HondenPage baasje karin en yuki en nami

Wat schreven de vrienden van karin en yuki en nami op het forum

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Schuldgevoelens euthanasie
Het is een dappere keuzen en een Duitse Dog, heeft met 8,5jaar een mooie en waardige leeftijd bereikt. Hier wordt vanmiddag de Bullmastiff van mijn zus ingeslapen op net géén 9 jarige leeftijd, hij heeft acute hartfalen. Hij kan op medicatie misschien nog een korte tijd meegaan, maar voor wie doe je het dan? De kans dat hij een hartaanval krijgt zo groot...en dat willen ze hem niet aandoen.    Mijn zus heeft het er zwaar mee en heeft ook continue 'Ben ik niet te vroeg', 'Wat als'. Echter zei de dierenarts zelf ook al, als hij een hartaanval krijgt waar jullie bij zijn + de kids, is dat echt géén fraai gezicht + je krijgt een 70kg zware hond ook niet zomaar even van de grond. Hij is ook continue benauwd en slaapt ontzettend veel, dus hij lijdt ergens dan gewoon.    Maar dit is altijd, zeker omdat honden niet zelf kunnen aangeven 'het is genoeg zo'. Mooiste is als ze zelf inslapen, maar dat gebeurt zelden. 
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Oudjes klets topic
" Hoe bedoel je dat precies? "Kijken in hoeverre hij artrose heeft" en " gericht supplementen geven"? Vind je dat niet zonde van het geld en de stress? Je weet dat hij artrose heeft, supplementen geef je voor artrose in het algemeen. Wat denk je anders te gaan doen als je ziet dat de artrose is toegenomen? (Wat eigenlijk wel vaststaat als ik je verhaal leest).  Ik had met de fysio van mijn tweede oude mannen afgesproken dat foto's maken ed geen zin heeft, want je weet het en dan? Doe je precies hetzelfde.  Ik wil je alleen behoeden voor onnodige financiële uitgaven.  " Chantal Nou kijken in de zin van in welke gewrichten hij het allemaal heeft. In zijn onderrug is het vastgesteld maar in zijn schouders weten we het niet (kan net dat hij daar continue een peesontsteking/irritatie heeft). Hij mag bijv. nu alleen nog maar een brede, zachte halsband om. Zijn Y-tuig kan hij momenteel niet verdragen, omdat dit net bovenop zijn schouders druk. Hij geeft ook dan ook echt ongemak aan als ik hem bijv. een beetje meetrek, terwijl hij het met zijn leren, bredere halsband niks aangeeft.    Ik vind het géén punt om een x-foto te maken vanwege de kosten, liever tot op de bodem uitgezocht.  
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Oudjes klets topic
Ik heb inmiddels ook een oudje dus ik kan wel meedoen met dit topic. Maylo wordt komende oktober 12 jaar en ja dit is nu toch soms wel echt te merken en te zien. Inmiddels zijn we gestopt met de agility, omdat het niet meer ging. Hij had er zo n lol nog in maar elke keer naar de agility stond hij met moeite op uit zijn mand, totdat hij in december ook weer een ontsteking kreeg in zijn schouder. Toen hebben we besloten het is goed zo en we stoppen ermee.    Helaas blijft hij nog steeds veel last houden van zijn gewrichten en na een inspanning (Rennen en gek doen), staat hij moeilijk op uit zijn mand. In april heeft hij weer een controle bij de fysiotherapeut en we gaan dan ook x-foto's maken, kijken in hoeverre hij artrose heeft. Dat hij artrose heeft is wel al zeker, maar dan kunnen we hem ook gericht supplementen gaan geven.    Zijn zicht is ook niet meer opperbest en hij krijgt ook al beginnende staar, toch doet hij verder nog alles mee. Hij wandelt graag, gisteren heeft hij nog meegewandeld met de rest van de Parson bende (Vriendin van me heeft er ook 2) en dan zie je wel dat hij het op zijn eigen tempo doet en zich niet met het spelen enz. bemoeid. Het wordt dus een opaatje of hoe wij hem noemen 'Oldtimer'.    Helaas heeft onze ander oudje in de familie, Ed de Bullmastiff van mijn zus het niet zo goed. Hij is zondag door zijn poten gezakt en helaas wees vandaag uit bij een echo dat hij een flinke hartruis heeft en zijn hart ook overslaat. Ze kunnen in Eersel nog uitgebreider onderzoek doen, maar mijn zus is bang dat hij de autorit niet eens meer overleefd, door de stress. Ook de echo van vandaag bij de dierenarts gaf hem zoveel stress, dat de dierenarts zelfs bang was dat hij het daar ter plekke begaf.    Hij is nu weer thuis, maar ik lees eruit dat het niet meer weken gaat duren bij hem helaas.   
