We maken elke dag een lekkere wandeling met onze fred en soms gaan wij naar het bos. Ze is erg relax, lief en speels en wilt het liefst de hele dag bij me in de buurt zijn. is het niet op schoot ligt ze wel op me voet. ben echt zo blij met haar. En fredje is een stuk levendiger door haar. hij knabbelt weer aan ze botten en zoekt aandacht bij haar.(zij ook bij hem)

Xxx Fredje, Nelly en Stacey

Krabbels aan stacey

honden page profiel .. schreef om 07 augustus om 21:46
Haay stacey, Mag ik vragen aan jou bij wie jij hem in utrecht heb gekocht, ik heb ons chihuahua toevallig 4 weken geleden gekocht bij iemand in utrecht, ze had een nestje en vertelde dat ze al eerder nestjes had van dezelfde moeders, mijn chihuahua lijkt erg veel op de jouwe, zie mijn fototjes, is het van jou ook een teacupje? genaamd mini chihuahua
honden page profiel staceystacey schreef om 20 juni om 13:22
Goedendag! weet iemand misschien een puppy curses voor mij en mijn chihauhau? ik wil haar goed opvoeden! zodat zij zo lief en leuk blijft zoals zij nu is

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

stacey heeft 26 ontvangen.

Berichten en online status
stacey was voor het laatst online 5 jaar, 7 maanden, 2 weken, 4 dagen, 8 uur, 11 minuten, 4 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^