HondenPage baasje clan

Over clan

Ik ben op zoek naar een kleine opgezette hond, liefst een yorkshire terrier, maar een andere kleine hond is ook goed.
Dit met reden voor een nieuwe TV-reeks waarin de opgezette kleine hond veel voorkomt. We hebben het dier nodig vanaf augustus t.e.m. eind januari. Iemand een idee? of een hond die hij/zij in bruikleen wilt stellen? Een namaak model (niet slecht bedoeld) is ook goed.

Krabbels aan clan

honden page profiel clanclan schreef om 11 juni om 22:36
Ok omdat jullie blijven vragen om meer info over me te weten te komen. En ik niet goed weet waar ik dit het beste zet, schrijf ik het hier. Ik durf niet te schrijven waar ik woon, aangezien ik dan schrik heb dat jullie me in een komen slaan, aangezien ik al veel erge berichten heb ontvangen. Wel kan ik deze informatie doorgeven. Ik ben een meisje van 23 jaar, ik heb film gestudeerd, en ben sinds vorig jaar afgestudeerd aan een filmschool in Brussel. Ik ben ook van Belgiƫ, maar mijn papa is van Nederland. Ik ben momenteel mee aan het werken voor een nieuwe Tv-reeks. In het weekend werk ik 1 dag nog in een schoenen winkel. Ik heb zelf geen hond verloren, maar vroeger heb ik wel een eekhoorn gehad, deze is ondertussen al enkele jaren geleden gestorven toen ik niet thuis was maar er wel een verzorger bij was. Ik heb dus geen echt afscheid kunnen nemen van mijn eekhoorn, maar elke keer ik een eekhoorn zie (op tv of in het bos, of eender waar) dan mis ik Pluisje weer (dat was de naam van mijn eekhoorn, geen scheldwoord, dus beschuldig me hier niet van dat dit grof is) De reden waarom ik een eekhoorn had, is niet omdat ik een verwend nest ben dat alles krijgt wat ze wil, zoals veel mensen die een eekhoorn als huisdier hebben. Maar Pluisje was voor hij bij ons was een wilde eekhoorn. Hij is op een gegeven moment aangereden geweest door een autobestuurder die is doorgereden. Mijn papa heeft hem gevonden en is er samen met mij mee naar de dierenarts gereden. Normaal gezien wilden we Pluisje verzorgen en wanneer hij terug beter was terug de vrije natuur in laten gaan. Maar toen zei de dierenarts dat Pluisje dan geen maand zou overleven. Omdat hij continue verzorgt en gevoederd moest worden. En vandaar dat we dus een eekhoorn als huisdier hebben gehad. Meer info durf ik niet te geven omwille van bepaalde berichten van jullie en de schrik van aangevallen te worden in het echt.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

clan heeft 1 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van clan zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
clan was voor het laatst online 12 jaar, 1 weken, 1 dagen, 10 uur, 45 minuten, 37 seconden geleden

Honden Foto's

clan heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^