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 2de chihuahua nieuwe bench of mandje
2 honden is vaak een verandering waar je zelf ook even aan moet wennen.   1 drinkbak is voldoende, maar het voeren moet wel weer apart van elkaar. 2 voerbakjes, en minimaal 2 meter uit elkaar. Ze mogen ook niet even bij elkaar kijken of pikken tijdens het eten. Voor het slapen, zou ik de pup zeker niet meteen bij je 1 jarige hond laten. Ik zou ook bij de honden slapen, lekker op de bank oid. De pup moet er in de nacht namelijk wel 2-3 keer uit om te plassen.   Wat wij altijd doen met de pup, is een ren/afscheiding van de andere honden. Zo kan de pup rust pakken wanneer deze ook echt moe is, en kunnen de andere honden rustig wennen aan de pup in huis. Alle interactie tussen elkaar, gebeurt onder toezicht van ons. De pup mag niet omver gelopen worden, er mag niet op gesprongen worden, etc. Ik vraag echt veel van mijn volwassen honden hierin.   Samen in de bench vind ik een no-go. De bench is de veilige plek van jouw hond, door er een pup aan toe te voegen, verstoor je dat compleet. Daarnaast is jouw pup nog niet gewend aan de bench, en kan die dus ook stress opbouwen. Wanneer de pup naast je jongvolwassen hond zit te gillen, raakt jouw hond geïrriteerd en kan die dus ook gaan snauwen.   Ik zou beginnen met samen wandelen op neutraal terrein, en dan samen naar binnen. Pup in de ren, en jouw hond in de tuin oid. Kunnen ze even rust nemen, en dan weer in 1 ruimte (met afscheiding). Dagelijks samen wandelen of samen in de tuin, maar in huis moet het vaak rustiger aan.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
" Hahaha, weer een oplichter ontmaskerd.    Maar welke kruising hond zou je jezelf willen omschrijven?  Ik denk zelf een kruising bouvier / Maltezer leeuwtje / bloedhond   Welke jij?    " gabber Ik zou denk ik een Golden Retriever x Franse Bulldog x Saarloos zijn ofzo. Lekker in de knoop met mezelf, maar zeker een people pleaser wanneer ik contact móet hebben En liever lui dan moe!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Gelukkig zijn er ook twee laboratoria die wel goed uit de test kwamen Ik zou het voor de grap zelf ook wel willen doen, maar kost best wat geld om gewoon ''zomaar'' te doen.
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Verlatingsangst
Ik denk dat je echt wel op de goede weg bent met der en als zij de bench vertrouwd vind, dan vind ze dat vertrouwd en zou ik haar gewoon in de bench zetten en de bench zo n comfortabel mogelijk plekje maken.     Ik heb géén honden met verlatingsangsten, ik heb er nu twee en Fudge (de jongste) heeft wel langer geduurd voordat ze uit de bench, in de woonkamer kon. Ik heb het nooit als een probleem gezien dat ze in de bench moest, ze vond het een fijn plekje en lag er graag in of ze zat erop. Ik merkte wel bij Fudge bij de 1e loopsheid dat ze dus ging slopen...dus ergens is ze onrustig geweest in die periode. Inmiddels is ze 2 jaar en net recent loops geweest en niks gemerkt.    Onze oudste hond Maylo heeft altijd een wolf momentje als wij weg zijn. Die huilt dan 3 a 4x als een wolf en gaat dan slapen. Wij besteden hier verder géén aandacht aan, we weten het en de buren horen het niet eens zeiden ze.    Ik denk als je gewoon zo doorgaat en er zelf ook positief instaat dat ze steeds langer en langer alleen zal kunnen zijn. Je doet het goed en je gunt haar gelukkig ook de tijd.    Maar wat doet ze eigenlijk als jij weg gaat? Waaraan merk je dat ze verlatingsangst heeft? Ze raakt in de paniek, maar kan ze zich uiteindelijk ook zelf kalmeren? 
