HondenPage baasje Diesel

Over Diesel

honden foto van Diesel Diesel is onze gekke, lieve Boston Terriƫr maar kan ook weleens flink ondeugend zijn!

Met heel wat energie en oefenen is ze nu hartstikke lief, gehoorzaam en waaks. Ze doet zich voor als een stoere meid maar als het erop aankomt is ze een kleine bangerik. Daarnaast houd ze ervan om nog eens lekker eigenwijs te doen en haar baasjes te testen.

Een klein clowntje!

Krabbels aan Diesel

honden page profiel anais ~ filou&kajouanais ~ filou&kajou schreef om 03 juni om 22:12
graaggedaan! en dankjewel!! =D hihi.. ik vind de foto's ook super mooi.. als zeg ik het zelf.. het was wel eem moeilijke keuze om de kijken welke ik wilde bestellen, we krijgen er waarschijnlijk een op kanvas in zwart wit!! liefs mijn en de doggies!
honden page profiel Ramona & Sanko & LailaRamona & Sanko & Laila schreef om 02 juni om 12:44
Hoi, welkom op hp!! Wat een scheetje heb je daar zeg. Ik vind dat ze altijd zo lekker onschuldig kunnen kijken. Moest ook wel heel erg lachen om die foto waar hij in zo'n rare positie ligt te slapen met zijn koppie op het bureau, haha! Wat goed van jullie dat het nu zo'n fijn hondje is. Veel plezier nog hier op de site en met jullie hondje! Groetjes Ramona en een poot van Sanko en Laila! :)
honden page profiel anais ~ filou&kajouanais ~ filou&kajou schreef om 02 juni om 12:22
heey welkom op HP!! mooi hondje! je hebt ook leuke foto's! groetjes!
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef om 02 juni om 12:20
Hoi, ik kwam je topic over Diesel tegen en ben meteen gaan kijken of je meer foto's had geplaatst. Wat een scheet is je hondje. Ik heb niet echt verstand van bulldogjes, maar ik zou er ook niet vreemd van opkijken of Diesel een mix is met Boston Terrier. Heb toevallig laatst nog een foto van zo'n hondje gezien en zie wel wat gelijkenis. Maar leuk dat jullie zo goed getraind hebben en dat het nu zo'n leuke hond voor jullie is. Ik wens jullie heel veel en lang plezier met Diesel. Geef haar maar een knuffel. (ik heb een zwak voor platneusjes) Groetjes, Willy en Brando
honden page profiel Miora,pebbles en quizMiora,pebbles en quiz schreef om 02 juni om 12:19
hallo! welkom op hp, altijd leuk om hier franse/bostonnetjes te zien verschijnen! ^^ geweldige foto's heb je van je mooierd hoor! :)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Diesel heeft 80 ontvangen.

Berichten en online status
Diesel was voor het laatst online 8 jaar, 3 maanden, 2 weken, 1 dagen, 23 uur, 33 minuten, 7 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^