HondenPage baasje Rob, Sas, Goof en Kira

Over Rob, Sas, Goof en Kira

honden foto van Rob, Sas, Goof en Kira We zijn jaren geleden begonnen met een Dog uit de doggenopvang te halen, Angie was haar naam maar helaas hebben we niet lang van haar kunnen genieten.

Ze is overleden na een mislukte operatie. Op advies van de opvang (anders hadden we eerst een maand naar een lege mand zitten kijken) zijn we de dag na haar overlijden bij hun langs gegaan en zijn naar huis gegaan met onze tweede Dog Kay.
Kay was al 6 dus we wisten dat we niet veel jaren hadden samen hadden, daarom wilde ook niemand hem meer adopteren.

Twee jaar later brak hij in de sneeuw zijn achterpoot en ondanks alle zorg moesten we hem na 6 weken toch laten inslapen, hij was op maar had met ons gelukkig nog een hele mooie tijd gehad.

Hierna kwam onze derde Dog Dudley, een dominante reu soms tot het agressieve af.
Na 3 keer in het ziekenhuis te zijn behandeld hebben we hem laten castreren waarna hij de liefste en trouwste hond ter wereld werd, onvoorstelbaar wat het gemis van testosteron doet (zouden ze met onze voetbalhooligans moeten doen).

Dudley kreeg het na een paar jaar aan zijn hart en met de juiste medicijnen hebben we nog 2 jaar van hem mogen genieten, echt genieten hij was tot aan zijn dood een kleine baby in een groot reuzen lijf.

Nadat hij is overleden hebben we besloten om geen Dog meer te nemen, al blijft het ons ras en als we ooit de staatsloterij winnen...

We waren het na een maand wel zat zonder hond en omdat we toch weer een opvanghond wilde kwamen na wat surfen uit bij onze nieuwste aanwinst all the way from Spain: Goof.
Wederom een hond met wat problemen maar inmiddels waren we wel wat gewend.

Na een jaar vonden we het tijd voor een speelkameraadje en dit is Kira geworden van de zelfde opvang Olé.

Dus om een lang verhaal kort te maken, de honden die op ons pad komen hebben allemaal een slechte start gehad maar proberen wij bij ons een goed en waardig hondenleven te geven.

Voor meer foto's van onze honden: www.robsmit.nl

Krabbels aan Rob, Sas, Goof en Kira

honden page profiel Rob, Sas, Goof en KiraRob, Sas, Goof en Kira schreef om 07 april om 22:45
Bedankt Thera, ik heb je een PB gestuurd.
honden page profiel Thera & BartjeThera & Bartje schreef om 07 april om 22:12
Wat een ontzettend mooie honden! Lang leve de spanjaarden! :) Via welke stichting hebben jullie die schatten geadopteerd? Groetjes Thera & Bartje (mijn kleine spanjaard)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Rob, Sas, Goof en Kira heeft 156 ontvangen.

Berichten en online status
Rob, Sas, Goof en Kira was voor het laatst online 8 jaar, 2 maanden, 2 weken, 11 uur, 19 minuten, 44 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^