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in De jongvolwassen hond
" Hoe is het met jullie? Hier gaat het redelijk goed. Ik ben een tijdje terug begonnen aan mijn eerste echte baan na mijn studie en ik merk dat we even een nieuw ritme moeten vinden, maar dat zal vast goed komen. Ik voel mij nu wel vaak schuldig, omdat ik door alle nieuwe indrukken erg moe ben in de avond en er dan niet altijd met m’n hoofd bij ben als ik met Evi aan het wandelen of trainen ben.  Ook zijn we begonnen met agility en wat is dat leuk! Evi geniet met volle teugen en dat maakt me zo ontzettend blij.  Ik merk nu hoe ouder zij wordt, hoe beter onze band wordt en dat vind ik heel mooi om te merken vooral omdat ik best onzeker was over mezelf toen ik haar kreeg. Ik heb nu veel meer vertrouwen in ons en ik merk dat Evi daardoor ook meer zelfvertrouwen heeft. Ze is echt mijn maatje  " Kim & Evi O leuk dat jullie zijn begonnen met agility! Fudge heeft vorige week zaterdag ook haar 1e les gehad. Naja 1e les, ze is altijd meegegaan met Maylo zijn trainingen. Zij moet 3 trainingen meedoen in de pre-agility en dan mag ze al naar de gevorderde groep (wij doen het al recreanten maar wel volgens de regels). Dus ik kan niet wachten dat ik weer in die groep zit (zit ik al 10 jaar). Maylo is nu met pensioen, daar ging het niet meer mee.    Wel heel leuk! en zeker dat Evi er van geniet. Hoe oud is Evi nu? En ik merk dat ook met Fudge. Ze is nu 2 jaar en ze is echt wel mijn meisje geworden.      
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
" Leuk, ze hebben zelfs al getongd  ...   ! " jantien Hahaha, ja ze hebben er geen gras over laten groeien Als het aan hem gelegen had, waren er al puppies op komst!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
Ze hebben elkaar gisteren ontmoet. Anna vond het wat onwennig, zo'n reu die super interesse had in haar. Ze gaf dan ook duidelijk grenzen aan, maar uiteindelijk hebben ze ook leuk gespeeld. De eigenaren van de reu vonden haar ook lief en mooi, dus dat zit in ieder geval goed! https://www.facebook.com/reel/1442804383259332Een klein filmpje voor de liefhebber.
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel veel sterkte, ik heb Penny nooit ontmoet maar toch leek kende ik haar wel weer door de verhalen en foto's.    Ze was een once of a lifetime hondje en zal altijd in je hart voortleven. 
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel veel sterkte, ik heb Penny nooit ontmoet maar toch leek kende ik haar wel weer door de verhalen en foto's.    Ze was een once of a lifetime hondje en zal altijd in je hart voortleven. 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in “Spijt ras”
Heel eerlijk van je! Er zijn altijd wel honden die mooier zijn dan de jouwe, maar de jouwe is wel van jou Ik herken het wel hoor, mijn Schotse Herder is ook niet helemaal wat ik had verwacht te kopen. In karakter zeker wel, maar in uiterlijk (en gezondheid) niet. Objectief gezien is hij niet wat ik wilde.Maar hij is wel een geweldig dier en ik vind hem super mooi omdat ik van hem hou   Lekker genieten van je hondje! Heb je een foto van hem?
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
Bedankt allemaal De profielfoto heb ik zelf gemaakt, heel trots op! Al is Jamie al weer een heel stuk groter (en wijzer) dan op die foto, haha!
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in “Spijt ras”
Ik vind het ergens wel knap dat je het durft te zeggen. Vergelijken zal je altijd doen, ik heb zelf twee Parson Russell terriërs, eentje is ruwharig de andere Fudge is broken. Fudge is een milde broken en ik had haar veel liever flink broken gezien met een mooie snor i.v.m. dat ik soms een show loop met haar.    Dat heeft ze niet helaas maar ze is wel o zo lief en makkelijk. De band met haar had ik pas na 1 jaar, de puppytijd vond en vind ik sowieso geen leuke tijd. Zeker ze zijn schattig maar je kan er bar weinig mee en dat viel mij ontzettend zwaar omdat ik er een volwassen hond bij had lopen die wel alles kon. Dus ik kon niet wachten totdat ze ook bijv. Wandelingen mee kon doen van 5+km en dat ik niet elke 2 uur naar buiten moest   Nu kan ik der niet meer missen, ze is nu 2 jaar en echt een makkelijk, lief en tikkeltje maf hondje. Zo anders dan onze andere hond Maylo die wel de echte mooie Parson uitstraling heeft.   
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
  Gisteren op de hondenshow in Groningen is mijn mooie man 2e geworden bij de Jeugdklasse! We stonden tussen ervaren mensen, dus ik verwachtte er niet zoveel van eigenlijk. Maar een tweede plek, daar zijn we super trots op!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of Onyx
Veel plezier (en sterkte toch wel hahaha) met Onyx!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Puber blaft ineens 's nachts
Negeren vind ik nooit een goede oplossing: een hond blaft niet zomaar. Uit jullie verhaal lees ik ook veel spanning en veel onzekerheid, waardoor hij door het blaffen eigenlijk aan lijkt te willen geven dat hij zich niet veilig voelt. Misschien vindt hij het in het donker te spannend?Onze reu had dit ook toen hij de puberteit in ging. Wat bij hem hielp, was (heel simpel) een nachtlampje aan laten. Nu verschilt het natuurlijk per hond wat er aan de hand kan zijn en is het via het internet altijd moeilijk beoordelen.. Maar wilde de tip toch even delen.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
Anna is eindelijk loops-af, dus we gaan maar eens een bezoekje plannen!Zo kan ze hem al ontmoeten en leren kennen voordat er een dekking plaatsvindt. De ene fokker vindt dit totaal niet nodig, de andere vindt dit juist fijn. Ikzelf kijk per teefje, en Anna is wel een meisje die graag eerst op date gaat voordat ze een commitment aangaat   Natuurlijk komen er foto's en filmpjes wanneer ze elkaar ontmoet hebben!
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in De puberteit deel 2
" De laatste week van de loopsheid is ingegaan. Tot nu toe gaat het heel goed met haar. De eerste 1,5 week sliep ze erg veel en was ze wat rustiger. Maar nu sinds een paar dagen zit er weer leven in. Wat langere stukken wandelen, ze heeft wat meer interesse in een superkorte training, luistert wat beter. Ze vindt reutjes en andere honden in het algemeen wel erg interessant nu; waar ze er normaal geen omkijken naar heeft, blijft ze nu met de neus in de wind staan als er op 50 meter een loopt    Qua gedrag gaat ze best goed, het is wel te merken dat ze ook wat volwassener wordt. Spannende situaties kan ze steeds beter aan, loopt vaker naast/in de buurt van mij dan aan het einde van de lijn en is wat minder angstig/nerveus. Maar goed, er blijven goede en slechte dagen Na de loopsheid wil ik weer aan de slag met nieuwe, spannende, drukke plekken/situaties, dat blijft ze lastig vinden. Ze reageert wel ineens op vreemden door te blaffen. Niet iedereen die langsloopt, maar wel mensen die te veel in haar zone komen of haar te lang aankijken (vreemd persoon in een vertrouwde omgeving, iemand die haar wil aaien maar te veel over haar heen hangt, iemand die zijn auto inlaadt en ze het niet helemaal vertrouwt). Ook een puberteitstrekje volgens mij? Ik probeer het om te buigen op zulke momenten door het te voorkomen als ik het op tijd zie of haar uit de situatie te halen als ze wel reageert, de ene keer lukt dat beter dan de andere keer.   Als de loopsheid voorbij is gaan we weer lekker met haar op pad naar het bos of het strand, dat heeft ze wel weer verdiend.    Hoe is het met de andere pubers?  " Jara_26 Is het de 1e loopsheid? Hier eentje net 1 dag loops en is inmidels al een aantal keren loops geweest.    De 1e paar dagen vind Fudge zich zelf altijd extreem zielig. Ze heeft wel last van der buik maar voor de rest is ze der idioten zelf.   Wij gaan gewoon wandelen en ik laat der ook los. Ik loop wel altijd in het bos waar je bijna niemand tegen komt en ze zit nu in der 1e week. Is niet gewillig, merkt dat wel aan Maylo als ze gewillig is.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Schuldgevoelens euthanasie
Rouw komt heel vaak met een schuldgevoel en een ''wat als'' gevoel. Juist omdat we voor onze dieren vaak de beslissing moeten maken.   Ikzelf heb vorig jaar mijn beste maatje ook in moeten laten slapen. Hij had een gescheurde milt en na onderzoek zaten zijn longen ook vol met tumoren. De dierenarts gaf aan dat hij nooit beter zou gaan worden, ook niet na een operatie. En toch herken ik de gevoelens van schuld, want ik heb hem ''geen kans gegeven''. Ik hou me vast aan het feit dat hij maar kort pijn heeft gehad en hij iedereen die hij lief had om hem heen had toen hij ging.Ook denk ik dat je nooit te vroeg kunt zijn bij zoiets, maar wel te laat.     Veel sterkte met het verlies van jullie meisje.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of Onyx
Oh wat een heerlijke foto's!   Ze zijn super knap
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Gefeliciteerd! De keurmeester klinkt een beetje vooringenomen. Als je er eentje supermooi vindt en niet eens kijkt naar de andere honden, geef je die (en wellicht jezelf) ook geen kans om eens daarbuiten te kijken. " CatnDog Ja, gebeurt best vaak hoor. Keurmeesters zijn ook mensen en hebben ook snel voorkeur. Maargoed, het is wel vervelend om het te zien gebeuren als deelnemer aan zo'n show.   Gelukkig weet ik wel dat hij mooi is
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Heeft een collie ook de beruchte vachtwissel zo rond de 10 tot 12 maanden en daarna dat het beter gaat?  Dan is het heel veel klitten uithalen.  " ientje Ja, ze hebben hun vachtwissel vaak wel wat eerder, zo rond de 6-8 maanden. Maar het moet hierna wel beter gaan inderdaad.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Gefeliciteerd met beste puppy van het ras!  Wat een vacht heeft hij! Zulke verhalen weerhouden mij er toch altijd een beetje van om te gaan showen. Drukke ruimtes en gestresste hondjes.  " Sheltiebaasje Het is echt niet altijd zo hoor! Meestal gaat het er heel relaxed aan toe en is er genoeg ruimte om afstand te nemen.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of Onyx
Veel plezier bij de pups! Ga je Groningen nog ontdekken, sinds je er toch bent?
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
" Heel vaak wordt er hier aangemerkt dat kleur niet belangrijk is, voor mij wel, ik heb graag bruine newfoundlanders, daar ga ik dus ook voor, heb een zwartwitte gehad, en een twee zwarte, daarna bruin daar gaat mijn voorkeur naar uit….en ja ik vind kleur ook belangrijk…. En ik vind dat dat zeker mag, net zo als een keuze voor een ras. En tuurlijk als de kleur er niet straks tussen zit dat je dan toch een pup houdt van je eigen nestje…. " Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . Ben ik met je eens hoor. Ras, kleur, geslacht. Er is gewoonweg voorkeur. Maar van een mooi bord kun je niet eten, zeggen ze. Ik heb natuurlijk al een roedel van 3, dus het karakter is echt doorslaggevend voor ons. Maar voorkeur is er wel natuurlijk.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
" Wat een mooie honden! Ik vind Anna haar kleurige vachtje erg mooi .  " Dobber † Ja, ik vind haar kleur ook prachtig. Ze is wat lichter dan haar moeder waardoor ze meteen wat vriendelijker oogt. Net als Zuko, die is ook lichter dan zijn vader
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
" Willen jullie dan een reu of teef er bij houden ? " Koert En poppy We hebben lichte voorkeur voor een teefje, omdat dit makkelijker is met loopsheden etc. Maar als een reu echt hét karakter heeft, dan wordt het gewoon een reu
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
" Tamara, deze kleur wil je graag, prachtig…. " Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . Ja, ik heb altijd een leverkleurige wolfhond gewild. Nu kies je natuurlijk niet alleen op kleur, dus is het er ook nog niet van gekomen. Maar ik hoop dat we die kans nu wel krijgen!
 

Vrienden van karin en yuki en nami

honden foto van judithhonden foto van caro en de teckelshonden foto van ritahonden foto van Annelies met  Semhonden foto van Femke en Spikehonden foto van sharonahonden foto van Liesbeth, Diva &Jaimyhonden foto van sandrahonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Mariannehonden foto van borishonden foto van Jolandahonden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Tobi en Abeltjehonden foto van oukjehonden foto van Magdahonden foto van Esther & Doortje honden foto van jannicehonden foto van Marleenhonden foto van Gertie,Jan, Funs en Tuurhonden foto van Kaatjekoekhonden foto van Kirstenhonden foto van Kobus & Cashonden foto van Loes & Kaya honden foto van Tineke Hoogeveenhonden foto van Odielah & friendshonden foto van Heleen & Doortjehonden foto van Nina & Demihonden foto van Aafke & Chicahonden foto van Jana & Romi honden foto van silke & woody honden foto van xxxhonden foto van Jenny&Bonnyhonden foto van Chaverahonden foto van B met D&A†honden foto van Erna & Gidohonden foto van Linda & Hummerhonden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van ~**Saar,  Dexx & Daya **~honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Sylvie °°  Thinka en Sky °°honden foto van Vera & haar teckelhonden foto van L, K & Phonden foto van pijkiehonden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van josefienhonden foto van Marissa & Lodewijkhonden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Mirandahonden foto van Greetje & Odiehonden foto van chantalhonden foto van Alicehonden foto van Mercedès & Macchiatohonden foto van Grietjehonden foto van Eva & Yoolshonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van C.honden foto van lisa & samhonden foto van Pascallehonden foto van Thyra & Redhonden foto van Renskehonden foto van Alice en Finnhonden foto van Annelies & Buddyhonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Caroline & Texashonden foto van sinsy en Dexhonden foto van Ines&Lunahonden foto van Yukihonden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Shailene y los perroshonden foto van Jelena en Zi.honden foto van MThonden foto van jeanethonden foto van Des & Finn & Titahonden foto van Daisy, Diva & Ladyhonden foto van Kiki en Jellyhonden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Esther, Barrel en Mütsi (& Tigra†)honden foto van Pieter en Angelitahonden foto van Lia met Shanti honden foto van Teckeltaartje wendyhonden foto van Yvonnehonden foto van Hondenliefhebber honden foto van sabrinahonden foto van Juul & MoJohonden foto van linnhonden foto van Monique Machielsen-Verhagenhonden foto van Pieter en Angelitahonden foto van Maartjehonden foto van nathaliehonden foto van Esther & Catoohonden foto van gerda goudvishonden foto van ?honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamiehonden foto van Lisanne, Misha, Tessa&Arrowhonden foto van TeckeltjesLiamhonden foto van Mickyhonden foto van Daddy & Aylahonden foto van Saartjehonden foto van stippelteamhonden foto van Irishonden foto van Paul Bo en Pip!!!!honden foto van monic & jethonden foto van Geralde

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^